Yoyosushi Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har de sidste to gange jeg har…

Jeg har de sidste to gange jeg har bestilt derfra, oplevet at stykkerne er kæmpe store og ikke særligt delikate (slet ikke ift. prisen). Det er alt for voldsomt og faktisk lidt uappetitligt. Derudover har jeg også fået det skidt efter de to sidste gange jeg har spist der. Kan ikke anbefale det længere, desværre.

August 2, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god sushi i forbindelse med…

Rigtig god sushi i forbindelse med konfirmation af min datter. Vi fik sushi party box og deres crispy andebryst blandt andet til 55 gæster. Råvarerne var gode og blev serveret super smukt. Oplevelsen var for os rigtig god og jeg vil til enhver tid støtte denne lille lokale butik

May 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ringede og bestilte en pokeball

Ringede og bestilte en pokeball, Jeg spurgte ind til forskellige variationer blev irriteret og lagde på, Jeg prøvede igen jeg troede min telefon var i stykker. Men nej jeg er blokeret nu , Ringede igen på en anden telefon

March 9, 2025

Sushien er rigtig god

Sushien er rigtig god
Men jeg sys simpelhen 45 min imellem vær bestilling er for lang tid at vente i, vi sad også kun 2 personer og bestilte maks to roller af gangen, så forstår jeg ikke hvorfor det tager så lang tid om at komme

Og tjeneren siger ikke et ord, hvis det er dem der kommer med maden eller spurgte om maden smagte godt, hvilket jeg altid har oplevet de gør alle andre steder

February 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God sushi og fin betjening.

God sushi og fin betjening.
Vi har handlet her gennem de sidste par år og har altid fået god frisk sushi og venlig betjening. Kan anbefale deres box 60.

March 12, 2023

Værste sushi oplevelse ever

Værste sushi oplevelse ever - gigantiske stykker med mega klumper af tun etc. - luksus avokado epi ruller som var slatende. Da jeg prøvede at reklamere fik jeg blot en total ubehøvlet afvisning - og at sushi skal spises indenfor en halv time.

February 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er simpelthen i chok over den…

Jeg er simpelthen i chok over den service jeg fik. Ham jeg snakkede med sluttede samtalen af med at sige “fuk off”. Min kæreste har også prøvet at skrive til dem, og svaret var “fuk you” jeg er fuldkommen mundlam, hold da op! De fortjener ikke engang en stjerne. FORFÆRDELIG OPLEVELSE!

December 3, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look