Wype Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Tråkigt utbud, men var lätt att säga upp så får extra stjärnor för det. Tillagt: Jag fick ett meddelande efter skrivande att min abonnemang tydligen inte var uppsagt, snällt att det uppmärksammades,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Massor att läsa till ett bra pris. Man kan unna sig att läsa "bara en intressant artikel" i en tidning som man inte prenumererar på. Det är bara att bläddra och se om det finns något intressant.

Rated 2 out of 5 stars

Rätt smalt utbud, appen till iPad är dålig. Finns inget sätt att sätta tidningar som favoriter eller specifikt välja att ladda ner. Man måste gå in på varje tidning för att ladda ner den. Men tidning... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Riktig dålig kundservice!

June 25, 2026
Unprompted review

Reply from Wype

Vi vill gärna hjälpa dig. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.
Med vänliga hälsningar
Marianne

Verkar bra

Tyckte det verkade bra men hade aldrig riktigt tiden och läsa något så får prova någon annan gång istället.

December 10, 2023

Reply from Wype

Stort tack för de vänliga orden och 5 stjärnor!

Med vänliga hälsningar, Loke,

lnoggningsproblem!

lnoggningsproblem!
E -post och postnummer som inloggning fungerar inte!
Skapar stor irritation och tidsspillan

March 24, 2024

Reply from Wype

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar, Loke,

Omfattande utbud av ämnesområde,

Omfattande utbud av ämnesområde,
Finns alltid något intressant att läsa!

April 1, 2024

Hej Björn. Tack så mycket för ett fint omdöme och 5 stjärnor!😊

Felicia, Bonniers Kundtjänst.

Rated 2 out of 5 stars

Jag har Readly idag och skillnaden på…

Jag har Readly idag och skillnaden på antal tidskrifter för samma pris är väldigt stor.

February 26, 2024

Reply from Wype

Tack för din kommentar! Tyvärr kan vi inte ändra vårt prenumerationspris. Det är prenumerationspriset som gör att vår verksamhet kan drivas förnuftigt. Vi eftersträvar en hög kvalite på våra produkter vilket medför kostnader och priset påverkas som allt annat av kostnadsökningar.

Felaktigt prenumerationserbjudande

Jag fick ett erbjudande om en förmånlig prenumeration av Wype som jag tackade ja till. När bekräftelsen kom visade det sig inte alls vara så förmånligt som utlovat. De förklarade sig med att erbjudandet varit fel och skulle tas bort. När jag önskade någon form av kompensation så bryr de sig inte om att svara tillbaks. Känns oseriöst.

February 1, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Bra men kan bli bättre !

Bra affärsidé !

Det är dock lite svårt att få tillgång till all tidskrifterna som hela tide skaha password av e!

December 21, 2023

Reply from Wype

Hej Lars. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Loke, Bonnier kundtjänst.

För få tidningar.

January 1, 2024

Reply from Wype

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen.😊

Få tidskrifter

December 29, 2023

Rated 1 out of 5 stars

Varför är Militär Historia bortplockad?

Varför är Militär Historia bortplockad?

Kan fortfarande inte läsa militär historia?!!! "Du saknar åtkomst" får jag som meddelande

December 26, 2023

December 9, 2023

Tack för de fina orden och de 4 stjärnorna! 😊

Felicia, Bonnier kundtjänst.

Rated 1 out of 5 stars

Blev vilseledd att bli prenumerant.

Hej.
Jag kontaktade kundtjänst och frågade specifikt om hur jag skulle kunna få tag på äldre utgåva från 2017.

Jag fick som svar att jag behövde ordna Wype och sedan gå till arkivet och där skulle jag hitta det jag sökte.

Jag blev medlem och det visade sig att det inte gick att gå bakåt så långt som jag frågade om redan från start.

Jag fick då sagt att det inte går att gå så långt bakåt i efterhand.

Behövde då säga upp kontot utan att få tag på tidningen.

Historia var tidningen.

November 10, 2023

Reply from Wype

Hej Tiger! Jag har skickat ett mail till dig med ett förslag på lösning men vi har inte fått något svar Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst på 23 06 87 00. Vi ser fram emot att höra från dig 😊.

Loke, Bonnier kundtjänst.

Bra service!

Bra och kompetent service!

August 15, 2023

Hej Magnus. Tusen tack för den fina recensionen!😊

Mvh Felicia,
Bonnier kundtjänst.

få svenska tidningar

få svenska tidningar. Inga svenska båttidningar

November 13, 2023

Reply from Wype

Hej Per. Tack för din recension!

Mvh, Felicia,
Bonnier kundtjänst.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look