Company details

1. Online Marketing Agency

Written by the company

Web2Media er et digitalt marketing bureau i Aarhus med +80 specialister, der hver dag hjælper lokale og internationale B2C og B2B virksomheder med at styrke deres online tilstedeværelse.

4.2

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Gennemsigtighed og god dialog

Vi har et rigtig godt samarbejde med Web2Media Plus om vores digitale markedsføring på Google og Meta. De er lette at sparre med i hverdagen om både strategi og eksekvering, så budgettet bruges fornuftigt. Vi oplever høj faglighed, gennemsigtighed og god dialog.

February 27, 2026

Reply from Web2Media ApS

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at I fremhæver gennemsigtigheden og dialogen, da det er helt centralt for vores måde at samarbejde på.

Vi ser frem til at fortsætte indsatsen med jer!

Rated 5 out of 5 stars

Strategi, eksekvering og resultater i topklasse

Vi har samarbejdet med Web2Media i 8 år omkring bl.a. Google Ads og SEO, og det har været en virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem.

De arbejder professionelt, er proaktive i deres rådgivning og leverer målbare resultater – både i Danmark og på vores internationale markeder. På alle områder har de levet op til vores forventninger og været en stærk sparringspartner i vores vækst.

Vores varmeste anbefalinger herfra!

February 25, 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord og for tilliden gennem hele 8 år.
Det har været en fornøjelse at følge SPORT 24’s udvikling og bidrage til jeres vækst i både indland og udland. Vi sætter også en kæmpe stor pris på jeres arbejdsomhed, og at I altid er klar på at udfordre markedet og "normalen" sammen med os.

Vi ser frem til mange flere års samarbejde.

Web2Media

Kender ingen bedre.

Kender ingen bedre.
Har samarbejdet med W2M meget længe og de holder i sandhed i længden.
De er skarpe, proaktive og står for flotte resultater.
De aller bedste anbefalinger herfra.

February 25, 2026

Hej Jens,

Det er vi glade for at høre. Mange tak for de pæne ord og det fantastiske samarbejde med dig og holdet hos Johannes Fog gennem årene.

Tilfredse med samarbejdet

Vi har samarbejdet med Web2media i flere år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet.

De leverer ikke bare en standardløsning, som mange andre bureauer gør. De har hele tiden fokus på udvikling, fremtidssikring og løbende optimering af vores setup. Det betyder, at vi ikke bare står stille, men hele tiden forbedrer vores performance og forretning.

Deres rådgivning er ærlig og strategisk funderet. De tænker langsigtet og har blik for, hvad der skaber værdi – både nu og på sigt. Vi oplever dem som en seriøs og kompetent samarbejdspartner, der tager ansvar.

Hilsen Martin
Plakatdyr.dk

February 23, 2026

Hej Martin,

Tusind tak for dine rosende ord. Vi er også glade for samarbejdet. Det er en fornøjelse af følge plakatdyr.dk's rejse. I sidder sjældent på jeres hænder og er gode til at udfordre og stille gode spørgsmål. Det er vi taknemmelige for!

Rated 5 out of 5 stars

Web2Media har været med os helt fra den…

Web2Media har været med os helt fra den spæde start, og det skal de have stor ros for. Det gør en verden til forskel at arbejde sammen med et hold, der både forstår forretningen, møder én med ordentlighed – og ikke mindst er piv dygtige og ærlige hele vejen igennem.
Gennem vores rejse har Web2Media leveret solid rådgivning og markedsføring, der virker i praksis. De kommer med gennemtænkte løsninger, er lette at snakke med, og man mærker tydeligt, at de vil vores virksomhed det bedste.
Jeg sætter oprigtigt pris på samarbejdet og den kontinuerlige sparring, vi får. Det er professionelt, jordnært og med en reel interesse for vores succes – lige som det skal være.
Kort og godt: Web2Media er et bureau, jeg varmt kan anbefale. De er dygtige, de er ordentlige, de er til at stole på – og de leverer hver eneste gang.

February 23, 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din anbefaling. Vi er glade for at være med på jeres vækstrejse og tage markedsandele gennem ordentlighed og kvalitet sammen med jer hos Måtteskift!

Tak for et godt samarbejde indtil videre.

Web2Media er ikke blot dybt professionelle de er også oprigtigt nysgerrige

I junglen af muligheder inden for online marketing og rådgivning må jeg ærligt sige, at Web2Media har overgået mine forventninger. De er ikke blot dybt professionelle og stærke i deres faglighed – de er også oprigtigt nysgerrige på at forstå menneskene bag virksomheden.

Det skaber en helhedsoplevelse som kunde og en høj grad af tryghed i relationen.

Og resultaterne? De taler for sig selv. Dem kan man ganske enkelt ikke sætte spørgsmålstegn ved.

February 24, 2026

Kære Ulrik,

Tak for de pæne ord og din altid gode energi. Dejligt at du også mærker vores lyst til at forstå både forretning og mennesker. Det kommer man længst med.

Vi vil blive ved med at gøre vores allerbedste for fortsat at leve op til rosen!

Rated 1 out of 5 stars

Overfladisk service og alvorlige faglige fejl – mit dyreste spild af tid og penge til dato

Web2Media fremstår i første omgang som ekstremt professionelle. Kommunikationen er venlig, kontakten hyppig og der følges op på alt. Man føler sig set og taget seriøst – og det er netop derfor, skuffelsen er så markant.

Jeg har været kunde i 4 måneder og betalt i alt 26.000 kr. til et abonnement, hvor jeg fik stillet seriøs opsætning og løbende optimering af Google Ads i udsigt. Efterfølgende har jeg fået det arbejde gennemgået af uvildige eksperter med mange års erfaring – og deres konklusion er desværre entydig:

Kampagnestrukturen i Google Ads er forkert fra bunden – Performance Max er anvendt uden nogen form for segmentering eller søgeordsstyring.

Der er ikke arbejdet professionelt med søgeord – hverken aktive eller negative. Jeg har betalt for klik fra steder som Frederikshavn, selvom jeg udelukkende opererer på Sjælland og i specifikke lokalområder nord for København.

Mange annoncer bærer præg af at være auto-genereret indhold, uden sammenhæng med mine ydelser, målgrupper eller geografi. Resultatet er irrelevant trafik og tabte annoncekroner.

Der er ikke sat konverteringsmål korrekt op, og opsætningen gør det umuligt at måle effekten meningsfuldt.

Ingen dokumentation for reelt tidsforbrug – men alligevel blev jeg præsenteret for ekstra fakturaer for “dialog og projektledelse”, som jeg ikke havde accepteret eller kunne få forklaret.

Alt i alt står jeg tilbage med en oplevelse af, at jeg har betalt 26.000 kr. for et arbejde, der ikke bare er værdiløst – men direkte har skadet min mulighed for at opnå omsætning.

Web2Media’s arbejde har desværre været en kulisse. Der er ikke leveret det faglige indhold, der er betalt for – og den opsætning, der blev lavet, har stået i vejen for resultater. Jeg forventer derfor fuld refusion.

Det er det mindste man bør gøre som virksomhed, når arbejdet ikke blot har manglet værdi – men i praksis har været en forhindring for min forretning.

October 6, 2025

Kære Mathias

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at du står tilbage med den oplevelse af samarbejdet.

Du blev en del af et nyt abonnementskoncept hos os, som på det tidspunkt var i sin tidlige fase. Samarbejdet var bygget op omkring en fast ramme for budget og prioriteringer, og det kan have medført forskel mellem dine forventninger og den måde, arbejdet blev struktureret på. Vi tager din feedback med os videre.

Samtidig oplever vi, at samarbejdet samlet set var mere nuanceret, end det kommer til udtryk her. Der var undervejs forskellige ønsker og prioriteringer, som ikke altid var nemme at forene, og det kan have bidraget til den frustration, du beskriver.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Web2Media

5 stjernet marketing samarbejde ⭐️🙏

Hos GrejFreak.dk har vi samarbejdet med Web2Media i snart 10 år. I løbet af de 10 år har virksomheden været på en vækstrejse med 72% i øget omsætning år-efter-år (364% i alt).

Vi er utrolig glade for samarbejdet, og føler os altid godt rådgivet. Både på et strategisk forretnings- og marketingmæssigt plan har Web2Media en stor betydning, særligt når det kommer til at navigere i det digitale landskab og udnytter muligheder for vækst.

I det daglige har Web2Media en vigtig rolle i både driften og udviklingen af vores digitale marketing. De medarbejdere, der er tilknyttet vores team, er vores forlænget marketingafdeling med adgang til samtlige digitale eksperter. De udfordrer os, er proaktive, ser vækstmuligheder og er utrolig engagerede i vores forretning.

Overordnet hjælper Web2Media os med:
- Rådgivning og sparring om forretningsstrategi og mål
- Digital marketing strategi
- Marketing Automation,
- Google Ads
- Facebook annoncering
- Søgemaskineoptimering (SEO)
- Indtrædelse på nye markeder via go-to-market strategi og eksekvering
- Leadgenerering til og udvikling af e-mail marketing

Kort fortalt hjælper Web2Media os med alle tænkelige marketing discipliner når det handler om at skabe vækst digitalt og sikre forløsning af det potentiale, der her ligger.

Hvis andre står og mangler en samarbejdspartner om digital marketing og forretningsudvikling, der samtidig skal sikre, at din marketing er rentabel og sikre bundlinjeeffekt, vil jeg til enhver tid
anbefale Web2Media.

Hej Casper

Tusind tak for din flotte anbefaling. Hvor er vi bare glade for, at I er glade for vores samarbejde og føler jer godt rådgivet, da det netop er noget, vi vægter utroligt højt her hos Web2Media. For et godt samarbejde kan nemlig ikke blot måles på gode resultater, men det handler i høj grad også om tryghed, fælles forståelse og åbenhed i hele processen. Det er nemlig så vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere føler sig trygge og hørt, når de rækker ud efter vores ekspertise inden for digital markedsføring og forretningsudvikling. Alt sammen noget, som vi er utrolig glade for at have bidraget med.

Endnu en stor tak skal det lyde for dine rosende ord. Hele holdet her hos Web2Media ser fortsat frem til at hjælpe og følge med i jeres spændende udvikling.

Rated 5 out of 5 stars

Ærlig og klar feedback med kundens bedste interesse i højsædet

Vi brugte Web2Media som nystartet virksomhed, hvor vi var meget skeptiske omkring penge til markedsføring. Web2Media havde en klar plan, som her 4 år senere har løftet vores forretning til et sted omsætningsmæssigt, som vi aldrig selv ville kunne have opnået uden Web2Media.
Ærlig og klar feedback med kundens bedste interesse i højsædet - Det har været en fornøjelse modsat andre i samme branche. Stor anbefaling herfra.

Hej Michael

Mange tak for dine ord – de varmer meget. Som du selv er inde på, så kan digital markedsføring være en underlig størrelse, og det kan være en jungle at finde rundt i alle de muligheder, der er, når man samtidig skal passe en forretning. Hos Web2Media er vi glade for at kunne hjælpe på dette område og de gode resultater, jeres forretning har opnåede gennem vores samarbejde, er vi meget beæret over at have bidraget til.

Endnu en gang tak for din anbefaling. Vi ser fortsat frem til at følge med i jeres spændende rejse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har mange gode oplevelser med…

Jeg har mange gode oplevelser med Web2media inden for flere fagområder igennem de seneste fem år.

Hej Anders

Tusind tak for dine rosende ord. Hos Web2Media er det vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere altid føler sig velkomne og trygge, når de rækker ud efter os. Derfor betyder det meget for os, at du har haft gode oplevelser med os inden for forskellige fagområder.

Endnu en gang mange tak for dine ord. Vi ser fortsat frem til mange flere gode oplevelser sammen.

Rated 5 out of 5 stars

Har arbejdet sammen med Web2Media i…

Har arbejdet sammen med Web2Media i snart 10 år, og samarbejdet har altid beroet på gensidig forståelse af forretninger og arbejdsgange. Herudover er Web2Media hele tiden med til at flytte grænser for vores virksomheds digitale performance.

Kan kun give min varmeste anbefaling.

Hej Morten

Tusind tak for din positive feedback. Som du selv er inde på, så er gensidig forståelse af forretning og arbejdsproces bare så vigtig i et samarbejde. På denne måde bliver vi nemlig alle bedre og bedre til det, vi brænder for. Det er vi meget glade for at være en del af.

Vi glæder os fortsat til at følge med på jeres rejse og ikke mindst flytte grænser for jeres virksomheds digitale performance.

Proffessionel rådgivning fra Web2Media

Jeg har været kunde ved Web2Media lige siden starten. Jeg har altid fået deres ærlige mening og jeg sætter virkelig pris på de er på min side når vi skal vækste vores lampebutik. Kim Jørgensen har fulgt os tæt hele vejen igennem.

Kan kun give de allerbedste anbefalinger.

Hej Anni

Mange tak for de rosende ord til både os og Kim. Hos Web2Media vægter vi nemlig ærlig rådgivning og sparring utrolig højt, så vi sammen kan finde lige præcis den løsning, som din virksomhed har behov for.

Vi ser fortsat meget frem til at bidrage positivt til jeres markedsføring og ikke mindst følge jeres spændende vækst.

Rated 3 out of 5 stars

Lettere uengageret virksomhed, med gode visioner for fremtiden.

Ved min kontakt med virksomheden, oplevede jeg et tvivlsomt engagement omkring et muligt samarbejde. Nogle ansatte syntes at være neutralt nysgerrige, mens mellemledere syntes bedrevidende og uinteresserede i viderekommunikation. Trods beviser på min fremviste teknologis brug andetsteds, virkede de snævertsynede omkring 'drift' fremfor 'innovation' i den indledende fase. En ærgerlig og kommanderende tone ved en jobsamtale-agtig videokonference, blev dog afløst af en klart mere fremadskuende og konstruktiv vision fra den øverste ledelse til sidst i processen.

April 6, 2021

Hej Thomas

Vi fik aldrig givet en tilbagemelding her på siden, da vi efterfølgende har været i dialog med dig vedr. din jobsamtale. En uddybende dialog, som vi sætter utrolig stor pris på, da den betyder, at vi hele tiden kan optimere og blive endnu bedre til det, vi gør. Det er nemlig vigtigt for os, at vi altid giver vores kunder, samarbejdspartnere og jobansøgere den bedste service og oplevelse hele vejen igennem.

Igen, mange tak for din feedback på din samtale hos os, samt efterfølgende opfølgende dialog.

Rigtig god vind fremover.

De bedste hilsner Frederikke

Take a closer look