Var rigtig glad, da jeg i 2022 fik installeret solceller i kolonihaven. Søde folk, fin service og et anlæg, der fungerede godt i flere år. Har desuden anbefalet til flere, som også har brugt firma... See more
Company replied
Blev lovet tilbud på solceller til min private ejendom samt min udlejnings ejendom sidste fredag. Har talt med Helle som i en sms dd skrev at Michael havde lagt hovedet på blokken og ville kontakte... See more
Company replied
Fra start til slut en helt fantastisk god oplevelse og service. Vidste absolut ikke hvad vi havde brug for ar batteri og andet til vores camper og fik gode råd og muligheder. Michael kørte til Fred... See more
Michael fra X-Sol monterede ny laderegulator og inverter på min campingvogn til aftalt tid og pris. Efter installation fik jeg en demo af mine nye enheder og jeg fik svar på mine spørgsmål. Meget... See more
Company replied
X-Sol Danmark ApS har leveret solcelleløsninger i Danmark siden 2010. Vi rådgiver, leverer og installerer solcelleanlæg til både private boligejere og erhverv – altid med fokus på korrekt dimensionering, høj driftssikkerhed og lang levetid. Med mange års praktisk erfaring hjælper vi vores kunder med at finde den løsning, der passer bedst til deres behov – uanset om det gælder solceller til huset, virksomheden eller specialløsninger. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og realistiske forventninger, så vores kunder ved, hvad de investerer i. Hos X-Sol Danmark arbejder vi med gennemprøvede produkter og stærke samarbejdspartnere, og vi følger projekterne hele vejen fra rådgivning til færdig installation. Vores mål er at levere solcelleløsninger, vi kan stå inde for – både teknisk og økonomisk.
Saltrup Vænge 11, 3230, Græsted, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Kan helt klart anbefale at få opsat solceller på sin autocamper ,rigtig professionelt med tænkt på alt fra a til z og så blev min. AutoCamper også lige vasket helt ren på taget win win ,
Super service og vejledning og hurtig levering.
Priser virker fornuftige sammenlignet med andre leverandøre.
Jeg fik monteret solceller og det var grundigt og fint arbejde, og ledningstræk skjult og god dialog om hvorledes arbejdet skulle udføres.
Supergod service og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger
Har købt og fået monteret 2 flex 90w solceller på min autocamper. For at have strøm til køleskab, TV, lys og opladning af mobil tlf.
Monteringen foregik hos mig i Horsens - fantastik service. Jeg fik en rigtig god rådgivning så mit køb blev det rigtige. Nu kan jeg via en App se mit forbrug og hvor meget strøm jeg har på mit batteri.
Jeg kan kun anbefale, at man handler hos X-Sol Danmark ApS - firmaet er seriøs og professionel.
Jeg kontakter dem helt sikkert igen, når jeg skal have nyt batteri i bilen på et tidspunkt.
Personlig god vejledning og service, solpanel lavet efter special mål, ikke billig men håber kvaliteten er i top.
Hentede delene personligt. Inverteren var ikk kommet men den kom et par dage senere med posten. Super ekspedition.
Fin personlig betjening, fornuftig pris ved samlet køb, alt i alt rigtig godt tilfreds med at handle hos X-Sol.
Professionelt og grundigt arbejde samt rigtig god service. Alt i alt en super oplevelse.
Måske produkterne kommer hurtigt frem, men at love 24/7 kontakt online passer ikke. Der er ingen bemanding på chatten tidligt om morgen. Venter, venter og venter men der sker aldrig noget.
Lov ikke mere end I kan holde.

Reply from X-Sol Danmark ApS
Fantastisk service - jeg bestilte og havde mit anlæg allerede to dage efter....
Det passer perfekt på/i min Knauss CV....
Jeg ringede tilmed og fik en del rigtigt gode fif, da jeg stod og skulle montere.

Reply from X-Sol Danmark ApS
1 aug. 2016 skriver jeg følgende anmeldelse på FB - X-sol yder dårlig service når det kommer til reklamation.
Jeg har et defekt produkt de har lovet at bytte, det indtil nu taget 6 uger...?
De tager kun meget sjældent telefonen, de ringer ikke tilbage selvom jeg lægger en besked, de besvarer ikke mails ej heller på FB.
Da jeg endelig fik fat i X-sol og spurgte om produktet var sendt fik jeg den besked at GLS "lige havde været og hente pakken" kort sagt, de fylder dig med løgn !!! køb aldrig noget ved X-sol !!!!! allerede samme dag d.1 aug. fik jeg det svar at der var sket en fejl, og det selvfølgelig beklageligt, her d. 13 aug. er der til min store undren endnu ikke sket noget som helst i sagen, det beviser at X-sol kan du ikke regne med !!!

Reply from X-Sol Danmark ApS
Denne anmeldelse drejer sig om 2 x Flex 75 Watt solceller.
For 3 år siden købte jeg ovennævnte sæt til min autocamper, som jeg bruger forår, sommer og efterår, jeg har ikke købt strøm siden montagen.
Anlæget har store fordele i forhold til andre anlæg, da dette har en meget lav vægt, stor ydeevne i forhold til pris, ingen pibelyde/vindstøj under kørsel, da disse limes direkte på taget og derfor skal der kun bores huller til kabelgennemføring.
Jeg har anbefalet dette anlæg til mange campister, både autocamper folk og campingvogns folk.
Jeg har lige købt en anden autocamper, og jeg var ikke i tvivl om det skulle være et tilsvarende anlæg som skulle monteres i køretøjet.
Jørn Sander
Hej
Jeg fik mit Flex 2 x 150 watt solcelle sidste år, og har ikke haft behov for strøm i sommerferien, hvor vi benytter os af vores campingvogn. Vi havde en uge i Danmark, og 2 uger i Italien, hvor vi havde strøm både dag og aften.
Ungerne fik set tv mm. imens vi havde strøm til mobil, lys køleskab mm.