Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.5

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Slechte helpdesk (Johan) en dito videodeurbel.

Schaamteloos slechte helpdesk (Johan). Ik benader alleen een helpdesk wanneer er online geen duidelijke oplossing of antwoord vindbaar is. Deze helpdesk weet blijkbaar niets meer dan iedereen zelf op internet vinden kan. Zinloos en frustrerend voor de klant. Op geen enkel moment heb ik ervaren dat er moeite werd genomen om te helpen. Telkens afgescheept met dooddoeners.

Neem bijvoorbeeld het product de Yale videodeurbel. Daar kun je de accu dus niet van vervangen en dat vertelt Yale niet op haar site. In feite is dat dus een weggooiproduct waar niet een weggooiprijs voor betaald wordt.
Wanneer die accu na ongeveer 3 jaar op of slecht is, dan moet je dus een nieuwe deurbel aanschaffen, zeer milieu belastend en klantonvriendelijk. Bovendien hangt zo’n bel meestal buiten en heeft een zwarte voorkant, als de deurbel in de zon hangt dan wordt de deurbel al snel 50 graden en in de winter vriest het ‘s-nachts, dat beperkt de levensduur van de accu enorm. Er lijkt dus slecht over nagedacht.

January 9, 2025
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

Slechte documentatie bij problemen

Mijn ervaring is dat installatie niet eenvoudig is wanneer je een probleem hebt. Het toevoegen van mijn vrouw in was een crime. Kennelijk was mijn volgorde fout. Pas nadat ik op haar app gekozen had voor "kwijt" en alles helemaal overnieuw heb geinstalleerd was het mogelijk haar als eigenaar toe te voegen.
Ik kon dit nergens terugvinden in de documentatie die m.i. niet goed is.
Nu werkt het en ben ik er wel blij mee, maar die documentatie bij problemen......

December 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

prachtige kluis gekocht maar openen met…

prachtige kluis gekocht maar openen met de tiptoets een drama, ik lees dat dit vaker het probleem is ,
met de klantenservice een mail gedaan , super snel reactie van Johan, oplossing 0.
van een bedrijf als Yale mag je toch verwachten dat problemen geprobeerd worden op te lossen.
HEEL HEEL SLECHT
kijk dus uit om een yale te kopen , je bent gewaarschuwd,

September 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ondeugdelijk slot gekocht van Yale en belabberde klantenservice

Opbouwslot gekocht, geplaatst en nu blijkt dat het slot of maar half van binnen werkt of volledig van buiten. Maar als mijn dochter de deur van buiten sluit, kom ik met geen mogelijkheid meer naar buiten omdat ik van binnen het slot dan niet meer kan opendraaien
Klantenservice gemaild over het probleem: Reactie 1: Slot lijkt naar behoren te werken. Na wederom een mail reactie 2: Niet alle sloten werken hetzelfde. Wat ene ongelooflijke hufter daar bij die klantenservice

August 20, 2024

Nooit meer Yale

Wat een allemachtig slechte service. Bij een defecte kluis, verloren sleutel, of enige andere vraag krijg je 0 op het rekest van een botte en verveelde medewerker.

Probleem met de kluis? Kijk zelf maar hoe je hem open krijgt!

Voor mij nooit meer een Yale

July 29, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Defect artikel retour, daarna wachten, wachten, wachten

Op 9-7-24 nieuw Yale Linus L2 slot met Keypad ontvangen. Keypad bleek defect (1 toets doet het niet). Retour gestuurd en daar aangekomen op 18-7-24. Ben nog steeds aan het wachten op een vervangend Keypad. De consumenten helpdesk (0900 - 4600470) kan ALLEEN een mail aan de Verkoop afdeling hierover sturen. Verder is het afwachten.

July 26, 2024

Is this your company?