Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Dygtig, meget imødekommende, god og tålmodig til at forklare tingene, følte os trygge.
Vi reparerer din ødelagte computer, både hardware og software. Kom ind og få et tilbud. Salg af computere (stationære og bærbare).
Ramsherred 13, 4700, Næstved, Denmark
No recent history of asking for reviews
Super god service.
Jeg fik opklaret hvad der var galt med min imac, og de gik direkte til sagen.
De tog mig igennem hele forløbet, så jeg kunne følge med og forstå hvad det var der var sket med den.
De er det hele værd, og rigtig gode til deres arbejde!
Super service. De lytter til hvad man siger, spørger ind til hvordan du vil have fixet din computer så du kan vurdere prisen og holder en opdateret på status. Generelt set et rigtig godt sted at få fixet en PC.
Fik super hjælp til min stationær og god information til hvad jeg skal forholde mig til og gøre, næste gang jeg støder ind i tekniske problemer.
Normal ville jeg ikke gøre sådan noget her, men sidste uge ringer jeg til dem for at snakke med person som har forstand på pc og han havde ikke lige tid nu, men ville ringe tilbage og så venter på at der Så sker intet og så vælger jeg så at ringe i den her uge for så at fortælle personen som tager telefonen at jeg ringede sidste uge Og jeg så ikke fik nogen opringning tilbage og det beklagede de og jeg selfølgelig vil få en opringning senere. Nu er det så lørdag og man har ikke hørt noget. Det som irritere mig med den her historie er, at hvis man ikke har tid så lad være med at sige det til folk at man nok skal ringe tilbage, hvis man alligevel ikke gør det.
IKKE SÆLG DIN BÆRBAR TIL DETTE FIRMA!
Jeg solgte en bærbar som var prisat til 1200 kr fordi den var det værd og fik den også solgt til denne pris. Dog vil denne butik kun give 400 kr for min bærbar. Forstår godt de skal tjene penge men at give folk 1/3 del af det ens PC i realiteten er værd, er simphelthen at snyde folk.

Reply from Vi Kan IT
Kan kun anbefale Vi Kan IT. Jeg kender Hasse, og har altid fået en SUPER service. Jeg har også anbefalet Vi Kan IT til mange familie medlemmer og venner og bekendte, dem er der altid blevet taget godt imod.
Jeg fik loddet mit bundkort 2 gange i min 3 år gl Asus og efter sidste gang lodning som heller ikke holdt i mere end 14 dage, så kontaktede jeg [navn fjernet] to gange pr mail, for at høre om der ikke var nogen garanti på den reparation, men jeg har aldrig fået et svar, derfor er jeg ikke særlig tilfreds med Vikanit.dk,
Super hurtig og kompetent service, til en billig penge.
Tak for hjælpen