See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik had 14m2 borderpakketten besteld. Dit is op 2 verschillende dagen geleverd geweest, met 2 dagen ertussen. De plantjes zijn in bakken in een grote doos geleverd. Sommige waren heel nat en sommige... See more

3.0

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

NIET KOPEN HIER

NIET KOPEN HIER. Heel ontevreden. Heb een wilde lijsterbes hoogstam gekocht. 200 euro betaald voor de boom en bezorging. Krijg een ongezonde boom toegestuurd met bleke en gele bladeren en een duidelijk tekort aan licht en voedingsstoffen. Bij navraag houdt yarinde doodleuk vol dat de boom er prima uitziet. Volgens hun kan het komen omdat de boom in bloei staat. Nou de boom staat niet in bloei en heeft ook geen knoppen. De bladeren van de boom hebben verdorie de kleur van witlof. Er wordt ook geen oplossing geboden om dat ik niet tevreden ben met de boom. Slecht, slecht bedrijf.

April 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goed assortiment en service.

Vorige week alle planten borderpakketten besteld en zoals beloofd alles binnen gekregen gisteren. De zending was goed te volgen en is in goede orde ontvangen. Ook zeer attent dat Yarinde na mijn betaling, nog de later ontvangen korting aan mij heeft willen verrekenen. Blij mee 😊

April 1, 2026

Een onvolledige bestelling

Drie weken geleden bestelde ik 2 dozen vol planten. Slechts 1 doos werd na een vijftal dagen geleverd. De andere doos kwam terecht op een ander adres. Die persoon moest mijn planten dan doorsturen naar mijn adres. Volgens Yarinde ging er ondertussen goed voor gezorgd worden. Dit kunnen ze wel zeggen, maar helaas niet garanderen. Twee weken na mijn bestelling is die tweede doos planten dan verstuurd op een woensdag. Pas na het weekend op maandag heb ik ze aangekregen. De planten zien er heel belabberd uit, vol rotte bladeren en in sommige potjes zit precies niets. Ondertussen had ik al verschillende mails naar Yarinde gestuurd dat ik na die hele tijd de plantjes niet meer moet en een terugbetaling wil. Zo ook na de ontvangst van die kapotte plantjes. Helaas wordt dit steeds genegeerd en bots ik volledig op een muur. Dit bedrijf is zeker en vast geen aanrader!

March 18, 2026

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Yarinda. De leveringstermijn en het product waren uitstekend, en vooral de service verdient een pluim. Milan was bijzonder vriendelijk en professioneel: hij belde me vooraf om te melden dat de levering iets vertraagd zou zijn, en volgde daarna nog eens op. Ondanks enkele hindernissen bij de bestelling werd alles perfect opgelost. Het cortenstaal is prachtig en precies zoals verwacht. Echt een aanrader!

March 20, 2026

borderpakketten

Ik had 14m2 borderpakketten besteld. Dit is op 2 verschillende dagen geleverd geweest, met 2 dagen ertussen. De plantjes zijn in bakken in een grote doos geleverd. Sommige waren heel nat en sommige heel droog.
In 1 potje zat alleen aarde, na contact met de klantenservice hebben ze heel netjes dat "plantje" terugbetaald.

March 22, 2026

correcte info, correcte plant

bestelling was weekje later dan gedacht, maar ik ben heel goed geholpen via mail. Duidelijke correcte info gekregen over mijn bestelling. ik had een meerstammige struik en zag er net zo uit als verwacht. Mooi, deels al in zijn knoppen en zelfs geen dode of gebroken takken. Ik ben tevreden

March 6, 2026

Niks te klagen

Na het plaatsen van mijn bestelling zag ik allerlei negatieve ervaringen omtrent de bezorging en de planten, waardoor ik spijt kreeg van de bestelling.

Echter, is alles goed verlopen, bezorging was niks mis mee en planten waren compleet.

Niks te klagen.

November 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slechte planten en andere als wat bestelt

Na 1 week werd bestelling van Indiase Sering op vrijdag verstuurd en op maandag geleverd door Dpd. 4 dagen in gesloten doos.Planten waren droog en niet mooi en hadden afgebroken takken hele bodem vol afgevallen bladeren. klap op de vuurpijl, was ander soort als wat besteld was. Sommige hadden maar 2 zielige takken.Antwoord was dat het nagevraagd werd maar niets meer gehoord. was eenmalig. Zijn betere die eigen vervoer hebben. Na week en goede verzorging zien ze er belabberd in grote corten staal bak in voortuin.

October 4, 2025

Geen aanrader

Het opgegeven adres werd verkeerd verwerkt door Yarinde. Ik had dit op tijd door en heb het aangegeven, toen werd gereageerd dat ik 'geluk' zou hebben omdat ik dit net op tijd deed, terwijl de fout bij hen zelf lag. De bestelling werd geleverd in 3 pakketten die allemaal verspreid zijn bezorgd, 1 belandde alsnog op het verkeerde adres en hier bleken ook 30 planten in te zitten die ik niet had besteld, de ander belandde bij een van de buren en ik kreeg hier geen bericht van, alleen het deel geleverd door Transmission ging goed. Nu ontbreekt er ook nog 1 plant die in mijn bestelling zat. Yarinde is mij als klant in ieder geval kwijt.

September 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De planten kwamen netjes en veilig…

De planten kwamen netjes en veilig verpakt aan. Alles zag er fris en gezond uit, geen enkel plantje was beschadigd of slecht. Mooie kwaliteit en bovendien een snelle levering – dat maakt blij!

September 3, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Het is niet goed gegaan en nu hoor ik niets meer

Flinke bestelling planten geplaatst, werd te laat en behoorlijk beschadigd geleverd. Direct contact gezocht (uiterst moeizaam). Na veel mailen is er 30% korting en terugstorting van verzendkosten toegezegd. Op de mail bevestigd maar ik krijg niets teruggestort en ik krijg geen reacties op mijn mail. De link in de toegezonden mail om een review te plaatsen via Trusted Shops werkt niet - alleen als je een positieve review wilt plaatsen. Ik snap dit niet. Zo jammer van zo’n net bedrijf. Het lijkt allemaal ok en ik denk dat veel mensen tevreden zijn maar als het een keer mis gaat moet je het toch gewoon ook oplossen?

May 28, 2025

Absoluut vermijden!

Helaas hadden we de slechte reviews pas na onze online aankoop gezien. Ik schrijf niet graag negatieve reviews maar het is duidelijk dat dit bedrijf met opzet slechte producten stuurt. We hebben behoorlijk wat planten besteld en er zaten gewoon veel te veel dode en verrote planten tussen. Onbegrijpelijk dat je als bedrijf dit zo opstuurt.

May 9, 2025

Service nul

Bij Yarinde een borderlands ad 99,95 euro besteld. Duurde erg lang voor er afspraak kwam, kan gebeuren. Deze afspraak werd echter weer verzet, waarbij er werd aangegeven dat men niet tevoren kon zeggen hoe laat de afspraak plaats zou vinden, want “kan alleen als mijn zoontje slaapt”. Na aandringen werd mijn aanvraag doorgezet naar Henk-Jan. Deze nam geheel geen contact op en stuurde een plan met daarin planten waarvan wij in de aanvraag al hadden gezet dat wij die niet wilden. Ook de tekening klopte niet. Verzoek gedaan om aan te passen, geen reactie. Verzoek gedaan geld terugbetaald storten: geen reactie. Slecht dus.

Na deze review heeft Yarinde excuses aangeboden en geld terugbetaald. Dat is dan wel weer netjes.

March 26, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Eerste bestelling bij Yarinde viel tegen!

Mijn eerste bestelling bij Yarinde viel helaas tegen. Twee van de drie grote planten hadden gekneusde of gebroken takken, en sommige delen waren volledig verdord. Daarnaast ontving ik vier plantjes waarvan niets boven de grond uitstak—mogelijk slechts wortels.
Omdat dit pas zichtbaar werd bij het openen van de dozen, kon ik ze niet direct weigeren. Op de website kon ik bovendien geen duidelijke informatie over retourneren vinden, wat erg jammer is. Voor mij was het geen positieve ervaring, en ik zal hier niet opnieuw bestellen.

March 6, 2025

Titel

Waardeloze service, slechte communicatie en nog steeds geen terugbetaling!

Koop hier niet! Op zondag 1 december een kerstboom besteld, die volgens hun eigen beleid binnen 2 werkdagen geleverd zou worden (voor België). Na dagenlang wachten en veel heen-en-weer mailen, is de boom uiteindelijk pas op 6 december aangeboden – veel te laat en zonder enige communicatie over de vertraging.

Op 5 december had ik al aangegeven dat ik de levering zou weigeren omdat de boom al 5 dagen onderweg was en de kwaliteit onacceptabel zou zijn. Ondanks mijn duidelijke communicatie is de boom alsnog aangeboden en heb ik hem geweigerd.

Tot op heden heb ik mijn geld (€59,90) nog niet teruggekregen. Yarinde heeft sinds mijn weigering helemaal niet meer gereageerd... Ik heb een PayPal-claim moeten openen om mijn geld terug te eisen.

Dit bedrijf respecteert geen klanten, communiceert slecht en houdt zich niet aan hun eigen leveringsvoorwaarden. Absoluut onaanvaardbaar! Blijf weg bij Yarinde!

December 1, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look