Ubberup Højskole Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg trængte til en pause fra hverdagen og have 100 % fokus på mig selv. Derfor tog jeg et ophold på Ubberup Højskole. En skole der skaber rum og mulighed for forandringer. En lærerstab der er dyg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ubberup Højskole er et fantastik sted; skønne omgivelser, meget engageret personale med gode oplæg og stor viden, fantastisk mad, god varieret træning som man kan afprøve. Dejlige ture ud af huset, fi... See more

Rated 5 out of 5 stars

🇩🇰🇳🇴 Som norsk elev har jeg haft 4 opphold siden 2004 til 2020. Da Norge ikke har en slik "full pakke" av tilbud. Er så glad for å kjenne til Ubberup høyskole. Nye redskaper er fået ved hvert op... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Det var IKKE en god oplevelse. Der var masser af idræt, der var sjovt, men mangfoldigheden var stærkt udfordrende. Alt for mange kursister med store personlige udfordringer, hvor vægten var det mi... See more

Company details

1. Fitness and Nutrition Service

Information provided by various external sources

Ubberup Højskole er en livsstilshøjskole. Vi fokus på den sunde livsstil og varig livsstilændring. Siden år 2000 har livsstilsændring været vores speciale og vi er Danmarks første livsstilshøjskole. Vi mener, at sundhed handler om mere end kost og motion. Det mentale skal med. Derfor går motion, sund og velsmagende kost og mental sundhed hånd i hånd på vores livsstilhøjskole.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

De perfekte rammer for selvudvikling og/eller livsstilsændring!

Ubberup Højskole danner rammen om et trygt sted, hvor der er plads til at udvikle sig, prøve grænser af, ændre på dårlige vaner, få inspiration til en sundere livsstil og dét at møde sig selv samt andre mennesker i forskellige (udfordrende) situationer. Men højskolen rummer bestemt også meget mere end det!
Her kan du virkelig få tid, rum, hjælp og ro til at finde ud af, hvad DIT liv skal beriges med og hvem DU gerne vil være. SÅ... Er du gået lidt i “hak”? Eller trænger du til at finde et vendepunkt i dit liv, vil jeg klart anbefale dig et ophold på Ubberup Højskole. Her er plads til dig i alle aspekter, både når du er doven, ked af det og ikke magter opvasken.. men bestemt også når du er glad, føler dig inspireret til at prøve nye ting og når du er flad af grin, fordi det hele bare er fantastisk. Det er et meningsgivende sted, der kan rumme hele dig.

Du bliver en del af et fællesskab, hvor opbakningen er uvurderlig. Du kan trygt søge inspiration både i de engagerede undervisere, men bestemt også hos dine medkursister, som ikke nødvendigvis er i samme aldersgruppe som dig selv. - Og dét er en kæmpe gave!

Ubberup har været noget af det bedste og mest givende jeg har gjort for mig selv. Det har ændret mit syn på livet og jeg tager derfra med en masse fornyet motivation og lyst til bare at leve. Jeg vil til hver en tid gøre det igen og kan derfor kun give Ubberup Højskole mine varmeste anbefalinger!

Reply from Ubberup Højskole

Tusinde tak, Camilla for alle de flotte ord - det var dejligt, at du var her og delte ud af alle dine smil :-)

Alle burde tage på Ubberup

Ubberup højskole var den bedste investering i mig selv! Hele personalet giver 200%, som smitter af på eleverne.
Der er kun positive ting at sige om Ubberup og folkene bag. Gør dig selv en tjeneste og invester i dig selv - tag på Ubberup.

Reply from Ubberup Højskole

Tusinde tak, Julie, for alle de fine ord og for de mange stjerner til os :-)

Rated 5 out of 5 stars

Det absolut bedste jeg nogensinde har…

Det absolut bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, et fantastisk sted med helt utroligt dygtige og engagerede lærere, skønne medkursister og én mega fed højskole stemning. Man får nye vaner og opdager nye gode sider af sig selv, man får redskaberne og tiden til at gå i dybden med sig selv. Man får lov til at afprøve forskellige motionsformer hvor alle kan være med. Der er plads til alle og én helt utrolig følelse af fællesskab.
Hvis du overhovedet kan så giv dig selv den kæmpe gave at tage et ophold på Ubberup højskole, det er en gave for livet.

Reply from Ubberup Højskole

Tusinde tak, Rasmus for alle de flotte ord om vores højskole - og for de mange stjerner :-)

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste gave jeg har givet mig…

Den bedste gave jeg har givet mig selv!! Og endda 3 gange!!

Reply from Ubberup Højskole

Tak Anne, for de mange stjerner - og for hver gang du har været her :-)

Et skønt frirum

Et skønt frirum, fyldt med kompetent personale og uden tvivl en kæmpe gave at give sig selv.

Reply from Ubberup Højskole

Tak for stjerne og finde ord, Mathilde :-)

Vær modig - kom afsted 🙏

Jeg var så meget i tvivl - om Ubberup var noget for mig .. men hold da op en kæmpe - helt fantastisk oplevelse .. 🙏
Jeg ønskede også at tabe nogle kilo, men allerede hjemmefra vidste jeg “ at jeg havde brug “ for et nyt mind set... jeg valgte at være modig.. give slip... gøre mit bedste for “ at være i alle følelser” ... og jeg så heldigvis gevinsten for det hårde arbejde - mens jeg var der .. Og derfor mener jeg - at jeg fik en masse med hjem.. Min tak går til alle ansatte på Ubberup.. (og et særligt knus til Liv.. som specielt .. lyttede og støttede mig 🥰.. møz )
.. Så mange top engagerede mennesker samlet på et sted .. det var fantastisk❤️
Vær modig - kom afsted - du vil elske det🙏
Mød dig selv - ærligt og kærligt ..💕💕💕

Reply from Ubberup Højskole

Tusinde tak, Susanne, for alle de fine ord om os og om dit ophold her :-)

Livsændrende

Jeg tænker den bedste anbefaling man kan give et sted er hvis man kommer tilbage - det gør jeg. Jeg skal på et ophold mere, og jeg skal også på deres gensynsweekender.
Ubberup Højskole ligger i skønne omgivelser er fyldt med dejlige mennesker, inspirerede fag. Jeg kan ikke ønske mig mere!

Reply from Ubberup Højskole

Tusinde tak, Pernille - det er en fornøjelse, at du kommer tilbage :-)

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste beslutning i mit liv!

Den bedste beslutning i mit liv!

Alle ville have godt af et par måneder her!

Reply from Ubberup Højskole

Tak for de fine ord, Josephine :-)

Rated 1 out of 5 stars

Det var IKKE en god oplevelse

Det var IKKE en god oplevelse.
Alt for mange kursister med store personlige udfordringer, hvor vægten var det mindste problem for rigtige mange.

October 8, 2018

Kanon

Ledte efter nogle kogebøger, fandt dem til en billig pris herinde bestilte og fik dem efter 2 dage, kanon godt og har haft rigtig meget glæde ved dem.
Det gik også godt anden gang jeg bestilte, efter 2 dage fik jeg atter bøgerne, helt uden problemer.

Kan kun anbefaldes.

May 4, 2012