Dom var proffsiga och pålitliga
Dom var proffsiga och pålitliga, höll alla deadlines. Har nu godkänd uppsats!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dom var proffsiga och pålitliga, höll alla deadlines. Har nu godkänd uppsats!
Många bra erfarenheter av UC. Tänk om studenterna hade velat erkänna att de fått uppsatshjälp. Tror UC hade haft fått många fler publika omdömen då.
Tack för att ni hjälpte mig under en jobbig period i livet. Kan nu jobba som sjuksköterska tack vare er!
Jag var lite orolig först, men eftersom jag inte längre fick någon handledning på skolan så hade jag inget val. Det gick bättre än jag trodde! Precis som dom andra säger, man skriver kontrakt och vet exakt när man hörs. Och när allt ska vara klart. Det blev godkänt! Jag lyckades med hjälp av uppsatscoachen!!! (Värt pengarna även om dom är dyra.)
Ni känner säkert igen följande text:
"Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna henne där hon är och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror hon kan hjälpa andra.
För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad han gör men först och främst förstå det han förstår."
av Sören Kierkegaard
Personen jag hade kontakt med var visserligen trevlig och hjälpsam men jobbade på en alltför hög nivå för att jag skulle kunna förstå. Inget steg som förde framåt alltså utan mitt mod sjönk till bottennivå i stället. 7.000:- bortkastat och jag befinner mig nu ännu sämre till.
Skickliga proffs man kan lita på.
Jag var lite skeptisk först, men fick den hjälp jag behövde. Dom är absolut proffsiga, man skriver kontrakt och betalar genom faktura.
Jag borde fått den här hjälpen genom min handledare, men eftersom dom vägrar ge mig mer hjälp, trots att jag har rätt till det, så är det bra att uppsatscoachen kan hjälpa till med handledning istället.
Det blir mer rättvist för oss som blir felbehandlade på högskolan.
Väldigt skickliga. Först skrev jag till dem och förklarare vad jag ville ha hjälp med. De lyssnade förklarade att de kunde visa mig hur uppsatsen kunde bli godkänd.
Sen skrev vi kontrakt som garanterade att de skulle coacha mig helt klart före sista inlämningsdatum.
I kontraktet stod det att jag skulle betala hälften före och resten efter att jag fått godkänt. Så säkra var dom att jag skulle få godkänd!
Dom hjälpte mig med den hjälp jag borde ha fått av handledaren. Tack Uppsatscoachen!
Väldigt nöjd! Dom tog mig genom svårigheter och dåligt självförtroende hela vägen till G. Mår riktigt bra nu. Hade aldrig gått utan dem.
Hade flera genomgångar med en handledare från Uppsatscoachen. I första mailet verkade allting vara guld och gröna skogar med beskrivningar som "inga problem att få detta i mål", "vi hjälper dig hela vägen" osv. Sagt och gjort, flera tusentals kronor senare och många timmars arbete har jag fått en genomläsning med mestadels språkliga förändringar och småjusteringar och en kommentar med att "gör detta så ska du nog komma i mål". Jag är fullt medveten om att det inte finns någon garanti, men i mål kom jag inte trots verifierande kommentarer från UC. Hade ALDRIG lagt pengar på detta igen. Ingen vidare hjälp fick jag heller när deras hjälp visade sig vara otillräcklig, utan enbart en hänvisning till att köpa fler coachingtimmar.
Brukar inte lämna kommentarer men vill starkt avråda alla som funderar på att ta deras hjälp, spara dina pengar. Om du verkligen behöver hjälp med uppsatsen - sök dig till valfri lärare eller hjälp via din institution. Även om man kanske måste ligga på lite så kan du få bättre hjälp därifrån, jag lovar.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.