Verasol Nederland Reviews 233

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bij aankoop alles goed door gesproken en afspraken gemaakt ivm nieuwbouw. Slechte afwerking en als er dingen gevraagd wordt om aan te passen of vragen was alles te moeilijk of werd geen poging gedaan.... See more

Company replied

Company details

1. Deck Builder
  2. Conservatory Specialist

Written by the company

Verasol biedt duurzame, betaalbare totaaloplossingen op maat voor terrasoverkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden. Verkrijgbaar in veel kleuren en stijlen en met veel extra opties. Met inspiratie en persoonlijk advies in de buurt. En met totale ontzorging bij het plaatsen.

Onze belofte

Altijd een product naar jouw wensen.

Altijd een product naar jouw wensen.
✔ Inclusief sterkte berekening
✔ Montage door geselecteerde vaklieden
✔ Made in Germany
✔ Altijd een inspiratiepunt in de buurt
✔ 5 tot 10 jaar garantie op producten

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Gewoon naar Verasol toe!!

Bij het 1e gesprek in de showroom Tiel, netjes ontvangen door Peter.Goede uitleg, geen druk erop.daarna kwam iemand thuis na-meten, en aantal weken daarna kwamen ze de veranda monteren.werken keihard, maakten geen troep.en netjes gemaakt.kwam er smiddags,dat er een glasplaat niet goed zat, gelijk gebeld,en de volgende dag werd het verholpen! Super service! En van harte met jullie jubileum!!

January 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Gewoon een hele goede service en vriendelijk geholpen

Ik zocht voor mijn overkapping nieuwe ledspotjes ter vervanging van 2 die stuk waren, maar na 7 jaar bleken deze bijna nergens meer te koop, toen Verasol Helmond gebeld, Peter vroeg mij even een paar foto's te mailen en nog geen uurtje later belde hij mij dat hij er nog enkele gevonden had die ben ik toen gaan halen ik kreeg er een paar mee gratis kijk dat is service. Peter heel erg bedankt

March 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Glazen schuifwand gekocht bij Verasol…

Glazen schuifwand gekocht bij Verasol in Tiel.
ik ben in de showroom goed ontvangen en heb een prima uitleg gehad over de mogelijkheden.
De schuifwand werd snel geleverd met bevestiging materialen, inclusief kit en schroefbitjes voor de bijgeleverde schroeven.
Ik heb de schuiframen zelf geplaats en alles paste perfect.
Ik raad Verasol Tiel voor iedereen aan.

December 4, 2025

Slechte garantie afwikkeling

Heb bij Verasol mooi dak gekocht, als zelfbouwpakket. Zag er in eerste instantie prima uit, maar tijdens de bouw bleken de dakplaten een onderlinge afwijkende maat te hebben. Reclamatie gedaan, maar toen was er niemand meer thuis. Zij verscholen zich achter het feit dat bij zelfbouw er geen garantie gegeven word. Maar zaag fout ligt bij Verasol en niet bij mij. Kortom extra kostenpost van €750,00 om het zelf dan maar op te lossen. Dir bedrijf is geen aanrader als het op garantie asnkomt.

October 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

We hadden een plas water in de serre…

We hadden een plas water in de serre staan. Mensen van verasol zijn komen kijken. Bleek de oorzaak onze volle regenton de oorzaak te zijn. De mensen van verasol hebben een overloop op de regenton geplaatst. Het probleem is nu opgelost. Dank je wel vetasol voor de goede en snelle service. Gr fam. Bonhof.

October 13, 2025

TennisClubTilburg uitgebreid met een gave serre van Verasol Helmond

Tennis en PadelClub Tilburg heeft met Verasol Helmond vier Cubes naast elkaar gebouwd aan een bestaand paviljoen. Drie afsluitbare en een open cube. Zo konden we ons paviljoen uitbreiden met 88m2 in een transparante en robuuste stijl. Onze leden en gasten zijn er zeer tevreden over. Verasol bouwt met gaaf afgewerkte onderdelen, die precies passen. In een goede samenwerking met de club.

July 4, 2025

Correctie.

Na 5 jaar bleek er een van de zes glazen panelen iets scheef te zitten. Door allerlei omstandigheden had ik er niet eerder op gereageerd. Maar ik had nu een afspraak gemaakt om naar Tiel te gaan om e.e.a. uit te leggen. Niet nodig mijnheer, wij komen wel naar u toe.
En nu is het zonder kosten gecorrigeerd. Dat noem ik SERVICE. Bedankt Verasol.

October 7, 2025

Ongelooflijk

Ongelooflijk! Als het wat harder regent, staat de veranda helemaal blank. Misschien hebben we gewoon pech, gezien de vele positieve recensies.

September 3, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Team GNH super service verleent!

Team GNH super service verleent! Oude hoekstijl was niet in de goede kleur te spuiten, er bleef kleurverschil. Ze zijn gewoon de volgende dag teruggekomen met een nieuwe. Als ik ooit nog iemand nodig heb voor service, dan weet ik het wel.
Team GNH bedankt!

August 26, 2025

Superservice!

Een belletje naar Verasol Helmond, serredeuren waren uit de rail gelopen.
Half uurtje later is het probleem al weer opgelost door de Verasol “ambulance”.
Superservice!

August 1, 2025

Overkapping

Ik heb binnen een half jaar een overkapping met later daarin een screen en uiteindelijk een onderdakluifel laten plaatsen
Petje af voor de monteurs hun inzicht, vakmanschap. Kwaliteitswerk en snelheid.

July 28, 2025
Rated 2 out of 5 stars

NIET voor de technische doe-het-zelver geschikt

De Verasol Greenline is een mooie overkapping. We hadden een op maat gemaakte, eenvoudige overkapping besteld met 2 staanders. De van Kooten tuinen en buitenleven had gezegd dat dit doe-het-zelf pakket makkelijk te doen is. Nu zijn mijn schoonvader en ik technisch aangelegd. Ik zelf ben werktuigbouwkundig machineontwerper en werk dagelijks met aluminium extrusie profielen. Maar dit doe-het-zelf pakket is absoluut GEEN doe-het-zelf pakket! Over de kwaliteit van het ontwerp geen slecht woord, maar zelf in elkaar zetten was een drama.

1. Het begon dat er geen handleiding bij de levering zat. Sterker nog, er zat niet eens een pakbon in de verpakking. Maar oké, geen gezeur, de handleiding online gevonden en uitgeprint.
2. Het eerste wat je gaat doen is controleren of alles in de verpakking zit. Echter de stuklijst ontbrak. In de handleiding op de eerste bladzijde staat een beknopt overzicht van onderdelen. Maar geen aantallen en een aantal onderdelen ontbraken en ik heb meerdere onderdelen in mijn hand gehad, die niet in de handleiding stonden. Na een belletje met de verkoper, was het zo van ”Ja die moet je daar maar gebruiken” Nou hoe dan? En de onderdelen die ontbraken “Ja die moet je zelf maar even in de bouwmarkt kopen”
3. Het overzicht in het begin van de handleiding laat ook geen 3D view zien of maten, dus je hebt geen idee of het een klein beugeltje is, of een lang groot profiel. Maar goed, puzzelen is mijn vak. Nogmaals met de verkoper gemaild. “Er is een YouTube filmpje”. Oké, filmpje gekeken. Drie keer niks op te zien. Vooral de details staan er niet op, dus dat schoot ook niet op.
4. Na wat gemopper zijn we uiteindelijk aan de slag gegaan. Blijkt dat in een aantal profielen geen sleuf zit. De afmetingen zelf maar uitgepuzzeld en gezaagd. Verder in alle profielen hebben we gaten geboord volgens de handleiding. Maar de gaten Ø4 waren onnodig nauwkeurig bemaat en waarom wordt dit niet af fabriek gedaan vraag je je af?
5. De zelf tappende design schroeven hebben geen torx kop, maar 1 of andere idiote vierkant (wie heeft het bedacht?) Door de verf coating op de kop van de schroef, ging het meegeleverde bitje er nauwelijks in als je het bitje kwijt raakt, dan mag je weer naar bouwmarkt. By de way we hebben de gaten, waar de zelftappers komen, voorgeboord, in tegenstellen tot wat de handleiding zegt. Een krast op de poeder coating is snel gemaakt bij “zelf tappende” schroeven
6. De kunststof moer van de bladvanger zit dermate in de weg dat de staander er niet onder past. Maar een stuk afgezaagd nadat de kit al was uitgehard.
7. We zijn een uur aan het worstelen geweest om de losse rubberprofielen in het aluminium te drukken. Zelfs met zeep (zoals de handleiding aangaf) is het niet te doen. Ik vermoed dat het rubber niet de productie toleranties heeft gehaald. Ander rubber compound samenstelling of versleten mattrijs? Uiteindelijk hebben we met een waterpomptang en een houten latje de rubbers cm voor cm in het aluminium gedrukt. Wat een “monnikenwerk” zeg.
8. We hebben de breedte van de overkapping op maat laten maken. Achteraf gezien zijn maar 2 profielen afgezaagd. De polycarbonaat kanaalplaten konden we zelf maar op maat maken. Toen was de maat vol. Na een pittige mail met gebreken en ze gewezen te hebben op de rechten als consument is er uiteindelijk iemand langs gekomen die de platen op maat gemaakt heeft.

Samengevat: Als consument heb je recht op een product dat bij een zelfbouwpakket compleet en duidelijk moet zijn. Deze Verasol greenline is verre van dat. Zelf ik als techneut adviseer NIET om het zelf te doen. Het product is kwalitatief wel goed, maar de weg ernaartoe is me slecht bevallen.

July 1, 2025

Een goede ervaring

Wij hebben onze tuinkamer aangeschaft bij Verasol in Tiel.
Inmiddels enkele weken geleden geplaatst maar we zijn er enorm blij mee.
Er waren wat kleine dingetjes waar we tegenaan liepen na de installatie maar dit is allemaal service gericht opgepakt en opgelost door Arthur en het team van Verasol, Chapeau!

July 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mooie tuinkamer geplaatst door top vakmensen!

Afgelopen week is onze tuinkamer geplaatst door Paul, Jeroen en Dicino. Wat een vakmensen! En ontzettend vriendelijk. Ze hebben top-werk geleverd. Er zat een moeilijke hoek in onze tuinkamer en dat hebben ze zo professioneel gemaakt. Wij zijn super tevreden! Bedankt jongens.

June 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede service, mooie aanwinst.

Het plaatsen van onze tuinkamer is door vakmensen uitstekend uitgevoerd. Een klein defect achteraf is met een hele goede service opgelost. Naderhand extra bestelling gedaan om de tuinkamer verder af te werken. Ook dat werd prima opgepakt door Verasol.

May 8, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look