Manglede en dør & et vindue til garagen. Skiftede vinduer & døre for 3 år siden. Disse fremstår som den dag de blev isat. Jeg blev rådet til en vinduesdør, i stedet for en terrassedør, det jeg ALD... See more
See what reviewers are saying
Købte for en del år siden vinduer og døre hos Unik Funkis. Servicen var i top ved salget og også efterfølgende. De er ikke til at slide op og står stadig flotte i træet og aluen 👍🏼 Mine bedste an... See more
Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Unikfunkis, og de fortjener virkelig den største anbefaling herfra. Lige fra den allerførste kontakt har vi oplevet en utrolig professi... See more
Købte vinduer hos Unikfunkis. Umiddelbart var prisen god, men det gode stopper også der. Der er mange småfejl på de fleste vinduer, tyder på ligegyldighed med hvad der leveres. Dertil var ordregivnin... See more
No history of asking for reviews
Kvalitet og flot design
Manglede en dør & et vindue til garagen.
Jeg blev rådet til en vinduesdør, i stedet for en terrassedør, det jeg ALDRIG fortrudt. Giver mere lys & så ligner de vinduerne i forvejen.
Rene er en meget behagelig person at tale med, der kender sit håndværk & med gode råd.
Jeg kan derfor kraftigt anbefale vinduer & døre fra UnikFunkis
Kvalitet for pengene
De er ikke til at slide op og står stadig flotte i træet og aluen 👍🏼
Mine bedste anbefalinger gives hermed!
⭐⭐⭐⭐⭐ Kæmpe anbefaling til Unikfunkis – 5 stjerner er næsten ikke nok!
Lige fra den allerførste kontakt har vi oplevet en utrolig professionel, kompetent og personlig service. Rådgivningen har været i top hele vejen igennem, og man mærker tydeligt, at de både har stor erfaring, styr på deres håndværk og går oprigtigt op i at levere et resultat, kunden bliver glad for.
Kommunikationen har været rigtig god fra start til slut. Der er blevet lyttet til vores ønsker, svaret grundigt på vores spørgsmål og kommet med gode råd og løsninger undervejs. Det har gjort hele processen utrolig tryg og nem.
Det er efterhånden sjældent, man oplever en virksomhed, hvor rådgivning, kommunikation, service, kvalitet og det færdige resultat går så godt hånd i hånd.
Vi er mere end tilfredse med hele forløbet og ville uden tøven vælge Unikfunkis igen.
En kæmpe anbefaling herfra til alle, der overvejer at bruge Unikfunkis. ⭐⭐⭐⭐⭐
Tak for et super godt samarbejde!
De værste vinduer ever og spildte…
De værste vinduer ever og spildte penge. Når man vasker dem løber vandet lige igennem pakningerne og ud på den anden side.
Beskeden fra dem er at det er normalt og det er for at give luft. Hvorfor kommer det så først senere?!
De har sågar været her og rette op på et af vinduerne uden at det har hjulpet.
Er bare glad for at det “kun” er i en carport og ikke selve huset hvor vi også skal have skiftet en del og det bliver IKKE fra dem!
Dårlig kvalitet og dårlig service
Dårlig kvalitet og dårlig service.
Hver gang det regnede, løb vandet ind gennem vinduerne.
God kvalitet og pænt design
Vi bestilte en specialfremstillet terrassedør og et tophængt vindue, som er af god kvalitet, og efter min kærestes mening, nemme at montere.
Levering tilsvarende den estimerede leveringstid, så vi er meget tilfredse med både handlen, leveringen og kvaliteten.
Go kvalitet og god service
Vi har unikfunkis vinduer, døre og terrassedøren i hele vores hus og har kun gode erfaringer med dem.
Jeg kan desværre ikke anbefale UnikFunkis - skydedøre med konstruktionsfejl og ingen hjælp
Jeg kan ikke anbefale skydedøre fra UnikFunkis, som jeg har haft alvorlige problemer med – selv efter at de erkendte en konstruktionsfejl og udskiftede dørene én gang.
Min erfaring:
Jeg byggede et fritidshus i Skåne med en dygtig dansk tømrermester og materialer – herunder to store, indadgående skydedøre fra UnikFunkis. Kort efter monteringen viste det sig, at dørene ikke var tætte ved kraftig regn og blæst. Vand trængte ind i bunden af dørene, og løb helt ned i underetagen.
UnikFunkis erkendte selv, at der var tale om en konstruktionsfejl, og udskiftede dørene med en forbedret model. Desværre løste det ikke problemet – der kommer stadig vand ind, når vinden presser regn direkte mod dørene.
Havde jeg ikke haft en underetage under vinduerne, var skaderne måske ikke blevet opdaget i tide. Det gør mig bekymret for, hvor mange andre kunder, der har lignende utætheder – uden at vide det.
UnikFunkis afviser nu at hjælpe
På trods af at problemet stadig består – og at fejlen reelt er gentaget på en “forbedret” version, nægter UnikFunkis nu at hjælpe eller tage ansvar. Jeg står derfor tilbage med en stor investering og skydedøre, der ikke lever op til almindelige krav om tæthed og funktion.
Min anbefaling:
Hold dig langt væk fra UnikFunkis' skydedøre, især deres indadgående modeller. Hvis du allerede har fået dem monteret, bør du være opmærksom på risikoen for skjulte vandskader. Jeg håber, min erfaring kan være med til at beskytte andre mod samme frustration og økonomiske tab.
Mvh Henning Toft Schwarz (Håndværker & Ingeniør)
Nye vinduer - nyt udtryk af huset
Vi har fået nye 3-lagsvinduer fra Unikfunkis i hele huset. Processen med rådgivning var grundig, og vi fik masser af gode ideer. Slutresultatet er særdeles tilfredsstillende og har givet vores hus et helt nyt udtryk. Desuden har vi fået et væsentligt forbedret indeklima.
Vi har fået udskiftet alle døre og vinduer
Vi har fået udskiftet alle døre og vinduer i vores parcelhus fra 1971. Rådgivningen fra Unikfunkis og Lamri Byg har været rigtig god og ført os frem til løsninger, som vi er meget tilfredse med. Leveringen har været til tiden og uden fejl og mangler. Hilsen fra en meget tilfreds kunde.
Vi har endnu en gang købt vinduer og…
Vi har endnu en gang købt vinduer og døre fra Unikfunkis. Vi har vinduer, døre og skydedøre af forskellig art, som er mere end 15 år gamle og stadig lever fuldt op til forventningerne. Høj kvalitet. Købsoplevelsen har også denne gang fra start til slut været en positiv oplevelse. Stor professionalisme fra firmaets side hele vejen gennem købsprocessen, til og med levering. Finishen på produkterne er rigtig fin, og vi er meget tilfredse. Service, kvalitet og levering helt i top! Vi giver Unikfunkis vores bedste anbefalinger.
Et solidt og godt produkt.
Jeg har igennem mange år monteret Unik Funkis vinduer og altid haft en god oplevelse med dem.
Top service med hjælp til opmåling.
Behjælpelig med kunde besøg så man altid lander på de rigtige løsninger.
God kontakt til fabrikken hvis der er rettelser og god kommunikation med levering.
Alt i alt en god oplevelse at handle med Unik.
/Samir Lamri
Som professionel fugemand havde jeg…
Som professionel fugemand havde jeg fornøjelsen af at fuge deres produkt. Det var træ/alu vinduer med komposit fals og må sige det var en fornøjelse. Der skulle ikke tages hensyn til dræn eller tilbage trukket fuger så alu profilet kan ånde.
Rigtig gode vinduer og døre til billige…
Rigtig gode vinduer og døre til billige priser.
God service ved reklamationer.
God kvalitet, kort leveringstid og fejlfri levering
Vi har fået leveret nye 3-lags døre og vinduer til hele huset. Intet at sætte en finger på.
En enkelt reklamation på et håndtag (efter montage), men der fik vi et nyt uden problemer.
Vi har fået installeret nye 3 lags…
Vi har fået installeret nye 3 lags vinduer i vores køkken.
Kvaliteten er i top og leverance til tiden.
Vognmanden var meget fleksibel for at køre vinduerne hen hvor de skulle bruges.
Absolut ikke sidste gang vi bruger denne producent
God kvalitet og leveret til tiden
Kan anbefales
Jeg har bestilt vinduer og døre fra Unik-Funkis i flere år nu og der har aldrig været problemer. Kvaliteten er som den skal være, prisen er rigtig god og det plejer som regel at være en smertefri oplevelse at bestille. De kan sagtens anbefales.
Vi er meget tilfreds med vores vinduer…
Vi er meget tilfreds med vores vinduer fra Unikfunkis. De lever fuld op til vores forventninger.
En skændsel for dansk håndværk og industri !
Jeg har købt 17 vinduer til min nye overetage.
Når regnen slår ind på vinduerne drypper det ind i huset.
Jeg fandt ud af jeg kunne kigge udefra og ind, gennem aluminiumskarmene. Kondensrør leder vand ind i huset, og ikke ud, det drypper ind i huset. Det nederste aluminiumsprofil er kun 2 mm godstykkelse og gummifugen kan ikke binde på det så vand trækker ind i det hule profil, og drypper ind i huset.
Mange som har fået deres vinduer ved det ikke da det er svært at opdage, da vandet trækker ned i hulmur eller i mit tilfælde træværket, hvor det danner svamp.
Firmaet har forsøgt ca 80 timer at udbedre, men her er stadig vådt( kun efterår og vinter når vinden fører regn på vinduerne) alt kan billede dokumenteres.
Firmaet burde måske kvalitets kontrollere deres produkt inden det kom ud til de danske huse hvor de ikke høre til med det vejrlig vi har.
I mine 30 år som tømrer/mester er dette det dårligste jeg har oplevet i branchen. Jeg har modtaget en mindre kompensation da de så lovede 100% tæthed, men det er det så ikke, og nu vil de ikke stå ved deres lovede garanti.
Jeg er simpelthen så ked af mit valg, jeg anbefaler på det kraftigste at søge videre til anden leverandør.
Flemming Petersen