wildkidzz.com

Company details

1. Furniture Store

Information provided by various external sources

wildkidzz.com is dé kindermeubelwinkel voor bijzondere kinderbedden en kinderkamers in verschillende thema's: kroontjes, hartjes, sterren of kastelen. Van design tot gratis montage bij levering. Voor meisjes en voor jongens.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloze communicatie!

In oktober een bed besteld met maximaal 4 weken levertijd. Niets gehoord, niets vernomen na 4 weken. Half december heb ik zelf contact opgenomen. Ineens kan het bed 27 december gebracht worden. Hier was ik het niet mee eens. De manier van communiceren vind ik slecht. Ik heb “Wildkidzz” een ultimatum gegeven, 20 december leveren, anders ga ik elders een bed kopen. Vervolgens weet “Wildkidzz” niet hoe laat hij komt, einde van de middag was zijn antwoord. Op de dag van levering belt Ferdinand om 12 uur, wat is de kleur van de bolletjes ook alweer?
Dan nog maar eens de vraag vanuit mijn kant, hoe laat kom je “Wildkidzz”? Tussen 17:00 en 18:00 uur.
Om 16 uur gaat de telefoon, er is wat fout gegaan en ik moet herstel werkzaamheden verrichten, ik kan wel morgenochtend of morgenmiddag.
Sorry zeggen doet blijkbaar zeer, ik kan wel foto’s sturen dan kan je het zelf zien.... dat was het antwoord van Wildkidzz

Conclusie, de levertijd is geen 4 weken en de communicatie is slecht. In mijn ogen niet professioneel.

December 20, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben het kasteelbed gekozen voor…

Wij hebben het kasteelbed gekozen voor ons zoontje, gepersonaliseerd met naam. Wat staat hij mooi! Echt heel mooi gemaakt! Wij moesten het bed wat lager laten maken ivm een schuine wand, allemaal geen probleem. Wij zijn blij en ons zoontje al helemaal.

May 10, 2019

Juist het bedje gemonteerd

Juist het bedje gemonteerd, staat perfect in de kamer want hij is zoals besteld. Montage duurde 10 min omdat alles voorgemonteerd was. Op 31 december dan nog want normaal was het voorzien 2 dagen voordien! Dus zelfs vakantie maken ze uitzonderingen! Echt geweldige service.

December 31, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Heel erg tevreden over de levering

Heel erg tevreden over de levering, bedje zondag bested en dinsdagmiddag bezorgd en netjes gemonteerd, echt geweldig. Schitterend bedje van van stevig materiaal en zeker niet duur voor zon bijzonder mooi bed. Top!!

Anja

December 5, 2018

Geweldig mooi bed

Geweldig mooi bed, voor een mooie prijs! Erg vriendelijk, en snel geregeld! Super service dat het thuis gemonteerd is! Wij zijn super tevreden. Ons dochtertje is enthousiast!

June 1, 2018

Reply from wildkidzz.com

Dank u voor deze mooie review. De koffie was heerlijk.

Rated 5 out of 5 stars

Dè verjaardagsstoel voor de sterretjesklas

Toen ik de stoel op jullie site zag was ik meteen verkocht. De perfecte verjaardagsstoel voor in mijn klasje (de sterretjesklas). Ik heb geen moment getwijfeld. Alles verliep vlot. De stoel is enorm mooi in het echt. Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Mijn peuters zijn er gek op! En ik ook. Hartelijk bedankt!

March 8, 2017

Reply from wildkidzz.com

Dank u voor uw mooie woorden, we zijn erg blij dat de peuters zo kunnen genieten van onze mooie sterrenstoel!

Blij met deze aankopen!

Hartjeskast en sterrenstoel besteld voor mijn 5 jarige dochter. Een schot in de roos,ze is er erg blij mee.Iedereen die binnenkomt showt ze vol trots haar hartjeskast en stoel. Het is met passie gemaakt,dat zie je terug in de perfecte afwerking!
Zeer goede kwaliteit!
Keurig overleg over kleur e.d.Na bestelling digitaal werd er nog telefonisch contact opgenomen om zeker te zijn van kleur etc.
Wachttijd duurt even maar dat is logisch als je het resultaat ziet,goed werk kost tijd maar het is het wachten meer dan waard!
Montage gebeurd zorgvuldig op afgesproken datum&tijd.
Ik kan u deze vakman zeer aanbevelen!

March 8, 2017

Reply from wildkidzz.com

Beste Deborah, dank u voor uw 5 sterren review!

Kwaliteit en betrouwbaarheid!

Mooie modellen, stijlvol en zorgvuldig uitgewerkt, heerlijke prijzen, aardige mensen, harde werkers. Montage is gratis en je krijgt altijd ergens korting op. Mijn dochters zijn dol op de meubels van Wildkidzz!!!

February 7, 2014

The Trustpilot Experience