volupto.dk

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Startede med at stille nogle spørgsmål som Volupto svarede rimelig hurtigt på og købte derefter produktet som også blev leveret rimelig hurtigt. Det eneste jeg ikke har fundet ud af endnu (men... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Da produktet jeg havde købt fik en fejl efter 10 måneder, var der ingen slinger i valsen, med levering af en ny erstatnings produkt. Et par mail frem og tilbage og der blev afsendt en ny. Fejlpr... See more

Rated 4 out of 5 stars

Det hele var som det skulle være, men hvis der var noget der kunne gøres bedre, så kunne pakken godt havde været mere diskret så der ikke stod MAGIC WAND på hele kassen.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Tak for hurtigt svar på mit spørgsmål på e-mail. Jeg modtog min pakke dagen efter og ellers var der ikke nogen problemer. Jeg købte en Europe magic wand og den kan jeg varmt anbefale! Pakken... See more

Company details

1. Sex Toy Store

Information provided by various external sources

Volupto.dk er ikke interesseret i at sælge "one night stands" dvs. produkter der ender deres liv i skuffen. Derfor har vi gjort det let for dig at vælge da alle vores produkter er nøje udvalgt til at være de bedste inden for deres kategori.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Top klasse services ved fejl på produktet

Et par mail frem og tilbage og der blev afsendt en ny.
Fejlproduktet skulle de kun have serienummeret fra.
Alt i alt en top klasse service der blev leveret der :-)

December 21, 2015

Hurtig og fin handel

April 16, 2013
volupto.dk logo

Reply from volupto.dk

Hej Pernille,

Det er indiskutabelt alt for dårligt og slet ikke godt nok, diskretion er en selvfølge. Jeg har straks taget fat i vores lagerleverandør og bedt om at det aldrig skal ske igen.

Bedste hilsener
Kristine, volupto.dk

Rated 1 out of 5 stars

Den er for voldsom

jeg synes den er alt for stor og klodset og voldsom. slet ikke som der bliver skrevet jeg kan overhoved ikke bruge den et fejl køb.

April 16, 2013
volupto.dk logo

Reply from volupto.dk

Hej Gitte,

Jeg er ked af at høre du ikke har været tilfreds med dit køb. Alle har preferencer og forventninger som vores tekst gerne skal bidrage med at klargøre.

Jeg går ud fra at du omtaler Europe Magic Wand, som vi på produktsiden egentlig forsøger at fremstille som værende verdens kraftigste massageapparat. Vi nævner vægt på massageren 700 g, (selvom den egentlig kun vejer 675 g) og op til 6000 rpm. Vi beskriver den med ordene "Disse kraftige vibrationer vil ikke være muligt at opnå med et batteridrevet apparat" og "er lavet med et metalhovede - så hvis det er de dybegående vibrationer du er ude efter er Europe Magic Wand svaret.", så jeg mener ikke vi har beskrevet Europe Magic Wand som lille eller svag. På baggrund af din oplevelse vil jeg tilføje længden af massageren på produktsiden.

Trustpilot er imidlertid det sted hvor det er meningen at volupto.dk's kundeservice skal vurderes. Hvis du har et produkt du gerne vil anmelde er der bedre mulighed for det på vores hjemmeside volupto.dk. Det skal siges at vi desværre havde et udfald for nylig hvor der røg et par anmeldelser, så hvis du har haft anmeldt på siden inden for de sidste par måneder, så undskylder jeg ulejligheden og opfordrer dig til at anmelde igen.

Bedste hilsener
Kristine, volupto.dk

hurtig

Hurtig levering trods juleferien. Forsvarligt pakket og discret :)

January 9, 2013

Hurtig

ingen problemer.. heller ikke med produktet.
hurtig levering, ingen problemer med betaling.

September 10, 2012

Take a closer look