Vlaamse Dienst Reviews 20

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichters

Het probleem aan de ketel werd niet opgelost, wel 850 euro betaald terwijl de technieker amper 15 min een filtertje heeft losgemaakt en gereinigd... dit zijn echte oplichters!!

April 1, 2026

Oplichters!

Oplichters!! 160 euro voor 5 minuten eens naar onze installatie te kijken, zonder iets van werken of tests uit te voeren.

March 18, 2026

Dit zijn oplichters 1ste klas

Dit zijn oplichters 1ste klas. Ik heb meer dan een maand gelden de firma gecontacteerd voor het repareren van 2 chauffage. Zijn hebben met dwingende houding mij verteld dat er nieuwe moesten geplaats worden. Na 10 min inspecteren kreeg ik een factuur voor 1670€. Ik had vertrouwen en onweet over deze oplichters. Er zijn geen werken uitgevoerd .Achteraf wijgeren ze mij dit geld terug te betalen en nu ontkennen ze ook nog ooit zaken met mij gedaan te hebben. Ik heb echter betalingsbewijs en mail over de feiten.

February 5, 2026

Johan Verschooten

Johan Verschooten, Ik wens mij te voegen bij je klacht maar hoe kontakteren we je?
Is inderdaad belangrijk om dit soort oplichters zo snel mogelijk uit de markt te halen

March 11, 2026

Oplichters

Hierbij ben ik opzoek naar mensen die samen een zaak willen starten tegen dit bedrijf voor fraude. Politie is al op de hoogte nu ga ik nog naar consumentenrechtbank voor deze firma te stop te laten zetten.

Gelieven me dan te contacteren.

407€ voor onderhoud en niet eens alle papieren gekregen.

March 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn langs gekomen met 2 en geen…

Ze zijn langs gekomen met 2 en geen certificaat en factuur ze hebben gezegd dat ze de factuur en certificaat binne 3 dagen gingen opsturen..ze hebben aangedrongen op een agressieve manier voor te betalen..bende oplichters..

February 11, 2026

Verkeerde analyse en advies

Verwarming ging niet. Kwamen ter plaatse, rekenen €60 verplaatsingskost aan en zeggen dat ketel niet te vermaken is. Blijkt achteraf, bij nazicht van tweede aannemer, dat de thermostaat niet meer werkte en moest vervangen worden.

Als ik hen had geloofd, moest ik een nieuwe gasketel plaatsen.. Ik vroeg een creditering van de kost voor verplaatsing, maar dit wilden ze niet doen.

December 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

1400 euro voor een simpele kraan te…

1400 euro voor een simpele kraan te vermaken

Bende oplichters, ze waren gemeen en brutaal als ik het kon dan klaagde ik hen aan

Het was een kraan vervanging die op amazon 85 euro kost had ik het geweten dat het zo simpel was dan deed ik hetzelf

Dit is absurd

Ik wou dat ik onder de 1 ster kan geven

Blijf hier weg !!!!

February 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Voor een accu van 35€ voor een…

Voor een accu van 35€ voor een thermostaat wouden ze een reparatie doen van 1250€. Aan de telefoon gezegd wat het probleem was, tegen de monteur gezegd wat het probleem was maar ze stonden erop dat er eerst een reparatie en onderhoud ging gebeuren

January 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring met deze dienst.

Zeer slechte ervaring met deze dienst.
’s Ochtends gebeld omdat onze riolering verstopt was. Aan de telefoon werd gezegd dat ze tussen 12u en 16u zouden langskomen. We vroegen expliciet naar een indicatie van de prijs, maar kregen als antwoord dat er ter plaatse een offerte zou worden gemaakt.
Na 16u was er nog steeds niemand geweest. Toen we zelf opnieuw belden om te vragen wanneer ze zouden komen, beweerden ze plots dat wij niet hadden gebeld, wat absoluut niet klopt. Op dat moment begon het al erg onbetrouwbaar aan te voelen.
Uiteindelijk werd gezegd dat ze zouden langskomen tussen 18u en 18u30, maar ze arriveerden pas om 20u20. We waren op dat moment gewoon blij dat er eindelijk iemand was.
Toen we opnieuw om een prijsschatting vroegen, bleek dat één keer hogedruk spuiten €180 kost, met een mogelijk totaalbedrag tot €779. We vroegen waarom deze prijs zo hoog lag, maar daar kwam geen enkel duidelijk antwoord op. Integendeel, we voelden ons onder druk gezet om akkoord te gaan.
Uiteindelijk zijn ze zonder iets te doen gewoon vertrokken.
Zeer onprofessionele communicatie, onbetrouwbare afspraken en totaal geen transparantie over de prijs. Regelrechte oplichterij.

December 29, 2025

Niet contacteren !!

Niet contacteren !!! Oplichters!!! Onze wc was stuk ze zijn langsgekomen en onder intimidatie betaling 2000 euro gedaan. Ze hebben wc helemaal open gelegd en niet vermaakt. Uiteindelijk hebben we zelf nieuwe stukken gekocht en herstelling gedaan. Koste ons 60 euro

December 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters heb meer dan 500 euro moeten…

Oplichters heb meer dan 500 euro moeten betalen om gewoon te weten wat mis was. Om mijn ketel te vermaken zou het me 2500 euro kosten Heb dan naar een andere loodgieter gebelt en die zei dat dit veel te veel was. Niet gebruiken.

December 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ontstopping toilet

Ze hebben mijn toilet volledig ontstopt in Antwerpen en dat was echt geen eenvoudige klus. Het ging om een zeer zware ontstopping, waarvoor ze met twee techniekers zijn langsgekomen. De interventie heeft lang geduurd, maar alles is uiteindelijk perfect opgelost.

Het was een beetje duur, maar gezien de moeilijkheidsgraad en het geleverde werk kan ik zeggen: het was het waard. Professionele en volhardende service. Zeker aan te raden bij hardnekkige verstoppingen.

December 25, 2025

NOOIT NAAR BELLEN!!!!

NOOIT NAAR BELLEN!!!!! OPLICHTERS!!!!!
Dit is een nieuwe dienst die nog maar dit jaar bestaat voor het vermaken van een defecte verwarmingsketel. Ik heb hen gebeld en zijn de dag erna op een werkdag rond 15u gekomen. De man ik kwestie bekeek even wat het probleem kon zijn en koste deze zogezegd op in 10 minuten. Daarna maakte hij meteen een factuur op van €848. In heb dit betwist en vond dit fel overdreven voor het beperkte werk maar voelde mij geïntimideerd en moest meteen betalen met bancontact. Toen hij weg was voelde ik mij zo misbruikt door een zogezegde stilaan om na een half uur te merkte dat het probleem aan mijn verwarmingsketel terug was. Dit zijn maffia praktijken en zal dit via de rechtbank en de fod economie aanvechten maar wil vooral dat mensen weten om nooit naar daar te bellen. Die man heeft al zijnfacturen van die dag getoond om te doen alsof die bedragen normaal waren. Zoek altijd een erkende vakman of installateur. Nooit online een website volgen want het lijkt allemaal heel professioneel maar dit is afpersing van de ergste soort.

December 19, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look