2.8

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.8

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ik sta al jaren ingeschreven als…

Ik sta al jaren ingeschreven als woningzoekende en ik ben natuurlijk niet de enige die lang ingeschreven staat.
Ik kreeg een uitnodiging om een eengezinswoning te bekijken. Toen ik de uitnodiging kreeg was ik heel blij en verrast ik maak misschien een kans. Ik ging de woning bekijken en het was helemaal uitgewoond. Overal zwarte schimmel op de muur afgedekt met houten platen. Traptreden ontbraken op de trap. Dakkapel enkel glas en de kozijnen verrot. In de slaapkamer lekkage in het plafond hing helemaal verzakt van de hoeveelheid water wat er onder zat. Drukte met mijn vingers op het plafond grote plons water naar beneden. De ingang van de vliering was dichtgemaakt. Schimmel in alle ruimtes boven en beneden. Gaf deze gebreken aan en kreeg als antwoord de woning wordt overgedragen aan een andere woningcorporatie wij herstellen de gebreken niet dat is voor de huurder. Deze woning had nooit mogen worden aangeboden. Het dak en dakkapel het houtwerk vliering de trap en lekkage schimmel wat in spouwmuren zit. Als je dat moet herstellen kost het denk ik rond de 20 duizend euro. Dit is schandalig en nog op het einde vragen of ik de woning wil hebben. Alle mensen hebben het afgewezen ze probeerde nog een moeder met kind over te halen om de woning te nemen. Na dat ik de gebreken heb aangegeven dit vind ik nog het ergste van alles. Ik weet zeker dat dit huis weer wordt aangeboden dus ik zet het adres erbij want als je daar gaat wonen loop je een financieel risico en het is gevaarlijk voor de gezondheid.
Koekamp 86 Delft
Ik vind dat ze dit huis van top tot teen moeten renoveren mensen snakken naar een leuk huisje en het duurt heel lang voordat je aan de beurt bent.

Er waren 1705 reacties op dit huis dus de vraag is groot hier hebben ze gewoon misbruik van gemaakt.

July 9, 2026
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Ik woon al 27 jaar met veel plezier in…

Ik woon al 27 jaar met veel plezier in een woning van vidomes, maar nu loopt er een vervelende situatie waar we nog mee bezig zijn, ik laat via dit review later weten hoe ze dat oplossen. Als dat goed verloopt pas ik alles aan. Voorlopig 1 ster.

Update. de zaak loopt nog, maar ik krijg totaal geen contact met Vidomes. Ik heb meerdere meldingen gedaan en gevraagd om contact maar er word totaal niet terug gebeld. Ik wil graag een gesprek met iemand maar je krijgt alleen een telefoniste aan de lijn en die geeft het door, vervolgens staan er in mijn vidomes meerdere berichten met contact opnemen maar dat doen ze totaal niet. Waardeloos. Ik ga nu proberen met de rechtsbijstand om een gesprek te regelen met een leidinggevende. Wordt vervolgd.

Update 2
De rechtsbijstand heeft niks van zich laten horen dus heb ik zelf maar weer gebeld en nu met succes. Ik heb een gesprek gehad met de juiste personen en het was een goed gesprek. Het probleem is, zoals het er nu naar uit ziet, opgelost. Zo zie je maar dat persoonlijk contact het beste werkt. Vidomes heeft dit goed gedaan, had alleen wel iets eerder gemogen. Ik ben tevreden. Een paar sterren erbij voor Vidomes.

March 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloze toko nemen geen…

Waardeloze organisatie vidomes nemen geen telefoon op je word het bos ingestuurd met een klachtenformulier en vervolgens gebeurt er niets hang je uren aan de telefoon geen gehoor. Top hoor Vidomes wel de huur elke maand automatisch innen waar ik geen toestemming voor heb gegeven, sluiten die toko !

January 3, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Ik huur ruim 20 jaar mijn woning in…

Ik huur ruim 20 jaar mijn woning in Zoetermeer van Vidomes, en heb geen structurele klachten of negatieve ervaringen. Ik ben ruim tevreden over Vidomes in het algemeen, vandaar viersterren want drie en een halve ster geven is hier niet mogelijk.
Enigste minpunt is dat ze te lang samengewerkt hebben met een aantal ondermaatse onderaannemers waarvan de werkzaamheden niet of nauwelijks gecontroleerd werden door de complexbeheerder/rayonopzichter en waar de huurder dan wel eens de dupe kon zijn. Inmiddels doen ze het op dit punt (veel) beter, ondanks dat er nog steeds ruimte voor verbetering is om preventief en correctief onderhoud aan de woning te verbeteren (bijvoorbeeld het buitenschilderwerk waarvan de tussenliggende termijnen te lang zijn in mijn ogen). Verder waardeer ik de whatsapp service waar hun medewerkers snel, vriendelijk en adequaat reageren op huurdersvragen.

August 6, 2025

Van sociaal naar Verdienmodel

Van sociaal naar kil Verdienmodel – Vidomes laat huurders in de kou staan

Het is werkelijk schrijnend om te zien hoe slecht de service van Vidomes is geworden. Geluidsoverlast wordt genegeerd, doorgeschoven, reparaties huren ze ongeschikte ZZP'ers , huurincasso is onpersoonlijk en alleen dreigen en de klantencontact is vaak frustrerend en afstandelijk. Het lijkt alsof je als huurder nauwelijks nog serieus genomen wordt.

Wat me vooral steekt, is dat dit geen incidenten meer zijn – dit is structureel. Als een bedrijf van deze omvang zóveel negatieve ervaringen oproept, dan zit het probleem dieper dan een paar slechte medewerkers. Dan gaat het om het beleid. Om een mentaliteit die van bovenaf wordt doorgegeven aan iedereen binnen de organisatie – en die voel je als huurder, elke dag weer.

Huismeesters wisselen elk jaar en doen nauwelijks iets. Niemand lijkt verantwoordelijkheid te nemen. Waar vroeger woningcorporaties stonden voor sociaal en betrokken, draait het nu alleen nog om geld(winst) en het binnenhalen van subsidies. De menselijke maat is totaal verdwenen.

Vidomes is daarmee een pijnlijk voorbeeld van hoe woningbouw(nu investeringsmaatschappijen) in Nederland is verworden tot een kil verdienmodel. De zorg voor de huurder, het luisteren naar klachten, het écht willen helpen – het is allemaal verdwenen achter bureaucratie, machteloos personeel en onzichtbaar management.

Wat ooit een sociale pijler was, is nu een muur waar je als huurder keer op keer tegenaan loopt. En dat is niet alleen zonde – het is onacceptabel. "dit is een review gebaseerd op de waarheid"

July 2, 2025
Advertisement

Onbetrouwbare woningbouwvereniging

Vidomes gebruikt een eigen, fake trustpilot onder eigen beheer waardoor je de reviews niet kunt lezen. Zet je review op de echte trustpilot punt com zodat iedereen die kan lezen.
Zeer onbetrouwbare woningbouwvereniging. Houdt zich zelf niet aan eigen huurvoorwaarden en schuwt niet om mensen te intimideren en commanderen. Reageert slecht of niet op klachten. Je woont er met een jurist aan de hand die constant op moet komen voor je rechten, anders gebeurt er niets. Heeft geen enkele aandacht voor veiligheid. Mensen worden slecht of niet geïnformeerd en worden vaak respectloos behandeld. Vidomes huurt vaak (onder)aannemers in, op enkele goede uitzonderingen na die hetzelfde gedrag vertonen.
Vermeldde datum is willekeurig. Vidomes gaat ieder jaar in kwaliteit achteruit.

January 1, 2025

Is this your company?