Urtegaarden Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt Urtegaardens produkter gennem mange år. Enten via hjemmesiden eller i Helsekost butikker. Jeg har altid oplevet at deres produkter er af virkelig god kvalitet. Jeg bestilte disse varer... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig oversigt over deres produkter. Alt er altid pakket nænsomt og solidt ind, og deres fine sans for detaljer gør handlen til en god oplevelse. Min varmeste anbefaling

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ok hjemmeside med et fint overblik. Dog skabes der lidt forvirring når jeg kigger på fx glasflasker og hvad der reelt følger med og hvordan jeg skal vurdere str ud fra billedet. Det er dog kun e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har nu prøvet vitamin balsam og silke shampoo fra Urtegaarden og var lidt skeptisk da det er min første naturlige shampoo og balsam. Men men selvom balsamen ikke giver den samme unaturlige blødhed og... See more

1. Cosmetics Store

Written by the company

Urtegaarden forhandler rene varer til fremstilling af naturkosmetik og sundere slik, samt formidler opskrifter og udbyder kurser.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Hurtigt levering

Hurtigt levering

June 10, 2026

Hej Susanne

Dejligt, det er netop det vi bestræber os på.

Hurtigt og glat

Hurtigt og glat.
Jeg kom til at bestille min ordre to gange og det blev ordnet hurtigt efter en kort telefonsamtale.

Hej Jakob

Tak for din flotte anmeldelse.

Kan anbefales!

Godt udvalg.
God kvalitet.
Hurtig levering.
Venlig og imødekommende betjening.
Kan anbefales!

June 5, 2026

Hej Lone

Tusind tak for rosen - den er jeg glad for.

Rated 4 out of 5 stars

Har lige modtaget min Rosemarin serium…

Har lige modtaget min Rosemarin serium . Så mål give en bedre anmeldelse senere , for at fortælle om det virker. Men køb og hurtig afsendelse👍👍

June 5, 2026

Hej Heidi

Tak for din, foreløbige, anmeldelse. Jeg håber du bliver tilfreds med vores Rosmarinhårserum.

Rated 5 out of 5 stars

Såååååå lækkert at lave egne produkter…

Såååååå lækkert at lave egne produkter af kvalitets råvare og rette ingredienser - jeg er helt bidt af det🌼🌸
Glæder mig SÅ meget til at lave Silkelotion denne gang.
Og de er vildt søde med svar på nysgerrige spørgsmål på mailen.

Bedste anbefalinger fra Kathrine

Hej Kathrine

Tak for din ros og fine anmeldelse.

God fornøjelse med silkelotionen, og så håber jeg at du og dine veninder blev glade for sololien, hvis du nåede til at lave den (det var mig du skrev med og både jeg og mine kollegaer svarer gerne på spørgsmål).

Rated 1 out of 5 stars

Min koldtpressede Argan oil havde en…

Min koldtpressede Argan oil havde en ualmindelig dårlig lugt - harsk!
Muligvis rigtig nok, men bestemt ikke behagelig!

Hej "kunde"

Arganolie har en ret specielt, syrlig, duft, når den som vores er uraffineret. Men den skal bestemt ikke være harsk. Kontakt endelig vores kundeservice, da de være behjælpelige med at give dig pengene retur (hvis du har handlet i vores webbutik, hvis ikke skal du gå via forhandleren hvor du har købt olie).

Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke Menthol krystaller.

Første og sidste gang jeg køber jeres produkter. Anvendte Mentol krystaller til fodbad. Efter 2 dage har jeg stadig føle forstyrrelser i fødderne.
Mener I bør advare bedre på emballagen.

May 31, 2026

Hej M.

Det lyder som en ubehagelig oplevelse. Jeg håber du er OK igen. Hvis du stadig har symptomer vil jeg opfordre dig til at søge læge.

Vi har ikke tidligere modtaget lignende tilbagemeldinger på vores mentolkrystaller. Så det kommer noget bag på mig, at du har oplevet føleforstyrrelser.

Jeg tager selvfølgelig din oplevelse alvorligt og håber du vil kontakte vores kundeservice med en uddybning af hvordan du brugte produktet og det efterfølgende forløb, herunder om du brugte den maksimale dosering, som fremgår af etiketten og om føleforstyrrelsen opstod med det samme. Det vil hjælpe os med at få hændelsen registreret så udførligt som muligt.

Rated 5 out of 5 stars

Varen jeg bestilte (af super fin…

Varen jeg bestilte (af super fin kvalitet ) kom inden for to dage. Så det var særdeles tilfredsstillende. Tak for det😃👍

May 29, 2026

Hej Birthe

Tusind tak for de 5 stjerner - dem er jeg glad for.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med jeres…

Jeg er meget tilfreds med jeres produkter. jeg laver creme og hårshampoo. Jeg kunne godt tænke mig at det var lettere at finde jeres emballage og forskellige ting, man skal bruge. når man selv laver produkterne.

May 13, 2026

Hej Tina

Tak for din ros til vores produkter samt din feedback til vores hjemmeside.

Vi er jo nok lidt "hjemmeblinde" og synes det er logisk at samle alt til hjemmelavet kosmetik og slik i hver deres overordnede kategori og så have underkategorier med emballage, redskaber, emulgatorer osv.

Hvis du har konkrete ideer til, hvordan det kan blive mere optimalt og nemmere at gå til må du meget gerne sende en mail på urtegaarden@urtegaarden.dk

Vibeke Estrup, ejer af Urtegaaarden

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig afsendelse af pakken

Super hurtig afsendelse af pakken, og som altid, lækre produkter fra Urtegaarden 🙂

May 11, 2026

Hej Julie

Tak for rosen, som jeg sætter stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og altid tilfreds.

Hurtig levering og altid tilfreds.

May 8, 2026

Hej Linda

Hvor dejligt at du altid er tilfreds med os. Tak for de 5 stjerner.

Rated 5 out of 5 stars

Nem hjemmeside at finde rundt på

Nem hjemmeside at finde rundt på, fornuftige priser og hurtig leveringstid
:-)

May 1, 2026

Hej Heidi

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

I alle mine år jeg har handlet hos…

I alle mine år jeg har handlet hos Urtegården har jeg kun oplevet fantastisk service både ved køb og personlig betjening.
Gudskelov i findes, mulighederne for at lave rene varer.

May 1, 2026

Hej Brita

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ros. Vi går efter at yde god service, så dejligt at det også opleves sådan af dig som kunde.

God hjemmeside

God hjemmeside, gode produkter og valgmuligheder. Hurtig levering

April 27, 2026

Hej Ann

Tak for de flotte ord og den femstjernede anmeldelse.

De gjorde det godt

De gjorde det godt. Havde kommet til at bestille forkert, så jeg skrev til dem og fik det ændret lynhurtigt og uden problemer. Dejlig service

April 25, 2026

Hej William

Tusind tak for rosen - jeg håber saunagussættet bliver en succes.

Take a closer look