Rigtig god service
Rigtig god service, må man sige.
Jeg havde problemer med EAN modulet, hvor den ikke kunne vælges og sendte dem en beskrivelse af problemet samt en video med fejlsøgningskonsollen slået til, så de kunne se hvilken fejl der opstod.
Jeg sendte det sent lørdag eftermiddag og kort tid efter modtog jeg sørme et svar, med et fix til problemet, som blot skulle kopieres ind i vores functions.php i vores child template
Og vupti - så var der kage!
Alt virker nu som det skal og vi misser ikke flere EAN-kunder på den bekostning!
Jeg må sige at det er den letteste problemløser, som vi har haft til dato. Normalt skal udviklerne have adgang til admin området på siden, hvilket vi har svært ved at give, grundet GDPR.
Så at der bare kommer et svar og en bunke copy/paste kode, som så løser problemet i første forsøg, er jeg faktisk meget imponeret over! Det har vi alligevel aldrig prøvet før.
Fejlen viste sig for øvrigt at stamme fra vores GLS modul, som lukkede ned for brugen af Select2/WooSelect, så det var slet ikke EAN-modulet som fejlede noget som helst.
Så jeg kan klart anbefale at handle moduler hos Yan & Co. Det er en virkelig seriøs forretning, hvor dem der driver den tager alle deres kunder ultra seriøs og man sidder ikke tilbage med fornemmelsen af at være en idiot 🤣

Reply from Yan&Co