Weeronline.nl Reviews 58

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 2 out of 5 stars

Alhoewel de layout van deze website heel handig is, zijn de voorspellingen in Nederland al maandenlang zeer slecht. Er wordt zeer veel regen aangekondigd die uiteindelijk niet komt opdagen, en anderso... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wat een waardeloos ding, dat weeronline. Niet in staat om meer dan 12 uur vooruit te kijken. Gisteren voorspelde men in mijn woonplaats een hele dag droog weer. Vanmorgen ineens stortregen en niet een... See more

Rated 1 out of 5 stars

Onzinnige voorspellingen, ze beweren 90% juist te zitten met hun voorspelling. In werkelijkheid kan je beter zelf naar buiten kijken en een inschatting maken, dat is 95% betrouwbaar. Ze proberen ook 3... See more

Company details

1. Software Company

Information provided by various external sources

Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor meer dan 2,3 miljoen plaatsen en vakantiebestemmingen, buienradar, satelliet, weerbericht, weercijfers en weerwidgets

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Tsja als je ergens over klagen kunt is het het weer....

Ik zie hier een hoop geklaag over weeronline en ook buienradar etc komt er niet goed vanaf. Blijkbaar is toch niets zo onvoorspelbaar als het weer. Men wil tot op de minuut en dan liefst 5 dagen vooruit het weer weten. Ik zie, ook de korte termijn voorspelling, als een schatting op basis van meteorologische metingen. Als je het zo bekijkt klopt het weerbeeld prima. Zeker als je het per regio bekijkt en niet op een exacte plek (bijv de markt in Middelburg).

February 27, 2026

niet informatief

Vind het nogal weird om een review te schrijven over een weersite, maar wat is weeronline irritant en ondermaats, en totaal niet informatief. Je hebt werkelijk geen fluit aan de lay-out. Je kijkt twee dagen vooruit, een mini-tekstje en een kaart. Ik heb, als ik op de weeronline-kaart kijk, geen flauw idee wat voor weer het wordt. De voorspelling is vaak waardeloos. Dit zou zoooo veel beter kunnen. Sowieso : je wilt gewoon MINSTENS 5 DAGEN vooruit kunnen kijken, en íets meer tekst en uitleg krijgen. Dit is gewoon weer zo'n website van mensen die collectieve middelen gebruiken om zelf geld mee te verdienen, er zo min mogelijk aan willen doen en alleen geld willen innen door advertenties, gebruikmakend van data van het knmi; data die we met zijn alleen van belastinggeld betalen. En er dan een flutsite van bouwen. Een teken van de tijd waarin we leven.

February 11, 2026

Onzin en gebakken lucht.

Als je op die weerkaart kijkt zie je wolken terug trekken

in Amsterdam. Dat was vandaag om ongeveer 12 uur.

Het is de hele dag bewolkt geweest en geen lichtplekje aan de lucht.

Ik snap niet dat hun reward hebben gekregen.

October 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goed overzicht

Ik praat in het algemeen. Bet overzich wat weeronline geeft is steeds prettig om tr lezen. Okay het moet vaak worden bijgesteld. Maar de trent is juist. Snap niet dat het zo laag scoort

August 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

De app kan half uur van te voren niet…

De app kan half uur van te voren niet voorspellen of het gaat regenen of niet.. Ik kijk om 7:50-8:00 of het gaat regenen tussen 8:00 en 9:00. Nop er zou geen regen zijn tot half 10. Ik begin te fietsen rond 8:10 en om 8:20 voel ik al regen en 8:30 gaat het hard regenen...

June 26, 2025

Volstrekt onbetrouwbaar

Voorspellingen blijken steeds weer volstrekt onjuist en dus onbetrouwbaar. Het regent pijpenstelen hier in Praag maar volgens Weeronline is en blijft het droog. Gaat de hele week al zo - ook andersom.

April 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Gratis weerapps zijn er genoeg

Gratis weerapps zijn er genoeg, maar bij weeronline vergaren ze niet alleen meteo gegevens, ook de gegevens van alle gebruikers worden standaard gedeeld met xxxx gerechtigde datavergaarders, je moet ze allemaal stuk voor stuk uitzetten.
Verder kloppen de weervoorspellingen nog minder dan andere weerapps. En dan proberen om €3,49 per jaar te vangen voor geen reclame, terwijl ze dan ook nog de gebruikersgegevens blijven vergaren

April 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Cursus Meteorologie van de LOI?

Wat ging er mis? Alles. Je wordt gedwongen om je persoonlijke gegevens te delen met nog 370 andere bedrijven, anders mag je ook niet zien wat voor weer het wordt. Heel kinderachtig.

Hoe kan dit bedrijf verbeteren? Is het een idee dat weeronline gaat fuseren met de belastingdienst? Kunnen ze direct zien hoeveel we al betalen voor niks. Krijgen we misschien ook nog weertoeslag en blauwe enveloppen met wolkjes erop. Hoe lager de temperatuur hoe meer toeslag. Gaat heel NL in Groningen wonen.
Alle ArtificiaI Intelligence wegdoen (Ik kan mij niet voorstellen dat er nog 'mensen' werken bij weeronline) en 12 katten in dienst nemen (voor elke provincie 1). Gaat de kat naar buiten dan blijft het mooi weer, wil de kat binnen blijven dan zeker niet. Katten zijn niet duur. Af en toe een paar stukjes vlees en een knuffel. Hoeven jullie (robotjes) ook geen cookies aftedwingen om alsnog geld te kunnen verdienen.
Kijk nu toch eens wat een goede en eerlijke constructieve tips, helemaal gratis!

February 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik wil helemaal geen cookies

Ik wil helemaal geen cookies. En persoonlijke advertenties, hoe dan heb ik ooit te kennen gegeven wat mijn persoonlijke voorkeuren zijn dan. Lekker transparant dat internet. Im zie wel wat voor weer het is als ik opsta heb ik jullie niet voor nodig!

February 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geweldige zonnige dag (04-02-2025) in…

Geweldige zonnige dag (04-02-2025) in Eindhoven!!!!
Helaas, het voorspellen is een moeilijk iets, dat snap ik.
Veel variabelen, etc. Maar achter en tijdens gewoon op je site iets plaatsen wat zowel niet is, en ook niet geweest is, dat is wel erg nonchalant en slecht.

February 4, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Onbetrouwbaar.

De voorspelling in vergelijking met anderen zoals Windy en Weerplaza wijken ernstig af. Weeronline schat het consequent warmer in. De weercijfers zijn veel te optimistisch. Als je een betrouwbare verwachting wenst deze app niet installeren

January 28, 2025

Onbetrouwbare steeds veranderende neerslagradar

De neerslagradar van Weeronline belooft al uren lang dat mijn de regen in mijn woonplaats binnen een half uur voorbij is. Met het verstrijken van de minuten wordt de voorspelling steeds zo aangepast dat het nog een half uur duurt voor de regen voorbij is. Waardeloze regenvoorspelling.

January 24, 2025

Altijd onjuist

Altijd onjuist. Voorspelling regen is afwijkend op zelfde moment als je kijkt naar 2 uren vooruit of 24 uren vooruit of 48 uren vooruit of 14 dagen vooruit, dus juist voor het komende half uur en de regenradar wijkt dan ook weer af en is onjuist. En dat dan in mijn eigen woonplaats

November 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Klopt geen donder van ,gistermiddag zou…

Klopt geen donder van ,gistermiddag zou het moeten regenen,ga normaal met de scooter naar mn werk maar denk oh de hele middag regen dus pak de auto wel en wat denk je de geheledag droog jullie kunnen nog niet van 1 dag voorspellen zal een claim indienen tank met mn scooter minder dan met mn auto.

September 25, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look