TV MIDTVEST Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil gerne takke for de mdr

Jeg vil gerne takke for de mdr. Jeg kunne se tv midtvest på mit tv. Den mulighed har i så lukket nu og derfor kan jeg ikke fremover se jeres program. Lækkert er det i dk, alt skal revolutioneres og gøres mest muligt besværligt.

September 27, 2025

Baneløberen.

Et helt skævt indslag om baneløberen.
Hvorfor giver i så meget taletid til rådighed for en sådant udemokratisk person.
Dårligt journalistisk arbejde !!

January 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super godt med deres togture

Super godt med deres togture. det er både interessant og afslappende og der er ingen forsinkelser:)
Jeg håber at de vil udvide med de andre strækninger i Danmark, jeg er ved at kende dem de har lagt op:)
Åge Madsen

December 15, 2024

Nye tider på TVMV

1. Fjern allegenudsendelser
2. Fjern togture - og sluk istedet
3. Vis udsendelser fra og om virksomheder i området
4. Hvordan arbejdes der i kommunen, med bestemte sager.

October 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig planlægning ved Skive Festival.

10.000 mennesker til fest og musik i Skive, utroligt mange frivillige som bruger mange timer på at støtte foreningslivet.
Det man så ser er Henrik Stubkjær mange kilometer fra vores lokal område.
Jeg har nok misforstået begrebet lokal TV , jeg har glædet mig til at se lidt fra en stor fest.
Hvis det er lokal TV, så er der noget jeg har misforstået.

June 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Tv midt vest viste indslag om…

Tv midt vest viste indslag om demonstration i vorupør om støtte til Palestine, der var ikke en indfødt fra vorupør men masser af tilflyttere og folk udefra, tv midt vest siger at lokale støtter den demonstration det er direkte løgn, ikke en lokal er interesseret i demonstrationer skal til vorupør og slet ikke for at støtte nogen flere 1000 km væk.

April 14, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Føj en brøler, TvMidtVest!

Må bare sige at når tv midt og vest selv begynder at slette opslag på deres egen Facebook side fordi de ikke kan lide at man giver dem lidt konstruktiv kritik - Så falder alt respekt fra mig til dem til jorden!

Føj!

Hele Danmark/Trustpilot må gerne vide at det ikke gør en populær!

Men når man ikke kan regne med at ens kommentar på deres facebook bliver der, hvis den ikke "Pleaser" dem - Så må jeg jo ty til andre platformer.

March 15, 2023

Is this your company?