Huur al ruim 35 jaar van Woonin, voorheen Mitros. reparaties worden meestal netjes en op tijd uitgevoerd. De woning die ik huur (of gehuurd heb) was goed onderhouden. Ik kan begrijpen dat niet iedere... See more
See what reviewers are saying
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wc van mijn opa is kapot ze zeggen hij…
Wc van mijn opa is kapot ze zeggen hij poept maar in een emmer. Absoluut een schande. Over 2,5 week komen ze pas langs. Voor wat betaald deze man elke maand huur? Even serieus dat deze mevrouw dit kan uitspreken verbaasd mij ook.
Heb vreselijk last van me buren die het…
Heb vreselijk last van me buren die het bloed onder me nagels vandaan halen nadat het iets is gebeurd wat volgens hun niet goed was en ik het had gedaan. Ik hoef mijn deur maar iets te hard dicht te doen (en probeer het zo rustig mogelijk te doen) rammen ze alweer tegen de keukenkastjes. Ze hebben melding over mij gedaan bij de woningbouw die gaan mij vervolgens bellen met van buurtbemiddeling te doen. Met die 2 naast me valt niet te praten er is geen stok tussen te krijgen en thats it meer opties geven ze niet. Voel me eigen een beetje in de kou laten staan, hun zijn de veroorzaker en word een hand boven het hoofd gehouden.
Onze ventilatie is op 1 juni 2026 al…
Onze ventilatie is op 1 juni 2026 al een jaar stuk. Ze doen niks voor je bij Woonin.
woonin bevalt mij goed
Huur al ruim 35 jaar van Woonin, voorheen Mitros.
reparaties worden meestal netjes en op tijd uitgevoerd. De woning die ik huur (of gehuurd heb) was goed onderhouden. Ik kan begrijpen dat niet iedereen positieve ervaringen heeft, maar er zijn ook veel goede ervaringen.
Tijdsverspilling
1 uur kwijt aan het invullen van alle gegevens van mijn en van mijn partner en uiteindelijk is het niks geworden. Waarom maak je het mensen zo moeilijk om op een woning te reageren die ze misschien toch niet krijgen.
zoveelste consulent vve van Mitros…
zoveelste consulent vve van Mitros woonin bonarius
wat een een ellende ook de supervisors na jaren klagen eens gelijk die zogenaamde knwu onafhankelijke klachtencommissie een doorgestoken kaart
algemene gang schoonmaak al jaren waardeloos de algemene gang zitten allemaal gaten en kapotte voegen smerige ramen als je vraagt of die gewassen kunnen worden jaar later nog niet gedaan
en dan die bonarius wat een ellende zit al meer dan een jaar met een de zoveelste verkeerd bevestiging daardoor lekkage balkon zeiknat die k lote mitros moet het onder garantie afhandelen ondertussen kun je al 1,5 jaar wachten en wordt je vreselijk te woord gestaan door die hufters van bonarius o ze zijn gefuseerd met een engels bedrijf nu dan zal de service nog wel slechter worden
ook die afrekening van de jaarlijkse servicekosten van die d apoos van mitros krijg je 6 euro moet jij hun 13 euro administratiekosten betalen oplichters
ondertussen aan slecht onderhoud doen en service abonnementen willen aansmeren voor slechte kitranden die om de zoveel jaar slecht worden
Rachid
Hi allemaal, vervolg zoals beloofd die nacht was een marteling voor de buren , voor het kind van vier wat bij hem inwoont ik ben voorbereid ga naar de gym is 24 uur open wat ik vaak doe als de boven buurman weer een psychose heeft of doe oor dopjes daarboven koptelefoon , dag later weer het zeltde ritueel heeft waarschijnlijk weer psychose , daar gaan we weer meldkamer politie bellen ,wederom hebben ze mijn verhaal aangehoord u wordt terug gebeld de dame aan de lijn die had te doen met mij ,inmiddels is de buurman aan de deur geweest of ik dat allemaal hoor hem oordopjes gegeven, telefoon ging politie aan de lijn ,, je verteld je verhaal we zijn gisteren bij hem geweest het helpt niks hij heeft all een stopgesprek gehad dat negeert hij , weer terugverwezen naar WOONIN. Mij werd veel sterkte toegewenst een fijne kerstdagen de agent was aardig aan de lijn ( word vervolgd)
Woonin is heel slecht ,slechte services…
Woonin is heel slecht ,slechte services onze deurbel, lampen van de hal doet het al bijna 2 maanden nier ik bel ze elke dag er wordt niks gedaan, ze zeiden dat er iets is besteld dat het 10 november gemaakt zou worden maar het is niet gemaakt en het is al 17 november weer. Het is heel lastig met mijn baby van 5 maanden in de donker te gaan lopen je ziet bijna niks.😡
Na dat we verhuisd zijn door buren met…
Na dat we verhuisd zijn door buren met autistische kinderen ,mitros deed totaal niks voor ons maar uitstellen na drie jaar toen we Advocaat in de arm namen werd er meteen geïsoleerd wand aangebracht bij de buren kregen een appartement aangeboden , geen verhuis vergoeding, Na drie jaar wonen in het appartement plaatsen ze een bewoner uit het leger des heils traject met een autistische kind tot drie in de nacht rennen door het huis veel overlast als je wat zegt word je bedreigd, woonin doet niks. Weet je wat ze zeggen doe oor dopjes in een ga even langs bij u huisarts ik laat het hier niet bij zitten…
Onder Mitros was het nog een redelijke…
Onder Mitros/ Woonin was het nog een redelijke wooncorporatie maar sinds de fusie met
Viveste ( 2023 ) gaat het wel erg snel bergafwaarts, huurders worden totaal niet meer serieus genomen, het is vooral zoek het lekker zelf maar uit, althans zo komt het over, je zou bijna denken dat het Woonin alleen te doen is om de verkoop van woningen, tevens zijn huurders verplicht om een gebrek te melden bij hun verhuurder, dit doen huurders dan ook maar hier wordt vervolgens niets of onvoldoende mee gedaan, op de eerste plaats staat het recht op woongenot maar dit is bij woonin ver te zoeken.
Zeer slechte woningbouwvereniging
Zeer slechte woningbouwvereniging! Afspraak gemaakt voor n kapotte plintplaat aan t plafond, met schimmel of houtrot, komt er n stukadoor kijken, staat r n beetje foto,s van te maken die ik allang gemaakt had bij de reparatie aanvraag, euh volgens mij n timmerman nodig? Maakt r nog meer zooi van, ja u word gebeld voor n reparatie, zoiets maak je toch meteen? Belachelijk gewoon, en wanneer? Ja dat weet ik niet? Hij heeft nog geen 2 minuten ernaar gekeken flikker toch op!!
Op zich ben ik wel tevreden
Op zich ben ik wel tevreden, maar ik snap de recenties wel die hier staan, veel bewoners hebben last van vocht, tocht kou of schimmel, lekkages Ik heb geluk met mijn woning(oud huisje) is er niets aan de hand, heb geen last van schimmel o.i.d.. Ze willen wel de woningen gaan verbeteren maar dat is bij mij niet echt niet nodig dat heb ik meerdere keren gezegd, ga zeker nee zeggen. Heb voor veel geld dit huis laten opknappen. Pak huizen aan waar het echt nodig is.
Echt een akelig bedrijf
Echt een akelig bedrijf. Jaagt oudere mensen op extra kosten, omdat zij hun werk niet goed doen. Huis opgezegd telefonisch. Zijn ze vergeten het te noteren en te vermelden dat dat alleen per mail kan. Of meneer met zijn pensioentje even weer een maand 2 huren wilt betalen. Zelfs gebreken oplossen is schaars. Aan oplossingen meedenken kennen ze ook niet. Wel macht misbruik van hun positie. Daar zijn ze heel goed in. Communicatie onderling hebben ze ook nooit van gehoord. Werken langs elkaar heen. En dat moet mensen met minder financiële middelen helpen. Ja, naar de knoppen. Jammer dat zo'n bedrijf nog bestaat voor mensen met minder inkomen.
Waardeloos shit bedrijf die je naait waar je bijstaat!
Waardeloos shit bedrijf sinds het woonin is geworden! Elke cent proberen deze geldwolven uit de bewoners te persen! Ondanks een servicekosten abonnement kletsen ze zich onder elk ding uit! Hebben het lef om 2 jaar onze servicekosten niet uit te betalen en dan met een smerig smoesje aan te komen met betaal maar even 150 euro bij voor de kosten ivm met duur contract tijdens energiecrisis, en dan moet 2024 nog komen terwijl we geld terug horen te krijgen ! waar de gemeenschappelijke kosten nog hoger zijn dan mijn eigen verbruik!
De hallen zijn te smerig voor woorden maar rekenen ze kosten voor! Elk balkon zit onder de groene algen vanwege hun waardeloze systeem waardoor regenwater niet wegloopt en niet eens willen oplossen! Een barst in mijn wastafel is zogenaamd geen slijtage dus zelf lappen!
Ondertussen rekenen ze 30! Euro voor administratiekosten van een brief sturen, de woningen zitten vol gebreken, de liften zijn altijd kapot, geld vragen voor ramen lappen die we notabene zelf doen, geld vragen voor binnentuin waar een Kunstgrasmat ligt!
Wat een stel onbeschofte, smerige oplichters en geldbeluste smeerlappen! Zodra ik wegkan huur ik NOOIT meer bij woonin! En ik raad iedereen aan nooit bij hun te horen! Ons hele complex walg van deze klootzakken, en service kennen ze niet!
Mensen laat je niet erin luizen door dit wanbedrijf vol onprofessionele, non service gerichte scummy oplichters!
Elektrische storing
Na de recente renovatie aan mijn woning ondervind ik ernstige problemen met de elektra. De aardlekschakelaar slaat continu af, waardoor een groot deel van mijn woning zonder elektriciteit zit.
Op donderdagavond 16 januari heb ik om 22:18 uur contact opgenomen met Stedin. Zij gaven aan dat zij alleen storingen verhelpen wanneer deze zich buiten de woning bevinden. Voor storingen binnen de woning diende ik contact op te nemen met de woningcorporatie Woonin. Vervolgens heb ik om 22:28 uur gebeld naar het calamiteitennummer van Woonin (088-9890123). Ik kreeg een medewerker aan de lijn van een partij waarmee Woonin samenwerkt. Na uitleg van het probleem werd mij verteld dat ik opnieuw contact moest opnemen met Stedin. Ik heb aangegeven dat Stedin mij had doorverwezen naar Woonin omdat het om een interne storing gaat. De medewerker gaf aan niet van het protocol te kunnen afwijken, tenzij er sprake is van calamiteiten zoals een thuisbevalling of een seniorenwoning. Echter, het protocol sluit hulp bij stroomstoringen niet expliciet uit.
Ondanks meerdere keren benadrukken dat alleen in de woonkamer stroom is en de rest van het huis, waaronder de diepvries, koelkast en cv-ketel, zonder stroom zit, kreeg ik een oplossing voorgesteld die ik als onveilig beschouw. Het advies was om met een verlengsnoer apparaten in de woonkamer aan te sluiten, wat in mijn geval betekende dat ik de buitendeur open moest laten om apparaten in de schuur van stroom te voorzien. Daarnaast werd mij verteld: "Morgenochtend kunt u contact opnemen met de woningbouwvereniging" en "Bel uw vrienden maar op als u geen verlengsnoer in huis heeft." Deze manier van communiceren vind ik onacceptabel. Ik heb aangegeven dat er op basis van klanttevredenheidsonderzoeken meer aandacht besteed mag worden aan communicatie, klantgerichtheid en het aanpassen van protocollen.
De betreffende medewerker toonde weinig empathie en kon mij niet verder helpen. Na een kwartier discussie heb ik de verbinding verbroken omdat ik geen enkele hulp ontving. Hierdoor heb ik geaccepteerd dat ik de nacht zonder stroom moest doorbrengen. Een nood-elektricien inschakelen leek de enige optie, maar ik vraag me af waar ik dan servicekosten voor betaal bij Woonin.
Schande!!
Slechte woningbouw woonin
Verschikkelijk slechte communicatie, voorheen viveste nooit geen problemen altijd goede service, nooit geen klachten alles werd altijd netjes behandeld en gedaan..vanaf de fusie met mitros , 1 gaos, klachten worden niet serieus genomen. Zit al 1jr achter hun vodden aan, komen nergens op terug, zit al 1jr met ontzettende kou vanuit de vloer, niet tegenaan te stoken. .ondanks je stookt blijft de kou omhoog komen! Ze weten schijnbaar geen oplossing of word niks mee gedaan..word niet eens teruggebeld! Mails reageren ze ook niet...viveste was een goede woningbouw..maar nu bagger
gemak dient woonin
geen prettige ervaringen gehad over de afgelopen 5 jaar in een woning van woonin, voorheen mitros.
Afspraak is afspraak
Afspraak gemaakt over een kapotte wastafel. Ik moest eerst een verzekering afsluiten voor kleine reparaties. Dat allemaal gedaan. En nu, vandaag, wordt de Afspraak afgezegd omdat ik maar voorzichtiger om moet gaan met een wastafel. Waar heb je het over. Ben geen klein kind!! Woonin is echt slecht voor zijn huurders. Betaal genoeg. Bij mij zijn ze niet meer welkom
Lift in flat Overvecht al weken stuk: "Dit is gewoon ellende"
Bewoners van een flat met tien verdiepingen aan de Cleopatradreef in Utrecht kampen al zeker meer dan twee weken met een defecte lift.
Slechte verhuurder schimmel en lekkages
Al jaren last van schimmel en lekkages. Bovendien geen voorzieningen voor een 70 jarige vrouw bij renovatie van toilet en douch. Kreeg een hurk toilet op de grond, fysiek niet mogelijk. Moest maar bij buren op de toilet voor 3 weken. Schandalige verhuurder en zeer slechte casemanager. Platform opgezet van gedupeerde hun case kunnen sturen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.