Køb kun bil her, hvis du har forstand på biler, eller har en mekaniker med. Køber en bil, som lige er synet, og alt ser umiddelbart fint ud. Men efter 3 måneder, og der bliver ikke kørt 100km hver... See more
See what reviewers are saying
Peter er virkelig en flink og Loyal bilhandler / Værksted. Føler mig godt tilpas og alt er holdt til punkt og prikke. Kun gode anbefalinger herfra
Købte en Saab 900 fra 1997 til 5900 kr. Bilen var helt nysynet og kørte fint, flink personale der hentede mig ved middelfart station og kørte mig hen til bilen/ firmaet. Bilen indeholdte endda... See more
Information provided by various external sources
Køb og salg af alle bilmærker mellem 20 - 100.000,- prisklasse
Peter er virkelig en flink og Loyal…
Peter er virkelig en flink og Loyal bilhandler / Værksted.
Føler mig godt tilpas og alt er holdt til punkt og prikke.
Kun gode anbefalinger herfra
Køb kun bil her
Køb kun bil her, hvis du har forstand på biler, eller har en mekaniker med.
Køber en bil, som lige er synet, og alt ser umiddelbart fint ud.
Men efter 3 måneder, og der bliver ikke kørt 100km hver dag, siger den mærkelige lyde i bremserne, så kører på et værksted, som konstaterer, at brembremserne stort set er væk. Jeg ringer til sælger, og fortæller hvordan det ser ud. Jeg bor i Holbæk, og han vil så have, jeg skal køre den til Middelfart, for at få skiftet bremserne, hvortil jeg svarer, at jeg jo ikke kan køre 1 time og 40 min i en bil, der ikke kan bremse 😳 Aftalen bliver så, at jeg får 2000 til godtgørelse, for at få dem skiftet, jeg har bare stadig, her en uge efter, ikke set pengene. På værkstedet finder de så også ud af, der skal nyt olie og oliefelter på, en meget dyr omgang, for en bil der lige er købt 😞
Jeg så bremserne og de faldt helt fra hinanden da de blev taget af 🙈 Det opdagede jeg ikke, men det havde en der har forstand på biler nok.
Værste service jeg har oplevet
Værste service jeg har oplevet. Jeg kommer imødekommende ind og sælger siger ikke engang et ord. Da vi kommer tilbage fortæller vi om de utrolig mange fejl i bilen. Han ville ikke fortælle os noget info omkring bilen. Han stod med sin smøg og sagde ikke et ord til os udover “så lad hver med at købe den”. At undlade fortælle omkring tydelige fejl i bilen som tapet fast sidespejl er stadig at lyve i min optik. Da vi har konfronteret ham omkring ac fortæller han så han godt er klar over den ikke er fyldt nok op med gas. Heldigvis kender jeg til biler og går op i det til dagligt. Har meget ondt af de mennesker der kommer ind og skal købe en bil derfra. Især med ham som sælger/forhandler. Jeg har aldrig nogensinde skrevet en dårlig anmeldelse før nu. Så ved man det er slemt. Hvis man ska købe derinde skal man kende til småfejl de gemmer.
Bedste køb af bil og service
Kompetent, pålidelig, fair pris/ god pris.
Peter fakturerer altid antal timer og reservedele til min fordel.
De 2 biler jeg har købt, har 100 % levet op til mine forventninger
Superb service
Exceptionel god service. Fik udført service af vores bil, og nogle af delene på bilen var så dårlig stand at de ikke kunne genbruges, så Peter fik lynhurtigt bestilt og hentet nye reservedele imens jeg ventede, så jeg igen kunne bruge min bil.
God handel hos Vi-2 Biler
Vi har købt en Opel Meriva hos Peter og fik en god behandling, han kunne svare på vores spørgsmål, der var et par småting, der skulle ordnes og det fik han styr. på Han er en god mekaniker og en god handelsmand, som har skaffet os en god bil til en fornuftig pris. Det er ikke sidste gang, vi handler med Peter.
Vi købte en rigtig fin og velholdt vw…
Vi købte en rigtig fin og velholdt vw Passat hos Peter og må bare sige at vi sjældent har oplevet så god service hos en bilforhandler Peter er en helt igennem fantastisk og særdeles reel og ikke mindst ærlig forhandler hvor man som kunde føler sig velkommen.
Peter vidste en del om køretøjets historik og det han ikke vidste undersøgte han så man følte sig rigtig godt klædt på til at handle med ham 👍 vi kan kun anbefale vi2biler og Peter, er helt sikker på at vi kommer til at handle her igen, fantastisk oplevelse 👍👍
Køb din brugte bil hos Vi-2 biler
Jeg så en pæn gammel Peugeot 307 i fra 04. Min tillid til firmaet øgedes da jeg så hvor rent og ordentlig værkstedet var. Bilen var god. Vi opdagede at Air conditionen ikke virkede og ringede til Peter som sagde: Du kommer bare. Det var en ret stor reparation, men jeg blev hentet og bragt i Fredericia god service og ingen regning. Jeg kan bestemt anbefale at købe bil der og det gør vi bestemt.
Tak for god service
Visti Høgh Poulsen
Rigtig god service
Kan kun anbefale, at købe bil ved Peter.
Da vi efter køb opdagede fejl på bilen, sørgede Peter for at det blev rettet uden yderligere omkostninger for os.
Vi kan i den grad anbefale Vi-2 biler
Vi kan i den grad anbefale Vi-2 biler. Vi har fået en særdeles god behandling af en forhandler, som vi har oplevet som ærlig og reel. John Aagaard.
Super sted
Super sted, købte en bil der så havde et dødt batteri, ringede til ham og fik et nyt samme dag, super flink og fantastisk service.
Altid god service hos Peter
Altid god service hos Peter, og kan klart anbefales
Super kundeservice
Har købt bil hos Peter i sensommeren og kan ikke sætte en finger på hans service, kundeorienterethed eller vilje til at ville gå hele vejen for os som kunde. Vi køber afgjort hos Vi2 Biler igen når og hvis behovet opstår.
En stor fornøjelse at have Peter fra…
En stor fornøjelse at have Peter fra vi2biler til at ordne vores bil. Altid stor hjælsomhed uanset hvornår man har brug for hjælp...
Kan varmt anbefale peter
Det er efter handlen
Det er efter handlen - man oplever forskellen.
Vi er meget tilfredse med at Peter, Det vi har haft at klage over
er blevet rettet. Så meget stor ros til VI2biler. super service.
Købte en ældre Fiesta.
Købte en ældre Fiesta.
Fik bilen leveret en søndag på trods af der normalt er lukket, og forhandleren har udført ikke mindre end 3 garanti reperationer!
Her er virkelig en forhandler der holder sit ord.
Fantastisk service!
Vi køber brugt bil ved VI 2 biler næste gang igen, det er helt sikkert!
Har altid været glad for at handle bil …
Har altid været glad for at handle bil hos Peter igennem mange år. Senest nu min Skoda Octavia. Vi2 Biler kan klart anbefales!
Reklamationer - NEJ TAK
Peter er en flink fyr - lige indtil han bliver præsenteret for en reklamation. Det er et ubehageligt emne, som han ikke ønsker at beskæftige sig med. Jeg har fået udskiftet en forrude med fejl, men den reklamation kunne sendes videre til leverandøren af forruden, så det kostede ikke Peter noget. Jeg har med besvær fået godkendt skifte af en baglygte med defekte dioder. Nu er der fejl på den anden baglygte - også defekte dioder. Reklamationen afvises med følgende begrundelse: "jeg skal ikke gi garti på pære". Jeg har påpeget, at der ikke er tale om en pære, men om en baglygte med dioder. Dette har Peter helt ignoreret.
Ærlig og behagelig sælger hele vejen …
Ærlig og behagelig sælger hele vejen igennem. Kan varmt anbefales. Købte en meget fin Mazda 2 og fik en grundig indføring i bilens tilstand. Nok min bedste kundeoplevelse ved en brugtvognforhandler. Tænker ikke det kan gøres meget bedre.
Købte en Saab 900
Købte en Saab 900 fra 1997 til 5900 kr.
Bilen indeholdte endda købscertifikat og servicebog helt tilbage fra 1997-2010.
Fin handel, kan godt anbefales til andre at se på bil ved vi-2-biler !