Top kwaliteit en snel geleverd
Voor het 2de jaar voor de zaak een hoop keycords besteld voor een bbq van de vereniging. Top kwaliteit en ook nu weer snel geleverd. Op naar volgend jaar met een nieuwe kleur
Hier twee keer een order geplaatst en allemaal snel en goed verlopen. Producten zijn van goede kwaliteit en scherp geprijst. Daarnaast hele aardige mensen :)
Tweede keer zelfs met spoed besteld en binnen een dag had ik de producten in huis.
Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Voor een klant ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat borden kan bedrukken. Op de site van XXL Gifts terechtgekomen omdat ze ook grote bedrijven als klant hebben. Moet wel goed zijn, denk je dan. Voor een klant op 21 juni bestanden gestuurd met verzoek om info. Bestanden zijn diezelfde dag gedownload, kan ik zien. Geen reactie. Daarna 2 juli gebeld. Dame aan de lijn: excuses, is waarschijnlijk aan onze aandacht ontsnapt, ze ging het nakijken. 16 juli: nog steeds geen reactie. Wederom gebeld met de vraag dat ik nu echt antwoord wilde hebben omdat ik anders verder ging kijken. Antwoord: ik had groot gelijk, dat moest ik dan maar doen... Nou bij deze dus.
Learn more about other kinds of reviews.