Vagabond Tours Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi gik Bornholm rundt i ugen før folkemødet 2026. Vi gik med uret og Vagabond Tours havde arrangeret turen med overnatninger og transport af bagage. vi var meget tilfredse med hele arrangementet og a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi hadde en fantastisk opplevelse med Vagabond som tilrettelegger av vår tur the West Highland Way. Alt fungerte helt utmerket! Alt fra god informasjon i forkant av turen, enkle og hyggelige overnat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en helt utrolig tur, hvor vi fik præcis det vi bad om. Umådelig god indkvartering i rummelige lejligheder 50 m fra stranden. Tid allesammen sammen, tid hver for sig og de to tilrettelagte tu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde den fedeste vandretur fra Hirtshals til Skagen. Var helt høje bagefter! Vagabond Tours havde arrangeret turen til perfektion fra før turen startede til vi glade og tilfredse sluttede med skøn... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Om Vagabond Tours Hos Vagabond Tours brænder vi for det enkle, nære og ægte – for gode oplevelser under åben himmel, hvor du mærker naturen og får tid til at være til stede. Vi arrangerer vandre-, cykel- , pilgrims-, tømmerflåde og kanoture i Danmark og Europa – altid med fokus på kvalitet, tryghed og personlig service. Vi tror på, at rejser ikke behøver at være langt væk for at føles som eventyr. En tur på Gendarmstien, en cykelferie i England eller en stille kanoferie i Värmland kan give lige så meget ro, glæde og nærvær som en tur langt ud i verden. Når du rejser med os, er det os selv, du møder – vi kender vores ruter, samarbejdspartnere og stederne, du besøger. Vi er ikke et stort rejseselskab, men et lille team med hjertet med i alt, hvad vi laver. Vi glæder os til at sende dig ud på tur – med gode kort på hånden, bagagen transporteret og tid til bare at nyde rejsen. Vagabond Tours – rejser, der får dig ud, ned i gear og helt tæt på. www.vagabondtours.dk

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

52 reviews in the last 12 months

Write a review

Dejlig vandreferie i Engelske Cotswolds

Vi var med Vagabond Tours i juli 2012 på 8 dages vandreferie i England. Turen var på egen hånd og fulgte en fast rute i The Cotswolds med overnatning på B&B’s og bagagen bragt fra sted til sted.

Det var vores første rejse med Vagabond, så på forhånd var vi lidt spændte: Vil vi kunne finde vej? Vil overnatningsstederne være i orden? Kan vi få noget at spise undervejs? Vil bagagen nå frem? Og vil der være så smukt, som kataloget lover? Heldigvis blev vores bekymringer gjort til skamme på alle punkter.

Det hele fungerede meget professionelt. Vandreruten var velafmærket og løb gennem smukke, afvekslende landskaber og hyggelige landsbyer. Alle dage var der sørget for spisesteder. Indkvarteringen undervejs var problemfri. Vi boede skiftevis på kroer og private B&B’s. Værelserne var pæne og velfungerende med eget badeværelse alle steder på nær ét. Og bagagen blev hentet og bragt til aftalt tid uden undtagelse.

Ugen før afgang dumpede en pakke ind af brevsprækken med tur-beskrivelser, landkort og praktiske tips til at planlægge transporten fra London og videre til vandreområdet. Så også det fungerede fint.

Skal vi klage over noget, må det være det engelske sommervejr, der var en tro kopi af det danske. Men med ordentligt regntøj og vandrestøvler, var det intet problem. Så det bliver næppe sidste gang, at vi rejser med Vagabond.

October 12, 2012
Unprompted review
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

For dårlig kvalitet til prisen

Jeg har i september 2012 været på vandretur i Andalusien, Spanien arrangeret af Vagabond Tours. I betragtning af prisen (4.700 kr. for en uge uden fly til Malaga og lokale transporter) var vi skuffede over indkvarteringerne. En nat betalte vi for et værelse på et andet hotel, fordi vi blev anvist et lille, mørkt og tarveligt værelse ud til en befærdet vej. Firmaets hjemmeside angiver ikke den samlede tid for lokale transporter - og der er tale om meget lang transport på anden rejsedag (5,5 timer i bus), hvilket vi først fik at vide en uge før afrejse, da vi modtog informationsmaterialet.
Vi rejste to par sammen. En af os kom alvorligt til skade på vores første vandredag og måtte fragtes på hospital med ambulance. Vagabond Tours kontaktede mig sidst på den dag, da ulykken var sket. Jeg videregav Vagabond Tours-medarbejderens mobiltelefonnummer til ægtefællen til den tilskadekomne. Hun forsøgte at få fat i Vagabond Tours-medarbejderen idet hun havde akut brug for hjælp til at finde ud af hvor hun kunne sove på hospitalet sammen med sin mand, hvor hun kunne spise, hvor hun kunne få et bad og hvordan vi kunne få ægteparrets baggage fragtet fra det hotel hvor det stod og til hospitalet. Vagabond Tours-medarbejderen ringede aldrig til den tilskadekomnes ægtefælle.
Vi har skrevet til Vagabond Tours om indkvarteringerne og deres manglende angivelse af lokal transporttid. Firmaet har efter en uge ikke svaret.

October 1, 2012
Unprompted review
Vagabond Tours logo

Reply from Vagabond Tours

Hej Ingeborg.
Tak for dit indlæg. Vi har desværre ikke været opmærksomme på at få reageret her på Trustpilot, som er et helt nyt forum for os. Dette vil vi blive bedre til for eftertiden.

Vi vil meget gerne påpege at individuelle rejsende altid får vagttelefonnummer på en lokal person i området, som står til rådighed for rejsende med Vagabond Tours, i tilfælde af problemer lokalt. Vagabond Tours var i kontakt med den tilskadekomne efter endt tur og fik talt om situationen.

Vi er selvfølgelig kede af at overnatningsstederne ikke levede op til forventningerne. Vi bestræber os på at beskrive vores udvalgte overnatningssteder i vores salgsmateriale bedst muligt inden bestilling. Ligeledes hvad angår rejsetider. På baggrund af din henvendelse har vi tilføjet rejsetiden mellem Granada og Trevélez på vores hjemmeside. En rejsetid som vi ikke har haft til hensigt at skjule, men desværre har været en mangel.

Vi forsøger altid at dygtiggøre os både hvad angår vores skriftlige materiale og vores service generelt. Derfor tager vi selvfølgelig dine kommentarer til os.

Vagabond Tours

Take a closer look