Dropshipping!
De 2 jassen die ik had besteld, komen niet overeen met wat op hun site staat. Zeer slechte kwaliteit en het komt ook nog eens uit China.
Ik wil mijn geld terug en van de jassen af!
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik wil mijn geld terug en van de jassen af!
Een glitter jeans besteld bij hun. Ja je moet iets langer wachten dan bij de bol.com maar dit bedrijf heeft duidelijk oog voor detail. Prachtige mooie broek geleverd en reageerde steeds vriendelijk en snel op mijn mail contact.

Reply from Zayana
Ik heb 3 weken lang gewacht op mijn pakket. Toen ik hem binnen kreeg was mijn jas helemaal verkreukeld en slechte kwaliteit. Het was €45 maar eigenlijk was het maar €5 waard. Het pakket was ingepakt bij een afmeting van 20 bij 20.
Ik ga mijn geld terugvragen.
Uiteindelijk was het product niet wat ik er van verwacht had en ben toen netjes geholpen en heb mijn geld teruggekregen.
Ten eerste duurde het 3 weken voor het aankwam, ook niet de kleur die ik had besteld en ook nog een na maak merk…
Dropshipping. 3 weken op verzending moeten wachten. Bij ontvangst zie je duidelijk dat het pakket uit China komt, geen kaartjes aan de kleding, AliXpress kwaliteit. Bij aanvraag voor een retour worden er talloze andere opties aangeboden, en wordt het verzoek voor een retourbon genegeerd.
Wanneer iemand aangeeft de kwaliteit en levering niet naar wens te vinden, heeft het weinig zin om nieuwe producten aan te bieden. Daarnaast voel je je als consument bedonderd, als je bij een aanvraag van retour het product gewoon mag houden en gratis iets nieuws mag uitzoeken, want hoeveel was die kleding dan waard vraag ik mij af.
Ik bestel hier nooit meer en adviseer anderen ook om het dan voor 5x minder rechtstreeks uit China te halen.
Dit was mijn eerste bestelling bij zayana, en ik ben positief verasst. Het is mooie kleding en vooral echt heel trendy!

Reply from Zayana
Super geholpen door iemand van het bedrijf. Zelfs maattabel doorgestuurd. Super tevreden

Reply from Zayana
Het artikel past niet en ik wil het retourneren waarvoor ik een retourlabel aangevraagd heb. Na 6 mails heb ik nog steeds geen retourlabel. Ze geven steeds alternatieven voor ruiling. Ik wil mijn geld terug, geen ander artikel.
Uiteindelijk hebben ze het aankoopbedrag terug gestort, wat natuurlijk fijn is. Het blijft voor mij wel een site waar ik niet nogmaals wat zou bestellen door het langlopende proces van retourneren

Reply from Zayana
Learn more about other kinds of reviews.