Vip Queen Reviews 10

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichters

Op 22-04-2026 heb ik via de Nederlandse webshop amberblokjes-shop(onderdeel van vip-Queen) op amberblokjes-shop.nl een bestelling gedaan met bestelnummer bestelnummer 241536 en betaald met ideal. Ik kreeg netjes een beste bevestiging en zou dezelfde dag verzonden worden. Na twee dagen hoorde ik nog niks dus heb contact met ze opgenomen en toen zou het zaterdag verzonden worden en zou ik de track en tracé krijgen. Dit gebeurde niet enkele dagen daarna weer contact opgenomen en kreeg ik steeds smoesjes en daarna geen reactie meer. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met ze via mail en WhatsApp en zelfs nog een kans gegeven om het op te lossen maar nu krijg ik geen enkele reactie meer en bestelling is niet bezorgd. Krijg geen track en tracé en zelfs op de waarschuwing dat ik actie ga ondernemen komt geen reactie.

April 22, 2026

Bestelling nooit ontvangen

Helaas heb ik ook niks gekregen
Ik had een bestelling geplaatst.
Nooit iets gekregen
Meerdere keren contact opgenomen met hun en hij beloofde het bedrag terug te storten dit omdat de levering heel lang duurde
Helaas nooit geen geld ontvangen!
Helaas na meerdere pogingen om contant te zoeken. Niks vernomen
Het is een oplichters bende ..
Ik heb dus ook aangifte gedaan bij de Politie en Fraude Help desk!

Schandalig dat zulke oplichters kunnen blijven verkopen.
NOOIT iets kopen bij ze!

January 7, 2026

Ik had een bestelling geplaatst van 90,00
Nooit iets gekregen
Meerdere keren contact opgenomen met meneer en hij beloofde het bedrag terug te storten dit omdat de levering heel lang duurde
Helaas nooit geen geld ontvangen!
Helaas na meerdere pogingen om contant te zoeken. Niks vernomen
Zeer treurig om mensen zo te bedriegen

Ik heb dus ook aangifte gedaan bij de Politie en Fraude Help desk!

December 7, 2025

Oplichterij!!!!!

Ik heb op 15 november een bestelling gedaan maar tot op heden niks ontvangen. Ze reageren niet op mails en voicemail. Wel via app maar ze storten mijn geld nog steeds niet terug na herhaaldelijk appjes te hebben gestuurd. Er is ( zogenaamd) brand geweest in het nieuwe pand. Nou ik geloof er niks van. PURE OPLICHTERIJ!! Schandalig om zo met eerlijke mensen om te gaan.

November 15, 2025

Oplichting

Oplichting! Bedrijf gaat ook onder de naam AmberBlokjes te werk. Pakket wordt na 4 weken en herhaaldelijke beloftes eindelijk opgestuurd maar onvolledig. Heb twee bloesjes niet ontvangen en dan wordt nu niet meer gereageerd. Heel moeizaam en incorrect allemaal. Maken geld over de rug van hardwerkende mensen, schande!

September 5, 2025

Nooit wat bestellen!
Je krijgt je bestelde spullen niet!

Lichten mensen ook op onder de nieuwe naam Amberblokjes - shop bv.

September 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Product niet geleverd en geen terugbetaling ontvangen

Op 14 maart 2025 heb ik via VIP-QUEEN een bestelling geplaatst. Het betreft onder andere twee WoodWick Golden Milk Large Candles (totaalbedrag €39,98), naast een shirt van Minus A (€11,99). Het shirt heb ik ontvangen; de kaarsen echter tot op heden niet.

Ondanks herhaaldelijke pogingen tot contact en toezeggingen hunzijds, zijn de kaarsen nog altijd niet geleverd. Hierbij een overzicht van mijn eerdere pogingen tot contact:

17 april: geen reactie
28 april: reactie dat u het zou uitzoeken
1 mei: opnieuw toezegging dat u het zou uitzoeken
20 mei: geen reactie
23 mei: toezegging dat het geregeld zou worden
26 mei, 30 mei, 2 juni, 5 juni, 23 juni: geen reactie
In berichten op 20 mei en 5 juni heb ik u een uiterste levertermijn gegeven, welke u niet bent nagekomen. Op 23 juni heb ik verzocht om binnen 24 uur het bedrag terug te storten. Ook dat is uitgebleven.

Zelfs na een formele ingebrekestelling op 7 augustus, geen reactie ontvangen.

Hier niet bestellen!!!

March 14, 2025

Oplichterij!!

Oplichterij!!! Ze laten op de site 'echte' parfums zien en gebruiken ook op de site labels van de echte originele merken parfums. Dit is niet wat ze leveren als je het besteld! Je krijgt water met 'iets' in flesjes geleverd. Wat alles behalve parfums mag heten en qua geur niet eens in de buurt komt. Vervolgens 0 reactie op mails en apps. Pas na inschakelen geschillen commissie webwinkels werd er 'iets' ondernomen. 3 maanden later een deel van het verschuldigde bedrag retour ontvangen. Echt schande dat deze site mag bestaan!

March 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede ervaring

Het artikel welke ik had besteld was helaas kapot geleverd. Na 1 berichtje werd er gelijk een nieuwe verzonden. Omdat deze iets langer duurde, zat er een leuk cadeau bij het nieuwe pakket in de stijl waar ik iets van had besteld.
Uiteindelijk een top service!

October 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Geen communicatie en halve leveringen

Na de bestelling geen reactie over wanneer het verstuurd word. Na lang wachten zelf contact opgenomen over waar mijn bestelling bleef via what’sapp omdat ze op e-mails niet reageren. Men zou het in twee delen sturen en wat denk je? Alleen 1 item van de drie heb ik ontvangen. Weer gevraagd waar de rest bleef. Maar geen reactie. Het rare is dat het verstuurd word onder een andere naam nl Amberblokjes.nl. Ik raad deze winkel niet aan.

September 4, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look