See what reviewers are saying
Har fået lavet to badeværelser med Unidrain Highline Custom i begge. Klart det flotteste på markedet. Dyrt - men det ved man jo når man bestiller. Derudover så fik vi fantastisk service og hjælp af... See more
Unidrain Reframe. Da jeg for mere end et år siden fik totalrenoveret mit badeværelse besluttede jeg mig for at købe Unidrain Reframe. Der blev indkøbt hylde med skraber til brusebad, holder til WC... See more
Company details
Information provided by various external sources
Unidrain - ny standard i gulvafløb
Farum Gydevej 71, 3520, Farum
- www.unidrain.dk
No history of asking for reviews
Lækkert produkt.
Lækkert produkt.
Kundesupport svarede efter 3 minutter og fik afklaret et vakuum problem lynhurtigt
Har gennem flere uger forsøgt at…
Har gennem flere uger forsøgt at bestille showerline til et badeværelse. Desværre i restorder til d. 20/10 - altså over en måned. Spørgsmålet er om man vil afvente unidrainsproduktion af dette.
Utroligt uhensigtsmæssigt i et kompliceret badeværelsesbyggeri.
Risten var væk
Jeg havde en virkelig god oplevelse med deres serviceniveau.
Jeg havde fået installeret et Unidrain i vinyl i mit nyopførte kolonihavehus.
En håndværker havde, i et forsøg på at være flink, ved en fejl smidt risten ud.
Jeg kontaktede Unidrain, og nu kan jeg bytte rundt i detaljerne, da dette skete for et år siden. På det tidspunkt kunne man ikke købe en løs rist til mit afløb. Men de fandt en rist til en ældre model, som jeg fik uden beregning. Den passede perfekt, og medmindre man er Unidrain-ekspert, opdager man ikke, at risten ikke er “original.”
Afløbet i sig selv har heller ikke voldt nogen problemer. Så jeg er glad for mit Unidrain køb.
gummiring til vandlås
gummiring omkr. vor hjørnevandlås er efterhånden slidt efter gentagne rensninger.Forsgte at købe en ny. men
NEJ ! Man skal købe en ny vandlås (billigste 1710 kr +moms).Den gamle fejler intet. Spild af resurser.
Klimabelastning og miljø er ligegyldigt for UNIDRAIN !!!!
I vort andet badeværelse har vi en optagelig vandlås fra Blucher metal, og hos dem var der ingen problem i at få en ny gummiring.
Lasse Lyck fra Unidrain var hurtig og…
Lasse Lyck fra Unidrain var hurtig og kompetent til at afklare spørgsmål omkring installation/brugen af deres P-vandlåse.
elendige vandlåse
Pæn, men har helt generelt elendige vandlåse der stopper til alt alt for tit.
Unidrain Reframe.
Unidrain Reframe.
Da jeg for mere end et år siden fik totalrenoveret mit badeværelse besluttede jeg mig for at købe Unidrain Reframe. Der blev indkøbt hylde med skraber til brusebad, holder til WC papir, toiletbørste og håndklædeholdere - alt i messing.
Jeg må erkende at disse produkter er i en uovertruffen kvalitet, alt står stadig som da det blev monteret.
Endvidere var Unidrains kundeservice i en klasse for sig selv.
Unidrain kan jeg anbefale 100%.
PERFEKT SERVICE
Super service på en Reframe reklamation, plus 3 år efter køb. Stort skud ud til jeres Mette.
Super fin service
Jeg henvendte mig til Unidrain per email med ønske om hjælp og rådgivning: vores håndværker installerede et unidrain classic afløb og ovenpå en unidrain highline ramme. Intet under, at classic risten ikke passede. Og så skred håndværkeren... Både salgskonsulenter og tekniske medarbejdere hos Unidrain hjalp os med at identificere problemet og vi fik også god rådgivning for problemløsning. Man må vist ikke skrive navne her - men tak til M., C. og H. for super fin service!
Vi renoverade badrummet 2018
Vi renoverade badrummet 2018, och installerade då Unidrain. Limmet som limmades mot plåten på Unidrain släppte, och det började läcka vid Unidrain. Dålig konstruktion. Vilket gjorde att vi fick riva hela badrummet, och bygga upp det på nytt. ALDRIG mer Unidrain. -5 i betyg.
Super produkt og god teknisk hjælp!
Derudover så fik vi fantastisk service og hjælp af en tekniker, Henrik, der kunne guide os og hjalp med en reservedel efter at en håndværker havde lavet en halvdårlig montering. Vi fik reservedel og en ny håndværker - bagefter spillede det perfekt.
Må advare mod at installere unidrain…
Må advare mod at installere unidrain hjørne. Det er fejlkonstrueret på den måde at vandlåsen kan falde af og glide ind i afløbsrørene. At det overhovedet kan ske er en katastrofal fejlkonstruktion. En slamsuger og en vvs-er har ikke kunnet løse problemet, da vandlåsen har sat sig uhjælpeligt fast i en bøjning. Eneste løsning er at brække gulvet op. En stjerner er en for meget...
Stor anbefaling
Super tilfreds! Vildt lækre produkter i deres nye kollektion
Super tilfreds med min nye toiletbørste
Har lige købt Reframe kollektionen og…
Har lige købt Reframe kollektionen og det lever 100% op til mine forventninger.
Stor anbefaling herfra!
Unidrain vandlås er helt ubrugelig
Unidrain vandlås er helt ubrugelig. Vi har netop installeret en ny Highline Unidrain og vandløs skal rengøres en gang om ugen. Dette er helt latterligt...
Jeg kan nu se fra alle de andre anmeldelserne her at vi ikke er de eneste med dette problem. Unidrains-produkter er på ingen måde billige så du ville have troet at produktet var testet ordentligt. Dette er helt klart ikke tilfældet.
God kundeservice i forbindelse med…
God kundeservice i forbindelse med reklamation! 👍
Dette produkt er desværre under al kritik
Dette produkt er desværre under al kritik. Det er simpelthen umuligt at arbejde med under montage. Ifølge vejledningen skal armaturet skrues fast til bagvæggen (uden brug af montagelim?). Problemet er, at i den virkelige verden, så er en væg ikke 100 procent lige uden lunker. Det betyder, at det sandsynligvis vil være skruk, som kan høres, når man banker på den efterfølgende. I tilfælde af et hussalg, så vil en sagkyndig banke på alle fliser med en træklods, og der hvor det lyder skruk, der der noteres en K3'er. Unidrain systemet vil dermed sandsynligvis resultere i en rigtig dyr ekstraudgift. Endnu værre er det, når man skal støbe ind under armaturet. Beton kan som bekendt ikke hæfte til metal som er helt glat uden bindere. Dernæst synker beton en smule under tørring og der bliver en lille afstand mellem beton og armaturet. Den 45 grader vinkel der stikker nedenud er ikke meget bevendt, da den kun fiksere det alleryderste punkt i beton mens resten vil blive skruk. Det giver alt sammen store unødige udfordringer under montage som kunne være undgået, hvis produktet havde været konstrueret rigtigt fra starten
Pas på, vandlåsen er under al kritik
Designet er pænt, men vandlåsen er under al kritik. Jeg fortryder bittert, at have anvendt Unidrain, da man skal rense vandlåsen minimum hver anden uge. Har forsøgt at kontakte deres kundeservice, som høfligt fortæller at de har to slags vandlåse, men jeg tror ikke de forstår problemet.
Hold dig fra Unidrain hvis du ikke elsker at rense vandlås/lugtlås.
Hvis man gerne vil rense trevlesi 1-2 gange om ugen og desuden rense vandlås/lugtlås 1-2 gange i måneden skal man købe Unidrain vandlås/lugtlås til sit unidrain linieafløb. Hvis man gerne vil have noget der virker skal man finde et andet produkt.
Jeg har nu haft Unidrain ca halvandet år på mine 2 nyrenoverede badeværelser. Til trods for at vi indtil videre kun er 2 der bruger gulvafløbene da ungerne stadig går i karbad skal afløbsinstallation renses som det fremgår af ovenstående.
Det er for ofte efter min mening.
Jeg har kontaktet kundeservice og meldingen der er at man skal forvente at rense vandlås efter behov. Det behov kommer så af hvad der stoppes i afløbet. Her i husstanden er det vand, sæbe og de hår som tabes under et bad.