Super god oplevelse hos Vanløse bilsyn. Ekstremt flink mand, der modtog mig og sendte mig videre efterfølgende. Kan klart anbefales. Jeg vender tilbage 🛠️
See what reviewers are saying
Rigtig god og smilende service. Kompetent synsmand (Ridouan Laajab). Han har styr på tingene, hjalp mig med at skifte en pære, så bilen kunne komme igennem syn. Dejligt at der stadig findes menneske... See more
Jeg har brugt Vanløse bilsyn igennem mange år nu. Jeg har ALDRIG fået dårlig behandling eller oplevet, forkert eller dårlig gennemgang af bilerne jeg kommer med. Jeg er værkstedsejer i området og får... See more
Har brugt denne synshal mange gange og glædeligt anbefalet til andre, venner og kolleger. Altid med super professionelt resultat - god service og ekstremt kompetent arbejde. Jeg arbejder med bile... See more
No recent history of asking for reviews
Rigtig god service
Rigtig god service. Min bil forurenede lidt for meget pga. koldstart. fik lov at køre en tur på 15-20 min og kom tilbage, og så var der ingen problem. 5 stjerner herfra.
Fuldstændig fantastisk service.
Fuldstændig fantastisk service.
Trods 5 min i lukketid, synet de min bil.👍👍.
Kan varmt anbefale dem.
Motorcykel syn
Jeg fik synet min motorcykel, de var søde og imødekommende, og lavede en grundig gennemgang af cyklen.
Priserne er rimlige og jeg kan klart anbefale Vanløse Bilsyn til andre.
Ukompetente og lægger vægt på småting istedet for det kritiske
Havde bilen på værksted kort tid efter for at skifte en tandrem, her finder de en fejl i forhjulsophænget som skal rettes før at bilen må køre igen da det kan medføre fatale konsekvenser at køre videre. De var rystet over at den var synet med dette. Fejlen kunne ses visuelt og høres men synsmanden var mere efter at der ikke var de små farvede hætter på nummerpladerne.
De var ellers søde og flinke

Reply from Vanlosebilsyn
Super behagelig oplevelse
Jeg har været hos Vanløse Bilsyn i dag, og selvom min gamle Fiesta dumpede med et brag, var det en virkelig god oplevelse.
Ridouan, som synede min bil, var enormt serviceminded. Jeg fatter hat og briller, når det kommer til biler, men han forklarede mig rapporten dybdegående bagefter, så jeg er klædt på til at gå til et værksted.
Klar topkarakter til Vanløse Bilsyn herfra :-)
Super velkomst
Første gang til syn med min bil. Virkelig flink og imødekommende. Tog min bil før den bestilte tid, da jeg kom for tidligt. Virker kompetent. Ikke sidste gang, jeg får synet dér.
Brugte for første gang Vanløsebilsyn
Brugte for første gang Vanløsebilsyn, men bestemt ikke for sidste gang!
Klart det venligste og imødekommende bilsyn, jeg har oplevet - og jeg har været til syn MANGE gange:-)
At det også er det billigste, gør kun oplevelse endnu bedre.

Reply from Vanlosebilsyn
Virkelig god oplevelse
Jeg fik min 6 årige Honda Jazz synet i dag. Jeg har sjældent oplevet så god en service samt imødekommenhed. Jeg kiggede med da bilen var på liften og så ved selvsyn, at det nok var smart at følge hans råd/vejledning om at få rustbeskyttet bilen. Jeg vælger med garanti Vanløse bilsyn næste gang min bil skal synes.
Supergod professionel service
Kommer gerne igen og anbefaler gerne. Det var tilmed billigt, fordi jeg havde bestilt via nettet.
Rigtig god oplevelse, trods omsyn
Har idag været forbi og få lavet bilsyn hos Vanløse Bilsyn. Super positiv oplevelse. Fik en rigtigt god og venlig betjening af Ridouan. Bilen skulle desværre omsynes, men jeg fik god vejledning i hvad der skulle laves. Jeg blev dog i tvivl om hvilke reservedele der var defekte, så jeg kørte tilbage, og blev mødt med et smil og stor tålmodighed over for mine manglende mekanikkerevener. Bilen blev tilmed kørt op på liften, en gang til og jeg fik endnu engang en ordentlig gennemgang af fejl og mangler! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Vanløse Bilsyn!