Zapi platforma Reviews 6

1. Education Center
  2. Drawing Lessons
  3. Educational Supply Store

Written by the company

Zapi je online platforma za obitelji koje žele više od klasičnog obrazovanja. Dovodimo Montessori i kreativnost u tvoj dom – na jednostavan, primjenjiv i suvremen način. Naš cilj nije samo ponuditi materijale, već pomoći ti stvoriti okruženje u kojem dijete razvija fokus, samostalnost, inicijativu i karakter. Djeci donosimo stvaranje bez ekrana – kroz audio priče, likovne radionice, ručni rad i Montessori aktivnosti koje potiču koncentraciju i unutarnju motivaciju. Školarcima nudimo poduzetništvo, inicijativu, financijsku pismenost i STEM – uz odgoj za vrline kao temelj zdrave obitelji. Platforma funkcionira poput osobne digitalne knjižnice – na svom korisničkom računu imaš pristup svim kupljenim i preuzetim materijalima, dostupnima kad god ti zatrebaju. Zapi je tim ljudi koji vjeruju da obrazovanje mijenja svijet – i da promjena počinje u obitelji. Odaberi svoju pretplatu i iskoristi niže cijene do 25. 3. Posjeti nas na zapi-edu.hr i saznaj više. 💛

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Sve sto treba roditeljima ♡

Ova platforma je donijela neizmjerno bogatstvo u nasem domu.
Ne znas vise gdje si sto spremila, screenshotala, zapisala? Motaj kablove, potraga je gotova! Sve je tu, od aktivnosti, primjera, audio prica, preko live susreta o svim temama koje zanimaju nas roditelje.
U sve sto Carla radi osjeti se zar i ljubav, sto je danas tako rijetko.
Od srca preporucujem Zapi! ♡

June 2, 2026
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Zadovoljni su i veliki i mali

Zadovoljni su i veliki i mali! Na jednom mjestu ima raznolikog sadržaja za razne uzraste od školarca od 9 godina ili dvoje mlađih 5 i 3, a najviše zajedno vole poslušati svoju Zapi prijateljicu. Svaka se aktivnost može prilagoditi i proširiti prema uzrastu pa zapravo svi mogu sudjelovati u istoj prilagođenoj aktivnosti bilo da je u pitanju geografija, matematika, jezik ili nešto drugo.

June 1, 2026

ZAPI prijateljica je odlična

ZAPI platforma je pravo otkriće za našu obitelj! Naša petogodišnjakinja je potpuno oduševljena audio pričama Zapi prijateljice i svaku večer jedva čeka vrijeme za slušanje prije spavanja. Priče su zanimljive, nježne i edukativne, a glas i sadržaj savršeno prilagođeni djeci. Posebno nam se sviđa što kroz priče razvija maštu, pažnju i ljubav prema slušanju priča. Hvala ZAPI timu što stvarate sadržaj kojem se djeca iskreno vesele svaki dan! ❤️

May 24, 2026

Reply from Zapi platforma

Larisa srce nam je puno kada čujemo ovakve riječi. Drago nam je da vam se sviđaju priče, puno truda je uloženo! 🥰

Prezadovoljna sa Zapi platformom

Prezadovoljna sa Zapi platformom! Iako sam se u početku premišljala treba li nam Zapi i stignem li uopće to implementirati u bogat raspored velike obitelji, ipak sam odlučila pokušati i nismo požalili! Iznenađena sam koliko je ponuda bogata i raznovrsna, te u svakom trenutku dostupna za razliku od aktivnosti na koje moramo djecu odvoziti i dovoziti te uvijek sa sobom nose stres i za roditelja i za dijete... Za svako dijete mogu naći nešto zanimljivo, poticajno i povezujuće, a u većini aktivnosti žele svi sudjelovati (od 2 do 9 god.)! Najdraže su nam audio priče i pipo radionice i veselimo se svakoj novoj! Audio priče su nam izvrsna zamjena kad smo umorni za čitanje prije spavanja ili kasnimo s odlaskom u krevet :) djeca ih jako vole i uvijek se umire uz omiljeni glas zapi prijateljice! Hvala Carli i cijelom timu na ovako divnim sadržajima za nove generacije!

April 17, 2026

🥰🥰🥰 hvala puno!

Rated 5 out of 5 stars

Nakon punoooo traženja i kopanja

Nakon punoooo traženja i kopanja, od instagrama, pinteresta, raznih blogova, kako uopće započeti montessori put napokon dobila sve, ali apsolutno sve u paketu. Zapi je 🔝, imam sve na jednom mjestu, od ideja, usmjeravanja, materijala, super edukacija, ma svega. Vrijedi svakog centa, a najviše vrijedi uložiti truda za krenuti i baciti se u avanturu sa zapijem.💪❤️

March 5, 2026

Reply from Zapi platforma

Ana hvala na svim ovim divnim riječima, nadamo se da će i tako ostati! Puno pozdrava

Advertisement

Sve preporuke

Zapi platforma je izuzetno bogato i vrijedno mjesto na kojem svaki roditelj može pronaći barem jednu Montessori aktivnost, (barem jednu!), koju će moći implementirati u svome domu sa svojim djetetom.

Kao majka puno sam naučila putem Zapi webinara koji su tematski pun uvijek pogodak i u kojem možemo vidjeti osobe kojima je stalo do toga da djeca zaista procvjetaju u svome razvoju ALI i mi roditelji, učitelji i ostali u tom njihovom rastu imamo prilike proći taj period lagano, bez napetosti.

Velika hvala Carli i ekipi koja zaista daje svoje srce u cijeli ovaj projekt ❤️

December 8, 2025

Reply from Zapi platforma

Hvala Andreja na ovakvim divnim riječima. Veselimo se skipa s vama svemu što dolazi 🥰

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look