Geen communicatie mogelijk, producten niet geleverd
Reageert niet op mail, telefoon of paypal claims. Levert geen producten. Slechte. Zeer slechte toko.
Elke week het beste product voor de laagste prijs!
Ik heb op 22-9-2010 een artikel gekocht bij deze website. Helaas is het artikel op 6-9-2011 kapot gegaan, ik heb hier een email over gestuurd, ik kreeg 17 oktober (!!!) pas een reactie terug van dit bedrijf.
Ik zou een vervangend artikel krijgen. Ook de verzendkosten zou ik gecrediteerd krijgen. Ik heb het product direct na deze email verstuurd naar het bedrijf en ik heb hier nooit meer iets van gehoord, ook de verzendkosten zijn niet terug gestort.
Ik heb al verschillende keren geprobeerd contact op te nemen, helaas krijg ik geen contact met ze.We zijn nu een aantal maanden verder en ik heb nog steeds geen contact met ze gehad.
Al met al een hele slechte service en communicatie van dit bedrijf.
De korting op het product was prima. Maar de verzending duurt vreselijk lang en klopt helemaal niet met de tussentijse berichten die je ontvangt. Of ze verzenden de pakketjes met de postduif (en zelfs dan kan het sneller). Hou je niet van zenuwen, dan hier niets bestellen.
Ik heb vorige week de Video Grabber besteld, maar ik mailde eerst of ik het product zelf kon komen ophalen.
Ik kreeg 's avonds direct een mailtje (van Serge) met uitleg en een code zodat er geen bezorg kosten zou worden berekend.
Vandaag kreeg ik een mailtje dat de video Grabber binnen was en of hij het moest langs brengen, omdat hij toch in de buurt was.
Ik was te laat met terug mailen en tot mijn verbazing hadden ze het pakketje gewoon in de bus gegooid, ZONDER dat ik betaald had!
Wat een vertrouwen. Ik ben echt positief geshockeerd.
2 maanden geleden een actie besteld. binnen 24 uur geannuleerd en dit bevestigd gekregen via de mail. Vervolgens wordt niet meer gereageerd op mijn vraag wanneer ik het geld op mijn rekening kan verwachten. Daarnaast wordt de telefoon ook niet opgenomen. Dus tot op heden nog steeds geen geld terug gehad.
Zo kan ik ook een bestelling annuleren!!
Onlangs gebruik gemaakt van de weekaanbieding, een samsung blu ray home cinema set.
Voordat ik overging tot aankoop heb ik telefonisch contact gehad over de levering en werd vriendelijk en netjes te woord gestaan door een medewerker. (serge)
Hij legde me uit dat in veel gevallen de verzending direct na afloop van de actie plaatsvindt en soms dezelfde dag van aankoop.
De doos was binnen een dag verzonden en ontving netjes een mail dat het pakket onderweg was.
De set doet het fantastisch en scheelde ongeveer 150 euro met de goedkoopste andere winkel.
Tot nu toe goede ervaring en mocht het een keer een paar dagen langer duren is dat door de korting mij wel waard.
Ik heb een bestelling geplaatst. Deze kwam al redelijk laat via de post. Helaas was er een defect waardoor ik deze retour moest zenden. De informatie rondom retourzending verliep goed.........alleen de reparatie of opnieuw verzending duurt intussen al anderhalve maand. Je hoort niets over de voortgang vanuit hen. Daar moet je zelf achteraan en ook telefonisch is er geen succes in bereikbaarheid. Ik bestel hier nooit meer, helaas voor hen. Ik bestel vaak via internet en ben echt ander service gewend...ook van prijsvechters.
Communicatie, Communiceren, Gecommuniceerd komt bij WeekOpWeek niet voor zij weten gewoonweg niet wat dit is, iets besteld op 11-05-2011 en nog steeds niet binnen en al helemaal niet iets gehoord over wanneer het dan wel word geleverd.
Ze zijn gewoonweg niet te bereiken zowel telefonisch als via email, het lijkt alsof je tegen jezelf praat en niemand je hoort.
Zeer kwalijke zaak voor een bedrijf dat met klanten te maken heeft, als dat nog lang zo doorgaat moet ik helaas zelf maar eens in de auto stappen en richting Haarlem rijden om mijn woorden kracht bij te zetten.
Schandalige manier van zakendoen wel geld vangen maar niet leveren.
de verzending wordt na afloop van de actie verzonden. maar in de voorwaarden staat dat dit wel 30 dagen kan duren. helaas heb ik de voorwaarden niet gelezen. ik zit nu nog te wachten, maar ik hoop dat het nog op tijd komt voor de verjaardag van mijn man. inderdaad zoals vorige schrijver, je krijgt de indruk van dit bedrijf dat het niet helemaal jofel is
Ze melden dat het bestelde product bij afronding van de actie verzonden wordt en circa 5 dagen later aangekomen moet zijn.
mijn product werd pas aan het einde van de opvolgende actie verzonden. in totaal dus 2 acties verder. anderhalve week heeft de verzending op zich laten wachten.
andere webwinkels (ook met dag of week deals) verzenden ze een stuk sneller. dan maak je jezelf ook een stuk minder bang dat je opgelicht wordt.
het product zelf doet het goed verder. dus geen klachten over de kwaliteit.
Learn more about other kinds of reviews.