Alleen nog maar goede wijnen gehad en…
Alleen nog maar goede wijnen gehad en geen keuzestress!
🍷We Share Wine wil wijnliefhebbers helpen om zelf op eenvoudige wijze een lekkere wijn uit te kiezen en te kopen. We delen onze wijnen in op basis van een drinkmoment. Je koopt tenslotte altijd wijn voor een bepaalde gelegenheid. Of het nou is om wijn cadeau te geven, voor een gezellige borrel of een etentje: wij bieden kwaliteitswijnen die onze wijnexperts allemaal geproefd en gekeurd hebben (ja, het leven kan soms zwaar zijn…). Ook voor persoonlijk advies kun je bij ons terecht via de whatsapp: 085-0604848. Proost!
De Sint Willibrordus, 3, 1509 ZA, Zaandam, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alleen nog maar goede wijnen gehad en geen keuzestress!
Heeeeerlijke wijnen en snel geleverd!!

Reply from Wesharewine
Super leuke site, waar echt iedereen kan slagen voor een lekker wijntje met welk budget dan ook, echt een aanrader!

Reply from Wesharewine
Wat een fijne site als je niet echt een wijnkenner bent maar wel een lekkere en bijzondere wijn wil schenken aan je gasten. Ik zocht een lekkere rosé voor een tuinfeestje. Wesharewine beveelde Jungle Rosé Belles de Sud aan en wat een topper. Deze rosé viel bij alle gasten in de smaak. Via de site eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Reply from Wesharewine
Wat een leuke mensen bij We share wine, Na mijn vraag om drie verschillende rode wijnen uit te proberen kreeg ik via whatsapp 3 suggesties door. Deze heb ik besteld en kreeg ik snel thuis afgeleverd. Ze waren alle drie erg lekker, maar de Mia shiraz is mijn favoriet 👌

Reply from Wesharewine
Als cadeau voor een mooi borrelmoment is ons deze Cava Stars Touch of Rosé Brut geadviseerd. Prachtige fles en het werd heel goed ontvangen. Bedankt voor het professionele advies en snelle service!