See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

en helt fantastisk medarbejder med en tålmodighed hvor man end ikke kunne høre på hendes stemme at man er lidt tungnem med den digitale verden guide en så man ikke blev svedt over at knapperne ikke... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har snakket med Nana - virkelig god service. Nana var virkelig hjælpsom, tålmodighed og tydelig i sin kommunikation. Hun hjalp mig gennem hele processen omkring medlemskab og kontingentbetalin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god vejledning i samarbejde med matilda, hun viste hele tiden hvad jeg skulle gøre og har en rigtig god tålmodighed Så tusind tak til matilda

Rated 4 out of 5 stars

Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden økonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... See more

Company details

1. Web Collaboration Platform

Written by the company

Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er født ud af et ønske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, udvikler vi værktøjer som gør det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere møder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brænder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 5 out of 5 stars

en helt fantastisk medarbejder med en…

guide en så man ikke blev svedt over at knapperne ikke artede sig som forventet
stor tak for hjælpen

April 16, 2026

Hej Bente
Det var mig du talte med og jeg er bare glad for at jeg kunne hjælpe dig videre.

Skulle du få brug for det en anden gang, skal du endelig ringe.

Rigtig god dag til dig.

Noura - Unioo

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god vejledning i samarbejde med…

Så tusind tak til matilda

April 10, 2026

Hej Anni
Mange tak for de rosende ord. Jeg er glad for at kunne jeg kunne hjælpe og du skal endelig ringe en anden gang.

Mathilda - Unioo

Rated 5 out of 5 stars

Unio kan godt drille lidt for nye…

Unio kan godt drille lidt for nye brugere, og det skaber frustration. Heldigvis fik vi til slut fat i Liv, som bare er rigtig god til at skabe overblik og lægge en plan.

April 8, 2026

Hej Sandra

Jeg er glad for at du har fået hjælp og de nye er kommet godt i gang. Vi er altid klar til at hjælpe, så du ringer selvfølgelig bare igen, hvis du skulle få brug for det.

Virkelig god kundeservice!

Hun hjalp mig gennem hele processen omkring medlemskab og kontingentbetaling og forklarede det hele trin for trin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

April 9, 2026

Tak for snakken 🙏🏻
Du skal selvfølgelig endelig ringe en anden gang, hvis du har spørgsmål til noget.

Tusind tak til Unioo

Tusind tak til Unioo
Det har været en kæmpe hjælp for os og de var både hjælpsomme og hurtige til at svare på vores spørgsmål eller frustrationer.
Tak og god sommer og vi glæder os til samarbejdet med bank og Unioo
Mange hilsner Karneval i Haderslev

March 20, 2026

Hej Annette
Også rigtig god sommer til dig. Den glæder vi os meget til :-)
Tak for de venlige ord og ring endelig en anden gang.

Teori til praksis.

Katrine hjælpsom og vidende om min problemstilling, som blev klaret med et snuptag.

March 17, 2026

Hej Hans Henrik
Tak for snakken. Jeg er glad for at kunne hjælpe og ring endelig en anden gang, hvis du har andre spørgsmål.

Kathrine - Unioo

fejl 40 = tastefejl fra begyndelsen af mig selv

en meget hjælpsom Anna der hjalp os i mål med unioo, vi ku konstatere at det var mig der havde lavet en fejl 40 som det hedder, en lille fejl i mail adresse...... dejlig rolig stemme der gav tryghed i opgaven for os

March 16, 2026

Hej Erna

Vi laver alle fejl ind imellem, så jeg er bare glad for at vi fandt ud af det.

Du må have en rigtig god dag.

Rated 4 out of 5 stars

Super hjælpsom og tålmodig hjælp fra…

Super hjælpsom og tålmodig hjælp fra Ida fra Unioo - Hun var god til at guide mig til brugen af vores bestyrelsesplatform.

March 12, 2026

Hej Laura
Mange tak for de søde ord og rigtig god weekend til dig.

Ida - Unioo

Rated 5 out of 5 stars

Smart system med hjælpsomme og venlige medarbejdere

Unioo's medarbejdere er utrolige venlige og hjælpsomme, og de er meget hurtige at komme i kontakt med. Smart at medarbejderen hos Unioo via systemet får oplyst, hvilken kunde de modtager opkald fra. At arbejde med opgaverne i Unioo er samtidig en god oplevelse - virkelig smart system

March 10, 2026

Hej Zitta

Mange tak for de venlige ord. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe og du skal selvfølgelig endelig ringe en anden gang, hvis du støder på spørgsmål.

Lynhurtig service

Lynhurtig service. Professionel og personal handling

March 6, 2026

Hej Volodymyr

Tusind tak for de venlige ord. Vi er meget glade for at kunne hjælpe og du skal endelig række ud en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god samtale med dig

Hej Katrine
Utrolig god samtale med dig. Du kan bare det der.
Meget længe siden at jeg har haft sådan en god oplevelse.
Du er meget lydhør, hjælper hellere end gerne med de problemer der var.
Kæmpe ++++++++++++++++++ fra mig. Ringer gerne igen.
Endnu engang tak for god service. I har en rigtig god kundeservice
Mvh. Erik Cafe Kilen

March 2, 2026

Hej Erik
Mange tak for snakken. Jeg er glad for at kunne hjælpe og skulle du få brug for hjælp en anden gang, skal du endelig ringe.
Venlig hilsen og god dag til dig!
Kathrine - Unioo

Hurtig og god service

Hurtig og god service, hvor man af flinke medarbejdere i kundeservice bliver hjulpet godt videre, når der er noget der driller i Unioo.
Jeg kan varmt anbefale virksomheden og programmet til andre!

February 20, 2026

Hej Anders
Du skal have mange tak. Vi gør meget for at have god kundeservice, så det betyder meget med din kommentar.
Rigtig god dag.

Nanna - Unioo

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Unioo ( Nanna ), som guidede mig igennem på en fantastisk måde, kan anbefale andre som har udfordringer med indberetningen, så ring endelig

February 19, 2026

Hej Kirsten
Tak for snakken og ring endelig igen, hvis der er andet jeg kan hjælpe med. Uanset om det er indberetning eller bestyrelsesværktøjet.

God weekend
Venlig hilsen Nanna - Unioo

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er fuldt ud tilfreds med unioos…

Jeg er fuldt ud tilfreds med unioos kundebetjening, jeg ved godt, at jeg ikke er så skrap til, at bruge en computer, når der skal indsendes noget materiale.
Men Eugen og jeg har fået meget hjælp fra Unioo de sidste par dage og det har hele tiden foregået i et roligt og forstående tempo, og vi prøver igen, hvis det ikke lykkedes denne gang. En stor tak til Unioos ansatte for hjælpen. De bedste hilsner fra Leo Brun Nielsen

February 17, 2026

Hej Leo
Det var godt at vi kunne hjælpe og I er selvfølgelig altid velkomne til at ringe igen.
Du må have en god dag og hilse Eugen.

Fantastisk kundeservice

Efter selv at have prøvet at navigerer mig frem i systemet måtte jeg erkende at jeg havde brug for hjælp.
Så jeg ringede til kundeservice hvor jeg straks fik kontakt med Sandra.
Med rolig, behagelig og smilende stemme guidede hun mig igennem trin for trin. Det var som om, at hun kun var der for mig - tænk at have den tålmodighed - TAK

February 13, 2026

Hej Per
Jeg er meget glad for at jeg kunne hjælpe. Det betyder meget og du er altid velkommen til at ringe en anden gang, hvis der er spørgsmål.
Du må have en god dag.

Sandra - Unioo

God og hurtig service

God og hurtig service

February 13, 2026

Hej Enes
Mange tak for det. Vi er glade for at kunne hjælpe!

Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor gøre noget let når det kan gøres besværligt

Hvorfor gøre noget let - når Unioo og Sparekassen Thy kan gøre det besværligt for en lille forening.
Efter 3 måneder er det endnu ikke lykkedes os, at få adgang til vores foreningskonto i Sparekassen Thy.
Vi har en omsætning på ca. 8000 kroner om året.
Jeg overvejer, at få Erhvervsministeren og Finanstilsynet til at se på sagen.

Ove Holler
Klitmøller

January 29, 2026

Hej Ove
Jeg er meget enig med dig i at det virker unødvendigt, som en mindre forening, at skulle levere oplysninger til pengeinstituttet. Det er desværre et lovkrav fra netop Finanstilsynet at alle pengeinstitutter skal kende deres kunder. Så det er ikke Sparekassen eller Unioo der sætter kravene, men vi arbejder til gengæld på at få lempet så meget som muligt. Der er allerede arbejdsgrupper og tiltag på vej heldigvis, så på sigt får vi forhåbentlig færre krav til os frivillige. Jeg sidder selv i bestyrelsen for 3 mindre foreninger, som alle har forskellige pengeinstitutter og hvor vi alle steder har skulle levere oplysninger.
Her hos Unioo vil vi bare gerne hjælpe og gøre en forskel for frivillige. Så har du brug for hjælp, skal du endelig række ud. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du eller andre i bestyrelsen har brug for det.

Thomas - Unioo

Rated 1 out of 5 stars

Det er som om it-udviklerne aldrig…

Det er som om it-udviklerne aldrig tester deres system af på normale menneskers gamle IT.
Min kritik går dels på it-systemet og på banken/staten.
Først så sendte Unioo ikke den der sms til upload af legitimation, så melder den fejl når jeg skal godkende.

Ang. Banken og statens krav.
Jeg forstår godt IT er dyrt for små banker så de går sammen og køber noget fra en leverandør, leverandøren påtager sig herefter et ansvar over for banken, at alt er i orden. IT-udvikleren kontakter så et advokat kontor for at sikre sig der ikke bliver noget at komme efter. Advokaterne de dækker så deres ryg ved at kræve mere end der er grund og hjemmel til.
kan læse at "Finanstilsynet lemper krav for hvidvaskkontrol af foreninger
Tilsynet har kastet et ekstra blik på vejledningen om risikovurdering af foreninger i forbindelse med et udspil fra regeringen, som skal gøre livet lettere for foreningerne."
men Unioo har ikke ændret sig, de stiller samme krav.

Bare lige for at forstå det korrekt, for tror jeg er ved at blive vanvittig.

for at bekræfte, at jeg er mig, så skal jeg logge ind på Unioo med mit smarte digitale id og underskrivelsesværktøj MitID altså "Mit" - "ID"

Så skal jeg "for sikkerheden" uploade endnu mere id, altså de gamle fysiske Pas og Sygesikring? hvaaa hvorfor skal vi så have MitID - var det ikke hele formålet at undgå de fysiske ....? vi skal jo fx scanne vores pas for overhoved at få MitID? Det forstår jeg simpelthen hat og briller af.

Nå men nu ligger der jo digitale kopier af mit pas og kørekort:
1. på deres server, håber de passer på det og der ikke kigger en hacker forbi.....
2. på min mobil
3. på min google drev fordi det sms link de langt om længe sendte ikke virkede, så indskrev den ufattelig lange http på pc'en

Jeg forstår ikke helt hvordan det skulle øge sikkerheden for identitetstyveri, hvidvask og terror, men nu er jeg jo heller ikke højt lønnet Djøffter, ITspecialist eller bankmand.

En helt sidste ting er jo så, bestyrelsen og banken ved jo stadig væk ikke - om jeg i virkeligheden er jeg.
Bestyrelsen har dog største sikkerhed, for den har mødt mig, men har ikke set mit billede legitimation.

Banken kan kun sikre, at jeg er mig, ved at jeg fremmøder i banken og viser dem noget billede legitimation og i virkeligheden, at banken har samme scanner som politi og lufthavnen, så mit fingeraftryk kan overens stemmes med mit pas.

Men nu er jeg jo heller ikke højtlønnet Djøffer o.lign. jeg er blot en simpel klovn, som lader sig trække rundt i manegen af dem med magt - til skue og latterliggørelse fra de ignoranter.

MVH klovnen

January 26, 2026

Hej MN P

Jeg forstår din frustration over lovgivningen, der desværre belaster os frivillige rigtig meget.
Hos Unioo forsøger vi kun at hjælpe frivillige og arbejder også hele tiden på at få kravene lempet. Det er lovgivning der stiller disse krav til alle pengeinstitutter, så det er ikke os hos Unioo der kræver eksempelvis billede-ID. Pengeinstitutterne skal have ID, men der er et tiltag på vej, så man i de fleste tilfælde, kan nøjes med at legitimere sig med MitID. Det glæder vi os rigtig meget til og så kommer der forhåbentlig flere lempelser løbende.

Jeg håber du vil række ud, hvis vi kan hjælpe dig med noget. Vi brænder for frivillige og foreninger, så det betyder rigtig meget at kunne gøre en forskel.

Take a closer look