Jeg har i dag haft besøg af Tobias fra Smede- & Blikkenslagermester Per Mortensen A/S. Grundig, dygtig og effektiv, er de ord jeg vil bruge for at beskrive Tobias arbejde. Han fik styr på mit fjerne... See more
See what reviewers are saying
Company details
Information provided by various external sources
På vvsmester.dk kan du købe VVS billigt online og herefter med et enkelt klik vælge, om du vil have din lokale, certificerede VVS Mester til at levere produktet fragtfrit og installere det hurtigt og professionelt. Bag konceptet står en landsdækkende sammenslutning af autoriserede VVS-installatører i samarbejde med Solar A/S, en førende sourcing- og servicevirksomhed i Nordeuropa. Vi tager kun markedets mest solide og gennemtestede produkter ind i vores sortiment, og installatørerne i VVS Mester bliver løbende efteruddannet, så de er helt ajour med teknik, tendenser og lovgivning.
Olof Palmes Alle 37, 8200, Aarhus N, Denmark
- kundeservice@vvsmester.dk
- www.vvsmester.dk
Smede- & Blikkenslagermester Per Mortensen A/S
Grundig, dygtig og effektiv, er de ord jeg vil bruge for at beskrive Tobias arbejde. Han fik styr på mit fjernevarme, og jeg kan igen nyde et varmt hus. Alle de bedste anbefalinger fra mig.
Bestilt armatur, intet sket i lang tid, nu er pengene tilbagebetalte og en ny bestilling er gennemført med succes
25/5: Opdateret til 3 stjerner, da vi har fået vores armatur monteret, og det fungerer glimrende.
Hvis vi havde undgået kommunikationsproblemerne i starten, vill det være blevet til 4-5 stjerner.
12/5: Jeg er blevet kontaktet af VVS Mester og har straks fået mine penge igen. Da jeg faktisk gerne vil have et armatur monteret, her jeg lavet en ny bestilling og håber, det går bedre denne gang.
11/5: Alt for dårligt, pengene er væk, og intet er leveret.
Det er næsten to måneder siden jeg betalte VVS Mester kr. 1946 for et armatur; men der er ikke sket noget endnu.
Meningen var, at armaturet skulle installeres af et lokalt firma i Hedehusene; men VVS Mester havde tilsyneladende overset, at dette firma først var lukket og dernæst ikke mere havde kontrakt med VVS Mester.
VVS Mester opgiver ikke noget telefonnummer og svarer ikke på mails; men de er så venlige at oplyse på hjemmesiden, hvordan man klager og hvor.
Jeg håber meget, at denne anmeldelse vækker nogen hos VVS Mester, så vi kan få sagen lukket uden en formel klage.

Reply from VVS Mester
Jeg kan på ingen måde anbefale VVS…
Jeg kan på ingen måde anbefale VVS mesteren i Allingåbro. Deres arbejde er dyrt, dårligt udført, sjusket, inkompetent. Jeg kan desværre ikke finde på et eneste godt ord at sige om dem. Blot give en advarsel til andre potentielle kunder. Hold Jer væk - det er grænsende til umuligt at tro på at de er håndværkere. Oveni dette er de ubehagelige og usamarbejdsvillige.
De monterede en toiletvogn med haveslangesamlinger, som jo ikke kan tåle at have et konstant tryk. De monterede gulvvarmeslanger hvor de vred slangerne så samlingerne sprang læk. De kan ikke finde ud af at afkorte en bruserstang i messing - men vælger at gøre det alligevel med det resultat at vandet sprøjter ud af de huller de er kommet til at lave og har vendt ind mod væggen. De vælger alligevel at opkræve 3000,- for at montere 2 stk armaturer hvoraf det ene er det de har smadret og påstået ikke kan lade sig gøre at lave og kalder noget kineserlort, selvom det er ret dyrt svensk producerede armaturer. Efterfølgende gik vi til en anden håndværker der for et ganske lille beløb ordnede skaderne, så det nu er både tæt og smukt uden de flosssede kanter de andre havde efterladt. Som en lille sidste forundring kunne de heller ikke justere for toilettets lille og store skyl. Begge er da de forlader scenen så kraftige at vandet sprøjter ud af kummen og ud på toilettet. Hvis ikke det er så utroligt langt ude ville det nærmest være morsomt. Men håndværkere der sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, som de skriver på deres hjemmeside. Arrhhh, hop endelig ikke på den - det er der stor risiko for at du vil fortryde, desværre. Hvis jeg kunne give minus-stjerner gjorde jeg det.
20 min arbejde = 1500kr.
20 min arbejde = 1500kr.
så meget ekstra koster det ikke at have en bil med samt at køre 8km. sidste gang jeg bruger jer
Løsning VVS
Løsning VVS
Leverer et flot, professionelt stykke arbejde til den aftalte tid og den aftalte pris, selvom der var lidt ekstraarbejde ifm. installation af nyt gasfyr.
Kan kun anbefale dem.
Hurtig, høflig service
Jeg fik byttet en vandmåler og efterfølgende begyndte der at opstå en mindre lækage. Løsning VVS fixede problemet hurtigt og uden ekstra omkostninger for mig.

Reply from VVS Mester
Tak til Frede Nielsen, Glumsø!
Vi har været MEGET tilfredse med Frede Nielsen i Glumsø. Trods travlhed har vi fået fin service, godt arbejde og en rimelig pris ved flere lejligheder. Frede står på vores liste over pålidelige håndværkere - han er een af dem, der får os til at føle, at danske håndværkere klart er deres penge værd!

Pas på køretiden
Fik ved et uheld ringet til løgumkloster afdelingen - bor selv på Rømø. Efter at have rykket nogen gange for at besøg, blev det aftalt at en mand ville komme i forbindelse med andet besøg på øen, for at holde omkostningerne nede - det var desværre ikke tilfældet. 15 min på adressen 2 timer på regningen.
Da manden endelig kom frem, blev opgaven løst fint.
Niels

Reply from VVS Mester
Vandvarmer har intet varmt vand fredag morgen. En opringning til TR VVS-TEKNIK og varmelegemet er skiftet inden for de næste par timer. Fremragende

Reply from VVS Mester
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen :)
Jeg havde lidt problemer med at bestille på nettet, men de var klar i kundeservice til at hjælpe lige med det samme og jeg fik min pakke dagen efter :) det er helt sikkert et sted jeg vil handle igen!

Perfekt service
Perfekt service. Bestilte et toiletbræt til mit Ifø Cera, og det var fint pakket ind, og transporten helt i top. Det kan varmt anbefales!

Super hurtig service
Bestilte en vare Tirsdag kl 17.30 næste morgen kl 07.00 blev den afleveret på min adresse

Reply from VVS Mester
Fremragende service og opfølgning på…
Fremragende service og opfølgning på min ordrer. Pakken blev desværre væk for fragtfirmaet, men det opdagede VVSmester før jeg gjorde, og kontaktede mig aktivt - og vigtigst af alt, sørgede for at jeg lynhurtigt fik mine vare. Alle varer var præcis som de skulle være, vejledning via hjemmeside om ‘samkøb’ har været super godt.
Vi handler helt sikkert der igen!

God – fin behandling
Fandt mit produkt, bestilte og modtog med fragtmand - Ikke noget at klage over.

Reply from VVS Mester
Når det kommer til reklamation over en…
Når det kommer til reklamation over en købt vare der er under 12 md - er der ihvertfald ingen forståelse eller service fra VVSmester
Og nej vi er ikke enige om at VVSmester's service er iorden - det er ene og alene Jer der har reklamationsforpligtelsen overfor forbrugeren og ikke jeres leverandører.

Alt i alt fin service
Alt i alt fin service - både med varer samt installation

Super
Super varer og lynhurtig levering
Ikke noget at sætte en finger på