Yan&Co Reviews

1. Software Company
  2. Web designer
  3. Web Hosting Company

Written by the company

Yan&Co har været i branchen siden 2012 og vi har til huse på Severinsminde, lidt uden for Holbæk. Her er du altid velkommen til et møde om dit projekt, og for at se hvad vi er for nogle. Tillid er en nøglefaktor, i valget af IT-leverandør. Vi har siden opstarten arbejdet med projekter i mange størrelser og med kunder i forskellige brancher og markeder. Vi har en finger på pulsen og de nye tendenser. Hos Yan&Co vægter vi god kommunikation højt. Det betyder også at vi ikke er blege for at sige vores mening, hvis vi kan se noget vi mener din forretning mangler. Vi har bygget rigtig mange forskellige hjemmesider og IT-løsninger, og med over 200 projekter i rygsækken har vi en solid baggrund og erfaring, som gør, at vi udover at skabe et fantastisk samarbejde også kan levere kompetencerne der skal til for at skabe resultater. Alt sammen i samarbejde med dig.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rigtig god service

Rigtig god service, må man sige.

Jeg havde problemer med EAN modulet, hvor den ikke kunne vælges og sendte dem en beskrivelse af problemet samt en video med fejlsøgningskonsollen slået til, så de kunne se hvilken fejl der opstod.

Jeg sendte det sent lørdag eftermiddag og kort tid efter modtog jeg sørme et svar, med et fix til problemet, som blot skulle kopieres ind i vores functions.php i vores child template
Og vupti - så var der kage!
Alt virker nu som det skal og vi misser ikke flere EAN-kunder på den bekostning!

Jeg må sige at det er den letteste problemløser, som vi har haft til dato. Normalt skal udviklerne have adgang til admin området på siden, hvilket vi har svært ved at give, grundet GDPR.

Så at der bare kommer et svar og en bunke copy/paste kode, som så løser problemet i første forsøg, er jeg faktisk meget imponeret over! Det har vi alligevel aldrig prøvet før.

Fejlen viste sig for øvrigt at stamme fra vores GLS modul, som lukkede ned for brugen af Select2/WooSelect, så det var slet ikke EAN-modulet som fejlede noget som helst.

Så jeg kan klart anbefale at handle moduler hos Yan & Co. Det er en virkelig seriøs forretning, hvor dem der driver den tager alle deres kunder ultra seriøs og man sidder ikke tilbage med fornemmelsen af at være en idiot 🤣

July 25, 2026

Reply from Yan&Co

Tusind tak for de pæne ord 🙏 Jeg er rigtig glad for at hjælpen både løste problemet og det var nemt at gå til så I kunne komme videre i jeres weekend og arbejde, uden at skulle gå og vente på det blev mandag 😊🙏

Skulle der opstå andet er i naturligvis velkomne til at tage fat i os igen 😊

Yan

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Et EAN plugin som bare spiller og super support

Det gøre en stor forskel for vores webshop, at have et velfungerende EAN plugin - og det leverer Yan&Co!

Derudover var supporten helt i toppen de to gange, hvor noget alligevel drillede.

March 12, 2026

Reply from Yan&Co

Tusind tak for de pæne ord Andreas 🙏🙌 Vi er glade for at vi fik løst det der drillede, så din webshop kan køre videre uhindret 😊 🥳 Du er altid velkommen hvis du oplever problemer 🙏

Hurtig og hjælpsom support

Hurtig og hjælpsom support. Vi har et par gange gennem en årrække haft brug for Yancos support. Hver gang er problemerne blevet løst hurtigt og smertefrit for os. Så vi forventer at være kunde i mange år frem over. :-)

November 27, 2025

Hej Brian

Tusind tak for de pæne ord, det er virkelig værdsat 🙏 Du er hjertelig velkommen hvis du skulle få brug for yderligere support.

Glædelig jul når du kommer der til 😊

Mvh. Yan

Rated 5 out of 5 stars

Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner?

Jeg har haft Yan & Co til at udarbejde en hjemmeside til min virksomhed. Det hastede ganske betydeligt at få sat live, hvilket de nåede.

Jeg må bare sige, at deres team er noget af det mest effektive jeg har set. De arbejdede i døgndrift for at nå deadline og arbejder sammen på en måde, som er både effektivt og samtidig forholder de sig kritisk over for de forslag man kommer med, hvis de mener noget ikke fungerer på hjemmesiden, ift. markedsføring, SEO osv.

Selvom jeg er en mindre virksomhed med et lille budget, så gav de mig den følelse, at jeg var deres vigtigste kunde.

Jeg kan varmt anbefale Yan & Co til alle som skal bruge en hjemmeside.

September 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kundeservice der er above and beyond

Købte et plugin hos Yan&Co. I første omgang kunne jeg ikke få lov til at registrere det. Der opstod en fejl.

Jeg rapporterede fejlen til supporten og allerede samme aften kl. 22.00) fik jeg besked med en hvad der kunne være mulige fejl scenarier og hvilke muligheder der kunne løse det, både fra deres side og hvad jeg kunne gøre.

Allerede dagen efter havde de løst problemet selv været inde og aktivere licensen og på baggrund af fejlen, der hørte til den sjældne slags, skubbet en ny version ud af pluginet.

Hele vejen oplevede jeg support ud over det forventelige (hvad jeg har oplevet andre steder) der var detaljeret, løsningsorienteret og imødekommende.

Jeg er 100% tryg ved Yan&Co og deres produkt.

August 26, 2025

Reply from Yan&Co

Tusind tak for din anmeldelse Kenneth 🙏 😊 Jeg er smadder glad for du har den oplevelse med os, vores support og pluginnet.

Mvh. Yan

Advertisement

Mega god Service

Vi købte et plugin - det virkede ikke fordi noget var sat forkert op på vores wordpress-side. Det fiksede de lige på få minutter. Mega god Service.

September 16, 2021

Take a closer look