Perfecte avond in de Gavers! Heerlijke les sup-yoga gevolgd bij Yoga Inner Yu. Een zomerse avond met de neergaande zon, enkel omringd door water en vogels. Hoewel de meesten geen ervaring hadden me... See more
Company replied
bij yogalessen op het water krijg je er een extra bonus bij, namelijk het heerlijke gevoel van op en met het water helemaal tot rust te komen, één met de natuur.
Company replied
De lesgevers namen ruim de tijd om op een professionele en verstaanbare manier uitleg te geven over wat er exact ging gebeuren en hoe oefeningen moesten gedaan worden. Iedereen kon op zijn eigen tempo... See more
Yoga Inner Yu is een transformerende yogapraktijk die eeuwenoude wijsheid combineert met moderne wetenschap om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Ongeacht leeftijd of achtergrond, biedt Yoga Inner Yu een toegankelijke en duurzame weg naar fysiek en mentaal evenwicht. Via de lessen geeft Yoga Inner Yu de kracht om een reis van bewustzijn, zelfontdekking en harmonie aan te gaan om zo de kwaliteit van het leven te optimaliseren.
Ierlandlaan 29, 8550, Zwevegem , Belgium

Reply from Yoga Inner Yu
Hoewel de meesten geen ervaring hadden met sup-yoga leidde Nathaly ons door een zalige yogales zonder nat pak :).

Reply from Yoga Inner Yu
Heel leuke ervaring. Genieten van het water de natuur en de zonsondergang. Nathaly en David zijn uitstekende begeleiders. Heel professioneel en met een vleugje humor. Aanrader!

Reply from Yoga Inner Yu
Uniek om dit eens te mogen meemaken, ervaren, beleven. Samen met het prachtige weer die dag heb ik er ontzettend van genoten! Een ontspannende yogasessie en even helemaal weg van alle drukte! Het was TOP !

Reply from Yoga Inner Yu
De schipper van 'Titanic' (docent op motorboot) stelt gerust, komt regelmatig vragen of het lukt, geeft tips en maakt leuke foto's. Je voelt je veilig op het water. Grondige uitleg vooraf als suppen helemaal nieuw is. Hij is enthousiast in wat hij doet en motiveert om te proberen. Heel leuke ervaring

Reply from Yoga Inner Yu
Toffe lesgeefster die de groep op haar manier weet gerust te stellen. De oefeningen worden rustig opgebouwd en ze geeft steeds individuele tips.
Gestrest kwam ik toe, maar verliet de Gavers zonder stress.
Zeker de moeite waard om het zelf ook te proberen.
Mij zien ze alvast nog terug.

Reply from Yoga Inner Yu
De yoga retreat was super, ik was er enkel de zaterdag en de dag startte lekker vroeg met de zonnegroet bij de opkomende zon, wat echt magisch was.
Het ontbijt was heel gevarieerd en ik maakte kennis met de andere mensen in de groep, er heerste een ontspannen sfeer en ik voelde me van de eerste minuut heel welkom.
Nathaly en David zijn ook fijne mensen, heel erg begaan met ieders welzijn.
Ook de meditaties en yogales vond ik fijn. De wandeling, de opdrachten, het kampvuur, de lunch en het avondeten waren een treat.
Dankbaar voor een memorabele dag vol interessante en warme mensen.
Absoluut voor herhaling vatbaar🙌🤗❤️

Reply from Yoga Inner Yu
Vandaag voor de eerste keer deel genomen aan de les Subyoga. Voor mij een geheel nieuwe ervaring, een eerste kennismaking met yoga. Ik heb dit zeer positief ervaren, met de juiste begeleiding en tips van Nathaly was dit een hele leuke voormiddag. Dit doe ik zeker opnieuw!

Reply from Yoga Inner Yu
Het was een deugddoend weekend, vol met warme ontmoetingen en gezonde vibes! Ik kwam relaxed en terug 'opgeladen' thuis!

Reply from Yoga Inner Yu
Toen Nathaly van Yoga Inneryu liet weten dat ze een yogaweekend zou organiseren, wist ik meteen dat ik erbij wou zijn.
Ik volg intussen al drie jaar yoga bij Nathaly. Ik kijk altijd uit naar de momenten op mijn yogamat en kom er meteen tot rust.
Het weekend dan... Al de eerste avond kon je de verbondenheid voelen.
Ik volgde al meerdere cursussen en deed al meerdere weekends, maar stak toch een en neer op bij de uitleg die Nathaly gaf. De uitleg, yogaoefeningen en meditaties wisselden elkaar mooi af, zodat de tijd voorbij vloog!
Het eten was gevarieerd, heel lekker en zeker meer dan genoeg.
Ik kijk er al naar uit om dit nog eens te doen!
Bedankt, Nathaly en David!

In enkele kernwoorden
Warm hart
Spannend
Emotioneel
Positief confronterend
Nieuwe vrienden maken
Yoga liefde die nog groter wordt
Durven voor jezelf kiezen

Reply from Yoga Inner Yu
Dankzij een vriendin heb ik kennis mogen maken met Nathaly en haar yoga-lessen. Er ging voor mij een nieuwe wereld open, en wat voor één! Nathaly heeft me met haar professionalisme en enthousiasme zeer warm gemaakt voor yoga. Elke week opnieuw brengt Nathaly ons op een originele manier tot totale ontspanning. De sessies zijn zeer variërend zodat er voor elk wat wils is en bij elke houding wordt aandacht geschonken aan details en ademhaling, zodat de lessen zeer toegankelijk zijn voor iedereen! Nathaly haar warme stem maken de yoga-sessies helemaal af.

Reply from Yoga Inner Yu
Reeds na 3 beurten is het yoga-uurtje met Nathaly voor mij een heel rustgevend momentje 'me-time' waar ik steeds naar uit kijk! Nathaly zorgt voor een aangename, ongedwongen sfeer, op en top 'zen'😊

Reply from Yoga Inner Yu
Voor de eerste keer deelgenomen aan een reset retreat weekend. Ontstressen, self love en nieuwe gelijkgestemde mensen leren kennen was mijn insteek. Het was zoveel meer!!Een combinatie van gezonde voeding, meditatie, relaxatie en yoga maakten er een unieke beleving van. Nooit gedacht dat dit zo verbindend kon zijn. Dankjewel Nathaly en David voor de fantastische ervaring die we met jou mochten beleven. 🙏

Reply from Yoga Inner Yu
Nathaly is een lieve en professionele yoga docente, met een rustige en ontspannen lesstijl vol passie. Zij zorgt voor afwisseling en uitdaging in de lessen. Zij heeft voor iedereen aandacht, pusht niet maar laat je op je eigen grenzen letten. Na haar yoga les kom je rustig, ontspannen en energiek thuis.
Ontstressen na een vermoeiende dag Een momentje voor mezelf, omdat het mag
Daar is Nathaly al met haar geruststellende glimlach
Yoga in een ontspannen, gemoedelijke sfeer
Kat, koe, cobra, sfinx pose en nog zoveel meer
Morgen doen mijn spieren wel wat zeer Opnieuw meer evenwicht
De aandacht op mijn ademhaling gericht
Ik ben voor yoga als hobby gezwicht Iedereen zou ik het aanraden
Als je je batterijen terug wilt opladen Graag in een zen moment wil baden Begin dan net zoals ik met yoga bij nathaly
Je krijgt ervan meer energie
Waar twijfel je nog aan?
Ga van start in 1 2 3
Donderdag = yoga avond, daar kijk ik enorm naar uit, tot rust komen, een uurtje me-time! Nathaly doet dit fantastisch: haar warme stem neemt mij zo mee, muziekje op de achtergrond, sfeerverlichting. Alleen maar superlatieven! Namaste
Learn more about other kinds of reviews.