Your New lifestyle Reviews 14

1. Personal Trainer
  2. Fitness and Nutrition Service
  3. Physical Fitness Program

Written by the company

Wij helpen thuiswonenden met het veranderen van hun lichaamssamenstelling

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Gezellige trainingen met goed resultaat…

Gezellige trainingen met goed resultaat
Lars luistert goed naar persoonlijke doelen en motiveert je deze te behalen
In drie maanden tijd een stuk sterker en fitter geworden en ook kilo’s kwijt
Voor mij als persoon voor wie sporten niet echt prioriteit heeft of een favoriete bezigheid is helpt het zeker om vol te houden en toch te gaan sporten en Lars zorgt ervoor dat het ook gezellig is zodat de trainingen ook gemakkelijker gaan.
Voor mij als 50+ vrouw met overgewicht de ideale manier om aan de slag te gaan en ook te blijven.

May 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Echte personal training met de nadruk op persoonlijk

Op zoek naar een goede personal trainer die jou kan helpen door het maken van training/voedingsschema's, het goed uitvoeren ervan en jou tijdens de training motiveert om het beste uit jezelf te halen? Precies wat ik ook zocht! En de reden dat ik twee maanden geleden ben begonnen met trainen bij Your New Lifestyle. Lars is een goede coachende trainer. Hij luistert goed naar je doelen en maakt schema's op maat. Elke training evalueert hij hoe jij je voelt. Tijdens het trainen let hij op de juiste technieken en jouw veiligheid. Wat ik fijn vind is dat Lars trainen leuk wil maken én houden en je op een leuke manier motiveert. Als je vragen hebt (en geloof me die heb ik vaak als beginner) staat hij altijd voor je klaar! Dat maakt Lars een echte personal trainer met de nadruk op persoonlijk.

June 17, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden over de PT…

Ik ben zeer tevreden over de PT trainingen van Lars.Naar aanleiding van je te behalen doel stelt hij een trainingsschema samen. De trainingen zijn elke keer afwisselend wat het leuk en uitdagend maakt. Hij coacht enthousiast en zorgt ten alle tijde voor je veiligheid.Ook voor voedingsadviezen kun je bij hem terecht.En de trainingen geven ook echt de gewenste resultaten!!

May 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Challenge YNL gaf mij motivatie!

Op 8 januari ben ik bij your new lifestyle gestart met de challenge om binnen 3 maanden een gezonde life en sport style aan te leren. Voor deze challenge kan jij je aanmelden op hun site. Ik wou al langer wel werken aan een gezonde lifestyle en was al bijna een half jaar bezig daarmee. Echter wist ik niet wat ik moest eten en bij de basic fit deed ik maar wat aan apparaten. Ik deed niet aan calorieën tracken en hield ook mijn gewicht en sport progres niet bij. Tijdens de challenge kreeg ik goede support en tips van Lars, een trainer van your new lifestyle. Ik heb een super ervaring gehad. De challenge begon met een goed inkom trainings programma en in overleg stelde your new lifestyle een voedings schema op die bij mijn doelen paste. Mijn doel was spieren kweken en dat is zeer gelukt. Er waren ups en downs, maar ook daar hielpen ze me bij. Lars paste de schema's aan waar nodig en gaf goeie tips om energie dip of dergelijke obstakels tegen te gaan. Ook toen ik met vakantie kwam, kwam hij met een aangepast programma die ik tijdens de vakantie kon volgen. Super fijn was dat! Mijn doel was om fit en energiek uit de challenge te komen en dat is goed gelukt. Door your new lifestyle en de verschillende schema's heb ik nu geleerd wat voor gerechten gezond zijn en werd ik ook bekend met hoeveel vetten, calorieën en eiwitten er in producten zitten. Door de schema's ging ik daar toch beter op letten en nu zit het vastgenesteld in mijn systeem. Ook bij de trainingen weet ik nu welke oefeningen ik fijn vind en welke oefeningen ik nodig heb voor de spieren die ik wel trainen. De schema's geven je onbewust meer bewust wording op dat gebied.

Wil jij fit en energiek worden en gezonder leren leven? Dan raad ik your new lifestyle echt aan! Zoveel goede support van gehad!

April 8, 2023

Veel progressie geboekt!

Lars heeft mij vorige winter een voeding schema aangemeten. Met dit voeding schema heb ik geweldige vooruitgang kunnen boeken, ik ben namelijk van 62.5kg naar 70kg gegaan! Lars meet niet alleen een voeding schema aan, hij geeft je ook enorm veel tips die je kan toepassen wanneer je het lastig vind. Kleine aanpassingen binnen je dieet bijvoorbeeld voor de variatie, zo houd je het veel langer vol! Ik ben na Lars zijn hulp enorm zelfverzekerder over mijn lichaam. Echt super chill. Thanks Lars!

November 25, 2022

Top begeleiding

Ik sport al aardig lang maar had nooit echt veel met schema's gedaan, vaak gewoon de juiste hoeveelheid proteine en dat was het. Ik besloot uiteindelijk een keer een schema te volgen toen ik lars had gesproken in de sportschool. Ik doe best wel intensief werk waarbij ik vaak weg ben op rare tijden. Het fijne aan de begeleiding van lars is dat hij hiermee rekening houd en het schema kan aanpassen als je erom vraagt. Goede begeleiding, flexibel en een goede motivator. Lars bedankt!

August 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Top trainer en voeddingsadviseur!

In de periode van mei 2022 tot augustus 2022 heb ik PT gevolgd bij Lars. Lars is een trainer die advies geeft over je voeding en trainingsschema en die daarbij precies uitlegt waarom hij je bepaald advies geeft. Hij kijkt echt naar jou als persoon en past daar het trainingsschema op aan.
Hij verbied je niks en wilt dat je kunt blijven genieten van het leven maar dan op een verantwoorde manier

August 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

vele kilo’s er af in korte tijd

In korte tijd vele kilo’s kwijtgeraakt zonder enige honger! Fijn dat je gewoon brood, rijst, crackers etc mag eten. Dat maakt het makkelijker om vol te houden. Ik zag de kilo’s met de weken er af gaan. De app erbij was superfijn, zo houdt je goed zicht op wat je nu precies eet. Het eten kon ook naar wens aangepast worden. Ik weet nu wat ik kan eten zonder aan te komen, een echte mindset dus. Echt een aanrader👌🏼

March 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Lars is een goede en realistische coach…

Een aantal maanden geleden heb ik Lars als coach ingehuurd om af te vallen
Ik ben begonnen met een 3 maands traject om van 115 kilo af te vallen naar 105 kilo. Ik merkte gelijk op bij zijn coaching dat Lars veel verstand heeft van voeding en uiteraard ook van Fitniss. Ik was bang dat ik erg weinig moest gaan eten om af te kunnen vallen, maar ik kreeg een schema waar ik mij makkelijk aan kon houden met erg veel variaties in het eten, zodat het niet eentonig werd. 3 maanden later had ik mijn doel behaald en was 12 kilo afgevallen. Omdat het zo goed bevallen is heb ik er nog eens 3 maanden aan vastgeplakt om te focussen op het droogtrainen ook dit verliep erg goed. Het voedingschema is hierop aangepast en ook mijn trainingschema uiteraard. Daarnaast vond ik het ook erg fijn dat ik wekelijks altijd contact met hem had om even bij te praten en de progessie of juist stagnatie te bespreken, waarop dan gelijk oplossingsgericht werd gereageerd. Al met al ben ik zeer tevreden over Lars als coach. Ik ben uiteindelijk van 115 kg ruim 25 procent vet naar 96 kg 14 procent vet gegaan en ben bij dit traject ook erg weinig kracht verloren.

March 17, 2022

Lars is een top coach

Lars is een top coach. Hij maakt doelen met je die echt haalbaar zijn. Ook motiveert hij je enorm. En geeft hij je een vertrouwd gevoel. Ik zou Lars zeker aanraden. Mijn doel is bereikt dankzij hem!

March 13, 2022

Heel goeie ervaring

Heel goeie ervaring. Veel verstand en je krijgt gedurende het proces veel ondersteuning. Schema’s zijn heel goed op persoonlijke voorkeur gemaakt en daarom ook goed haalbaar. Helemaal tevreden over het hele proces.

February 24, 2022

Online coaching

Lars is een toegewijde coach. Hij heeft passie voor een gezonde leefstijl en brengt deze dan ook graag over op andere mensen.
De online coaching is leerzaam en een fijne stok achter de deur.
Als je vragen hebt staat Lars altijd voor je klaar.
Al ruim 9 maanden krijg ik online coaching en ik heb hierdoor mooie resultaten behaald. Dus twijfel niet om je aan te melden.

December 28, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Prettige ervaring

Ik heb 12 weken hiermee positief gewerkt. Alle schema's van zowel voeding als sport kon je gemakkelijk bijhouden en terug vinden. Ga zo door!

November 11, 2021

Geen minpunten

Goeie trainer. Chille maar duidelijke begeleiding met schema’s. Luistert goed naar je en is 24/7 available.

November 11, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look