See what reviewers are saying
Firma to ludzie, kontakt z każdą osobą jest szybki i profesjonalny. Do tej pory wszystkie sprawy były załatwiane szybko i skutecznie. Forma dialogu niezwykle empatyczna, co wyjątkowo sobie cenię, gdyż... See more
Company details
Written by the company
Stworzyliśmy nową filozofię hostingu - dobrze, dokładnie i bez ograniczeń. Jesteśmy ewangelistami nowego porządku. To proste - jesteśmy po waszej stronie.
Contact info
Poland
- www.zenbox.pl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jak zawsze profesjonalnie i bardzo…
Jak zawsze profesjonalnie i bardzo szybko załatwiane sprawy. Hosting działa bez problemu.
Zawsze opieka na najwyższym poziomie
Zawsze opieka na najwyższym poziomie
szybkie i konkretne odpowiedzi o …
szybkie i konkretne odpowiedzi o każdej godzinie.
Błyskawiczna (i skuteczna!) pomoc w…
Błyskawiczna (i skuteczna!) pomoc w rozwiązaniu problemu ze stroną oraz bardzo miły i rzeczowy kontakt. Szczerze polecam!
Najwspanialsza obsługa klienta
Najwspanialsza obsługa klienta! Ekspresowa odpowiedź i najlepsze rozwiązanie każdego problemu. Niesamowita troska o klienta i wychodzenie z inicjatywą. Korzystanie z usług Zenbox pozwala mi zaoszczędzić wiele czasu i uniknąć stresu. Czuję się spokojna i zaopiekowana, a to jest bezcenne w tworzeniu biznesu. Mnisi sa najlepsi:-)Polecam gorąco!
Usługi Zenbox zaskoczyły mnie przed…
Usługi Zenbox zaskoczyły mnie przed laty i nadal zaskakują swoim profesjonalizmem, nigdy wcześniej nie byłem tak spokojny o moje serwisy. Wszystko działa szybko i sprawnie, można zapomnieć, że serwery w ogóle istnieją, i o to chodzi :)
Sprawa wytłumaczona prostym językiem
Sprawa wytłumaczona prostym językiem. Rozwiązana szybko i skutecznie.
Polecam usługi ze względu na bardzo dobry kontakt i zaangażowanie.
Polecam usługi ze względu na zaangażowanie pracowników i świetny kontakt.
Odpowiadają natychmiast
Odpowiadają natychmiast, niosą pomoc w każdym problemie. Na prawdę solidna firma!
Usługi działają dobrze
Jako firma Bemko korzystamy z usług zenbox.pl już od 2014 roku! Wszystkie usługi działają bez zarzutu, a współpracę cenimy sobie przede wszystkim za rewelacyjny support. Każde nasze zgłoszenie jest realizowane szybko i z najwyższą dokładnością, dzięki czemu zawsze możemy liczyć na fachową pomoc. Z pełnym przekonaniem polecamy zenbox.pl jako niezawodnego partnera biznesowego.
Pracownicy zawsze pomocni
Pracownicy zawsze pomocni, szybko odpisują. Polecam!
Zawsze szybka i miła obsługa
Polecam!
Od lat tylko Mnisi 🩷 Pomoc zawsze szybka, a moje najgłupsze pytania bez oceniania - dziękuję 😊
Mnisi Zenboxa mają do mnie "świętą…
Mnisi Zenboxa mają do mnie "świętą cierpliwość", jak to Mnisi. Rozwiązują moje problemy szybko, sprawnie i bez odsyłania do kilometrowych instrukcji. Maile od nich są zawsze konkretne i bardzo miłe. Polecam :)
Support Zenboxa jest chyba najlepszym…
Support Zenboxa jest chyba najlepszym wsparciem klienta, jaki istnieje. Pisałem do nich o każdej porze - w nocy, w weekendy - odpowiedź zawsze była błyskawiczna i co najważniejsze, kończyła się pomyślnym rozwiązaniem sprawy. 10/10
Zenbox gwarantuje mi- od lat
Zenbox gwarantuje mi- od lat - spokój i poczucie bezpieczeństwa
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.