Niestety jestem rozczarowany
Niestety jestem rozczarowany. Szafa przyszła brudna, z plamami farby i widocznymi zabrudzeniami. Oczekiwałem nowego produktu w idealnym stanie. Nie polecam.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zakupiłem dwie komody jedna przyszła ok a druga przyszła z pękniętą płytą górną, opisałem całą sytuację wysłałem na email do firmy przez 6 dni ani żadnego odzewu że ktoś się tym zajmie ani jakiegoś kontaktu z ich strony.Będę musiał dać do jakiegoś stolarza żeby mi dorobił drugą taką samą płytę. Nie polecam zakupu w tym sklepie, zero kontaktu, meble przychodzą uszkodzone mam nadzieję że dużo osób to przeczyta i nie będzie już kupować w tej firmie, jak stracą zamówienia to może się wtedy ogarną że klient jest ważny a nie tylko sprzedawać bubel.. innym firmom zależy na wyjaśnieniu sprawy, a teraz nawet jak by się firma odezwała aby zmienić komentarz, to nie będzie takiej możliwości.
Nie polecam, regal przyszedł niekompletny. Sprawa zgłoszona w grudniu. Dzisiaj jest maj i nadal czekamy na reakcję firmy.
Mam opużnienie prawie miesiąc, nie odpisują, telefon nie odbierają. Będę zgłaszać na policję
Kupiłem towar nie otrzymałem. Czekam 1 miesiąc
Podchodziłam do tego zamówienia z pewną rezerwą, naczytawszy się wcześniejszych opinii o problemach z dostawą. Na szczęście, w moim przypadku wszystko poszło sprawnie i bez zarzutu. Towar zgodny z opisem, przesyłka dotarła w deklarowanym terminie. Wygląda na to, że sklep wyciągnął wnioski i poprawił logistykę. Mogę polecić.
Brak kontaktu, brak dostawy w podanym terminie, ogólnie olewają klientów i nic sobie nie robią z prób kontaktu.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości towaru!! 10 lutego zamawiałam sofę dziecięcą rozkładaną grafitową i 12 lutego już sofa była dostarczona do mieszkania! Super szybko i proste w składaniu! Kolor jest rewelacyjny!
Bardzo dziękuję! 😊
Brak kontaktu, a jak już jakaś komunikacja się pojawi, to zawsze taka, w której wszyscy dookoła są winni, tylko nie oni. Wieczne ignorowanie, olewanie i usuwanie komentarzy na Facebooku. Do tego meble też kiepskawej jakości, poobijane i nie do końca wyglądające jak na zdjęciach. Gigantyczny czas oczekiwania, prawie półtora miesiąca opóźnienia w dostawie. Żadnej rekompensaty, nawet głupiego przepraszam. Cała sytuacja aż absurdalna. Uważajcie na siebie i naprawdę przemyślcie zakupy w tym sklepie dwa razy, bo opinie klientów są mocno uciszane, a te pojedyncze pozytywne na różnych portalach wyglądają bardzo podejrzanie.
Dramat jeśli chodzi o terminowość dostawy. Pisze że dostawa w dwa dni a czeka się miesiąc. Brak kontaktu. Brak odpowiedzi na maile i telefony.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.