Xponering Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Media & Publishing

Information provided by various external sources

Xponering PR & Kommunikation blev stiftet i 2001 og har arbejdet for en lang række kunder primært i den danske medie-, livsstil- og underholdningsbranche. Vi har samlet Danmarks bedste freelanceteam inden for bl.a. PR, grafik, foto, events, videoproduktion, SoMe, content marketing og mobiloptimerede webløsninger og kan derfor løse de fleste kommunikationsopgaver. Vi er socialt ansvarlige og har bl.a. tidligere flere år i træk lavet PR for den årlige comedy indsamling ”Talegaver til børn” i samarbejde med FBI og Unicef. Xponering tilbyder desuden løbende trainee forløb til unge med særlige behov. Hos Xponering arbejder vi med personer og virksomheder, der har en passioneret tilgang til deres projekt og deres kommunikation ligesom os selv.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent team - meget tilfreds!

Jeg kan kun varmt anbefale at arbejde sammen med Søren og Lennart fra Xponering. De leverede varen og mere til og var yderst rimelige i pris og serviceniveauet i top. Virkelig god forretningsforståelse for hvornår omtalen skal falde og hurtig på knapperne når der skal følges op. Min indtryk er også at de har et virkelig godt netværk. Jeg giver derfor mine varmeste anbefaler og vil meget gerne arbejde sammen med teamet igen.
Lone Buchardt, Projektleder for Vild med Vand og presseansvarlig for Havnens Dag

June 14, 2017
Advertisement

De leverer bare varen!

Xponering kan varmt anbefales. Deres professionelle tilgang til arbejdet, har gjort det nemt at overskue. Deres kreativitet, deres måde at udfordre sig selv og os på, samt deres netværk har gjort, at de lever op til navnet og sørger for maksimal eksponering.
Både Søren og Lennart vil være vores betroede samarbejdspartnere i fremtiden, både i Svane og Snaps Bornholm.
Der var ingen skjulte priser og de er det hele værd.
Godt arbejde og tak
Simon Lorentzo Jensen

January 11, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Perfekte, hvis din virksomhed/produkt mangler Xponering

Xponering har arbejdet med os i et lille halvt år på C More. Lennart og Søren besidder den sjældne kunst at kunne kombinere kreativitet og ildhu med omtanke og en vis struktur. De mangler ikke ideer og kreative indfald, og qua deres enorme (og vel vedligeholdte) netværk, formår de i den grad at føre tingene ud i livet - og ikke blot i de sjove lancerings- og kampagnefaser, men også i den daglige opfølgning. Derudover forstår Xponering virkelig, at moderne PR ikke bare at nogen nævner et brandnavn, men at der skal mere til - fra bloggers til events. Derudover er de begge nogle super positive, glade og professionelle gutter. Jeg kan kun anbefale dem på det varmest, hvis nogen har en eller anden form for kommunikationsopgave, der skal løses professionelt og iderigt.

January 5, 2017
Xponering logo

Reply from Xponering

Tusind tak for de flotte ord Charlotte. Og tak for det fantastiske samarbejde.

Topprofessionelle

Jeg har brugt Xponering flere gange. De er meget professionelle og super gode til at lave strategien, og ikke mindst at eksekvere den efterfølgende.

Vh
Jesper Jürgensen, kommunikationschef, Dansk Golf Union

January 3, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Et køreklart PR-team, der ikke taber boldene

Vi har igennem flere projekter brugt Xponering til at sikre synlighed i medierne og håndtere pressen.

Drengene fra Xponering arbejder benhårdt, er ikke bange for at få beskidte hænder og er topprofessionelle. Det er et team med årelang erfaring, der kan give resultater både mod hele Danmark og B2B især.

All-in-all en stærk pakke.

September 1, 2016
Advertisement