Vestjysk Låseservice Reviews 6

1. Locksmith
  2. Emergency Locksmith Service
  3. Key Duplication Service
  4. Locks Supplier

Information provided by various external sources

Vestjysk Låseservice er en forsikringsgodkendt låse- og sikringsinstallatør, som har eksisteret siden 1970. Hos Vestjysk Låseservice finder du uddannede låsesmede, vores personale er specialister i sikring af dit hjem eller din virksomhed. I vore...

• Jørgen Pedersens Vej 13, 6700, Esbjerg, Denmark

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

danmarks dyreste låseservice

danmarks dyreste låseservice. betaler 1.500kr for at der er en som “kommer ud til en” men hvis man ikke står og venter ved vejen i den time det tager dem at komme frem, så køre de igen, selvom de har fået oplyst dør nummer, vedkommende der kom for at låse op, havde nøglen, det tog ikke mere end 30 sekunder og han var væk igen, men fordi jeg ikke stod parat ved vejen, og tog i mod ham som var han dronningen, så kørte han bare igen… FOR 1.500kr er det fandem ringen service, jeg ringer til dem
igen, de tager mig 3 opkald igen, før de gider komme tilbage, og yde den service man i forvejen har betalt overpris for..

ALDRIG VIL JEG ANBEFALE DET HER SVINDLER FIRMA

July 24, 2025
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

Svært ved at holde aftaler

Meget venlige at snakke med, men jeg synes det er lidt ærgerligt, når man får at vide at nøglen er hjemme mandag. Så får man et opkald at den først er hjemme tirsdag og at de vil ringe når de har den og aftale et tidspunkt de kommer ud. Tirsdag at man så selv bliver nødt til at ringe for at høre hvornår de kommer, for så at få at vide de har nøglen, men ikke har tid alligevel. Nu håber jeg de kommer i morgen…

September 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Egon som var utrolig serviceminded

Ringede til dem angående min låsecyl. i yderdør drillede og "takkede over". At det blev dem jeg valgte er fordi min far tidligere har brugt dem og rost dem for bare at kunne deres kram. Det var Egon der tog imod samtalen og lige fra 1 sekund var der bar service og professionalisme tilstede. Jeg spurgte om de ku lave det nu og her og når jeg kom ind med det da jeg skulle køre en del km for at komme til dem. Ja det er ikke noget problem blev der sagt. Jeg kom i tanke om en hængelås hvor bøjlen var slidt og trængte til udskiftning - spurgte om de havde tid til også lige at kigge på den. Det var heller ikke noget problem.
Da jeg kom ned i butikken blev jeg mødt af en kvindelig medarbejder der var lidt reserveret og spurgte om jeg ikke havde et ærinde imens de kiggede på det. Nej sagde jeg og fortalte at Egon havde lovet jeg bare ku vente i butikken. Egon kom ud i butikken (jeg vidste ikke det var ham da jeg aldrig har været der før) og spurgte Er det dig fra Rødding? Ja svarede jeg og så gik han igang med hængelås og kvinden med dørlåsen. Egon var go til at fortælle hvad der var galt og vise det - den mand har bare et service gen som mange nok ku lære lidt af.
Generelt er jeg super tilfreds og kommer gerne igen - især hvis ham Egon lige er der!

November 30, 2023

Godt arbejde

Jeg skulle have en ekstra nøgle til min knallert. Det tog ikke engang 10 minutter så havde jeg den, og han sagde også at hvis der var et problem med nøglen skulle vi bare komme igen. Og så ville han lave en ny. Men alt var som det skulle og den passede perfekt.
Det var også ret billigt.

August 16, 2022
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Har lige haft besøg af en montør fra…

Har lige haft besøg af en montør fra Vestjysk låseservice, smilende og venlig, han fik fikset min dørlås, som ikke har fungeret i meget lang tid, i løbet af 10 min.
Fik et pænt farvel og tak for i dag.
Super.

April 1, 2020