Rigtig hyggeligt B&B med utrolig sød…
Rigtig hyggeligt B&B med utrolig sød vært. Der manglede ingenting og vi havde en dejlig tid i Kolding.
Det gamle Sømandshjem er genåbnet. Den oprindelige stemning har fået et strejf af nutid. Book et værelse nu og oplev forandringen.
No history of asking for reviews
Fantastisk hyggeligt bed&breakfast, med en utrolig skøn vært. Værelser med eget bad og gode senge. Rent og pænt over det hele og morgenmad, hvor der intet manglede. I køkkenet kan du selv have noget i køleskabet, lave kaffe med mere og en lille hyggelig terrasse er der også ig parkering i gården. Villa Gertrud ligger tæt på havnen og i gåafstand til byen og oplevelser. Villa Gertrud får helt klart min anbefaling
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det hyggeligste sted med den mest fantastiske betjening! Kan varmt anbefale Villa Gertrud. Lige ved havnen i Kolding
Hej. Vi var 3 gamle marinesoldater fra MTB "Glenten" der her i februar skulle fejre vores første møde med Søværnet for 59 år siden. Vores chef i de 3 år vi var på Glenten var senere forsvarschef, Admiral Hans Garde. Vi havde efter hjemsendelse mange fester med ham og fruen, og var også indviteret med til hans bisættelse i Holmens Kirke efter den tragiske ulykke på Færøerne.
Men:
Vi skulle fejre 59 års dagen hos en fjerde besætningsmedlem bosiddende i Kolding Vi valgte at bo på"Villa Gertrud" hvilket vi kun kan anbefale til andre. 2 overnatninger med morgenmad. Vil specielt fremhæve indehaveren Lisbeth. Hendes væremåde under vores ophold bevirkede at vi følte os "som Hjemme" Morgenmaden, i lille spisesal, var rigtig god og rigelig. Et lille køkken vi kunne benytte med mulighed for gratis kaffelavning og et komfur til tilberedning af mad hvis man havde lyst. Forskellige værelsestyper og alt pænt og rent. Vi fandt ud af at det var et gammelt sømandshjem og det gjorde jo oplevelsen lidt sjovere for os 3 gamle ,hvoraf 2 med "ikke så gamle koner/fruer må jeg hellere tilføje. Selv om "Gertrud" ligger centralt,oplevede vi ikke støjen udefra som voldsom. Skyldes måske vores alder. Virkeligt dejligt ophold og stor tak til Lisbeth for hendes måde at være på. V.H. Grethe og Johnny Sørensen,Silkeborg.
Jeg havde booket en lejlighed med to værelser, lille tekøkkenet og badeværelse aftenen inden mit bryllup, hvor jeg, min far, min veninde og hendes kæreste kunne gøre os klar inden brylluppet. Super hyggeligt personale, fin morgenmad, fine værelser og god beliggenhed i Kolding. Helt klart anbefalelsesværdigt!
Super beliggenhed. Let adgang til alle byens faciliteter. På trods af støjen fra Falck station og måger, fik det ikke forstyrret min nattesøvn. God til prisen.
Helt fantastisk b&b med masser af hygge, autencitet. Tæt på centrum og havnen.
Hyggelige rene værelser og en hyggelig lille gårdhave.
Når man bor på landet er det rart st komme til byen og mærke byens sus og lyde.
Til de sarte så var der ørepropper på værelset.
Helt sikkert et besøg værd
Meget centralt beliggende og til en god pris. Der er dog rigtig meget støj fra vejen hele døgnet rundt. Der lå ørepropper på værelset, men dæmper det kun en smule.
Pænt og rent værelse med det, man skal bruge.
Skal du bruge en hurtig og billig overnatning i Kolding, så kan jeg anbefale B&B Villagertrud. Men ønsker du en stille og rolig nattesøvn, så skal du ikke vælge at bo tæt på havnen eller den lokale Falck station. Mågerne og udrykningskører tøjer skal nok holde dig vågen.