Har købt zenaura til konen, da hun har haft søvnbesvær. Jeg ser en meget friskere person og så fortæller hun at hun har fået fornyet energi !! Helt klart en anbefaling herfra !!!
Har købt zenaura
Har købt zenaura
Min mor har døjet med migræne i længere tid og fik anbefalet dette produkt efter at have prøvet næsten alt på markedet. Endelig fandt vi noget der fik lindret hendes hovedpine. Jeg vil helt klart anbefale dette hvis man døjer med migræne. Super service og hurtig levering
Hurtig levering og absolut et produkt jeg anbefaler til enhver :D så glad mine smerter endelig er væk. Jeg bestiller igen og igen !!!
Fantastisk gode produkt som hjælper og effektiv 👌🏾
Jeg er yderst tilfreds, med jeres produkt og vil klart anbefalde det🧡
Virkeligt godt produkt! Kan klart anbefales! Zenaura👏🏼👏🏼
Jeg har kæmpet med stress i de sidste 9 måneder og har prøvet forskellige metoder som vejrtrækningsøvelser, yoga, gåture og samtaler med mine nærmeste. For nylig stødte jeg på ZenAura, og efter at have læst om perlerne besluttede jeg at prøve dem. Det er måske lidt tidligt at sige, men efter 48 timer med perlerne på mit øre, kan jeg allerede mærke en forskel. Jeg sover bedre og føler mig mentalt mere overskudsagtig. Dette har virkelig virket for mig, og jeg vil fortsætte med at bruge dem!
Hurtig levering og elsker produktet indtil videre
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.