Uptours Reviews 34

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

4 stjernet hotel booket - 1 stjernet oplevelse Beskidt og slidt hotel, maden tæt på uspiselig og dele bus og hotel med DUF drukturister. Guiderne unge som mest festede med de unge.. Rejser aldrig m... See more

Rated 5 out of 5 stars

En riktigt rolig upplevelse / studentresa. Bra guide som kunde informera om allt vi ville veta. Vi fick en rejøl rundtur av sunny beach, var av han visade de støllen vi hade rabatt på fær. Tack vare... See more

Rated 5 out of 5 stars

ELSKER Uptours arrangementer og ikke mindst deres guider!! Turen til Magaluf havde bestemt ikke været ligeså fed, hvis guiderne ikke havde været til stede - både til festerne, men også til afslapning... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi ankommer til Billund lufthavn lørdag morgen kl. 6 og skal flyve 8:55. Det første vi ser er, at vores afgang ikke eksisterer på afgangslisten. Vi forhører os ved lufthavnspersonalet, som ikke kan h... See more

2.5

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

4 stjernet hotel booket

4 stjernet hotel booket - 1 stjernet oplevelse
Guiderne unge som mest festede med de unge..
Rejser aldrig med dem igen

July 28, 2025

UPTOURS

Det har været en mega fed oplevelse at prøve og mega niiice guider der har været gode til at få alle med og især Theis og Erik har været ekstrem gode guider

July 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

En rejse med UPTOUR blev total nedtur

En rejse med UPTOUR blev total nedtur. Hold jer langt væk fra dette selskab. Dårlig kundeservice. 6 drenge vendte hjem fra Magaluf med madforgiftning og i stedet for at få den rette hjælp på stedet, blev der stukket vodkaflaske op foran snuden og spurgt om ikke de var helbredt nu. Ren pengemaskine.

July 12, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Sunnyyyy

Vi er en gruppe på 5 piger, som har været afsted til sunny Beach 🏖️
Det har været en mega fed tur med masser af fest! Guiderne er på og prøver bare at skabe en fest.
Champagne festen har været den klart bedste fest 🍾 også tomorrowland🤘🏻

Ida og Pernille er så søde ❤️

Eneste grund til 4 stjerne er at der bliver presset meget på med at købe Extreme pakke lige når du ankommer og du får ikke fred før du har betalt. Men det er nogle grineren fester og forskellige ting man laver 🕺🏻også bliver der drukket igennem !!

Sidst men ikke mindst kunne guiderne godt lære at have andre playlister med. 7 dage med de samme sange bliver lidt meget i længden. Men skud ud til “tak for sidst” med Gobs den kan man uden ad nu. 🤭

Alt i alt har det været en lang fest og vi vil gerne afsted igen 💓

July 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Pas på med aggressiv salg på…

Pas på med aggressiv salg på feriestedet. Alt handler om VIP pakker du skal tilkøbe. Netop ankommet til feriestedet, guiderne har kørt hårdt på hele dagen med jeres ekstreme VIP pakke. Guiderne oplyser at hvis man ikke køber pakken, går man glip af alt det sjove og bliver nærmest udelukket. Det er simpelthen så ringe, at bondefange unge mennesker på den måde!!! 2500 kr. for en VIP pakke der giver adgang til klubber samt 20 % på drinks - det er sindssygt. Det handler kun om for guiderne for at fat i jeres penge efter ankomst!
Har dd. Klaget over ovenstående oplevelse.
HOLD jer langt væk!!!

July 5, 2023

Elsker Sunny Beach

Kæmpe fed tur til Sunny Beach! Uptours har overgået sig selv i år med et vanvittigt festprogram som de leverede til perfektion🤘🏻 Guideteamet var altid friske og behjælpelige hvis der var noget, guide Silke var meget på vores hotel og skabte god energi hele tiden!
Vi ses igen næste år

July 31, 2022

Sunnyy

Har været på ferie i Sunny! Vildt god oplevelse, mødte en giraf der hed Pløger! Var til de bedste fester hvor Cathrine Hjort Satte den vildeste stemning, for hun danser og hun danser hele natten. Lukas var også rigtig god til at få gæsterne op og igang på den båd der!

July 10, 2022

UpTours !!!

rejste med uptours til Sunny beach i uge 31 og boede på Chaika beach. Alt forløb som det skulle og var en mega god tur. Hotellet var godt, guiderne var super på og mega gode til at hjælpe hvis der opstod et problem.

Mega fedt de kommer forbi værelserne hver dag og tjekker op på om man er kommet godt hjem.

alt i alt en mega fed tur og ser frem mod 2022. 5 stjerne her fra.

November 1, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Super trustworthy

Super trustworthy
Mega fedt og Guiden Christina var Mega elskværdig!!

August 14, 2019

Hej David.
Tusind tak for din feedback - det er vi så glade for! Vi glæder os til at se dig igen næste år :-)

Rated 5 out of 5 stars

Verdens fedeste oplevelse med uptours i…

Verdens fedeste oplevelse med uptours i sunny Beach 2019! De forstår at feste og snakke med os gæster!!
Nathalie er en aller tiders guide og forstår virkelig at feste med os! + Torsten! 🤪 og alle de andre!

Hej Maria.

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner herfra og TAK til guiderne…

5 stjerner herfra og TAK til guiderne for den fedeste ferie i Sunny Beach. Vi festede med Cille, Albert, David, Freja, Torsten og Natti og de var de bedste guider! Elstra tak til Cil du gjorde vores ferie til den aller bedste! Vi kommer igen næste år!!

Hej Christensen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er lige kommet hjem fra den fedeste…

Jeg er lige kommet hjem fra den fedeste ferie nogensinde. Jeg var Sunny Beach for første og helt sikkert ikke sidste gang. Vi købte ekstreme armbånd og var med til de fedeste gæster. Guider var de bedste nogensinde. De var der ALTID, på hotellerne og med til alle fester. Skud ud til Cille. Bedste guiden. Hun var altid på på og så er hun pisse lækker. Ses til reunion

Hej Jonas.

Rated 5 out of 5 stars

Hatten af for de fantastiske guider!❤️

Jeg var på min første rejse nogensinde sammen med min veninde, turen gik til Sunny Beach ☀️🌴
De guider vi havde dernede var de mest imødekommende og fest glade personer, de var med til at gøre det helt uforglemmeligt🥳
De gør det ubeskriveligt godt!🙏🏼👌🏼

July 14, 2019

Hej Lise.

Rated 5 out of 5 stars

Sandra og Cecilie er de bedste guider

Sandra og Cecilie er de bedste guider! Verdens fedeste ferie i Sunny Beach! Køb ekstreme og kom med til de fedeste fester! Vi ses næste år!!

July 13, 2019

Hej Alex.

MAGALUF 2018 - 3 DRENGE FRA DANMARK

Kan varmt anbefale uptours og deres ekstremt fede guider!!
Vi var 3 drenge som rejste med uptours til magaluf.
Vi havde den fedeste ferie med en masse fede fester og events!!
Det havde bestemt ikke været det samme uden guiderne!!
Skud ud til vores yndlings guide JACOB!!!!
Han sørgede for vi kom godt igang med ferien og gav os en masse nyttig viden!
Tusinde tak for en uforglemmelig ferie, vi ses forhåbentlig engang igen!!
Kh Oliver

August 16, 2018