Company details

1. Furniture Store

Written by the company

Zittu is gespecialiseerd in relax- en sta-opstoelen en helpt dagelijks mensen bij het vinden van een stoel die echt bij hen past. Comfort, persoonlijke aandacht en eerlijk advies staan bij ons centraal. Veel klanten kiezen voor onze kosteloze en vrijblijvende thuisdemonstratie. Hierbij komen wij bij u thuis langs zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving verschillende stoelen kunt proberen en rustig kunt ervaren wat het beste zit. Voor klanten die liever onze winkel bezoeken, bieden wij ook een gratis ophaalservice naar onze showroom. In onze showroom in Alkmaar kunt u daarnaast diverse modellen uitproberen en nemen wij uitgebreid de tijd om u te adviseren, met aandacht voor wat voor u belangrijk is. Bij Zittu geloven wij dat de juiste stoel het verschil kan maken in dagelijks comfort en mobiliteit. Daarom begeleiden wij iedere klant persoonlijk bij het maken van de juiste keuze.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Precies waar ik naar zocht

Ik heb bij Zitu een prachtige stoel met sta-op functie gekocht en ben hier echt heel blij mee. Alles is volledig op maat gemaakt, precies zoals ik het wilde. Dat is ook echt het grote verschil met andere winkels — hier kijken ze niet naar standaardmaten, maar echt naar wat bij jou past.

Vanaf het eerste moment werd er goed met mij meegedacht en namen ze de tijd om alles rustig uit te leggen. Je merkt dat ze echt begrijpen wat je nodig hebt. De stoel kon volledig aangepast worden, van de zitdiepte en rugleuning tot zelfs het comfort van de zitting. Daardoor zit hij nu echt perfect.

Ook de service was top: professioneel, persoonlijk en oprecht betrokken. Je hebt niet het gevoel dat er zomaar iets verkocht wordt, maar dat ze echt de beste oplossing voor je willen. De kwaliteit en afwerking zijn daarnaast gewoon van hoog niveau.

Al met al een hele positieve ervaring van begin tot eind. Zoek je geen standaard stoel maar echt iets wat bij je past, dan kan ik Zitu zeker aanraden.

March 20, 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw sta-op stoel en dat deze volledig naar wens en op maat is gemaakt.

Mooi dat u het verschil met andere winkels zo heeft ervaren juist dat persoonlijke maatwerk en het meedenken vinden wij erg belangrijk. Fijn dat dit ook zo is overgekomen!

Geweldig om te lezen dat zowel het comfort als de service aan uw verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor.

We wensen u heel veel zitplezier en comfort met uw nieuwe stoel!

Advertisement

Echt maatwerk!

Voor mijn moeder waren we op zoek naar een relaxfauteuil die écht goed past bij haar lichaam. We hebben meerdere winkels bezocht, waaronder grote ketens, maar daar kom je niet verder dan standaardmaten zoals small, medium of large.
Bij Zittu merkten we direct het verschil.
Hier draait alles om écht maatwerk. Zo konden we de stoel volledig aanpassen: een diepere zitting, lagere rugleuning en zelfs de zachtheid van de zitting precies naar wens. Daarnaast alle standen die je wilt — sta-op, relax en tv-stand — volledig afgestemd op haar comfort.
We zijn uiteindelijk geslaagd voor een prachtige relaxfauteuil, uitgevoerd in zacht leer uit één stuk. Echt topkwaliteit en uitstraling.
Ook de service was uitstekend. We zijn super goed geholpen door Jente, die alle tijd nam en precies begreep wat nodig was.
Zittu is absoluut een aanrader als je geen standaard stoel wilt, maar een fauteuil die écht voor jou gemaakt is.

March 21, 2026

Beste,

Wat een prachtige en uitgebreide review, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat jullie bij ons écht het verschil hebben ervaren op het gebied van maatwerk.

Geweldig dat de relaxfauteuil volledig naar wens van uw moeder samengesteld kon worden en dat deze nu perfect aansluit op haar lichaam en comfort. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Ook heel mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van de stoel. En we geven het compliment uiteraard met plezier door aan Jente dat zal zeker gewaardeerd worden!

We wensen uw moeder heel veel comfort en plezier met haar nieuwe fauteuil.

Jolanda Verkerk

Zeer goed geholpen!

March 21, 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent daar doen we het voor.

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Sander de Vries

Rated 5 out of 5 stars

Fijne ervaring gehad alles keurig…

Fijne ervaring gehad alles keurig geregeld van aankoop tot levering.

March 18, 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles van aankoop tot levering naar wens is verlopen en keurig geregeld was.

We wensen u veel plezier en comfort met uw aankoop!

Sander de Vries

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben samen met mijn moeder wezen…

Ik ben samen met mijn moeder wezen kijken in de showroom voor een sta-op stoel, we werden erg goed geholpen en hebben goed advies gekregen voor een passende stoel voor mijn moeder. Hele aardige verkoper met veel verstand en veel geduld.. de keuze is reuze! Uiteindelijk wel een mooie stoel gevonden die goed bij het interieur past en uiteindelijk ook gekocht! Me moeder is erg blij met de stoel en kan niet wachten tot ze erop kan zitten!

Kortom : fijne sfeer, leuke mannen en zeker een aanrader!

Beste,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie samen in onze showroom zo prettig zijn geholpen en dat er alle tijd en aandacht was om tot de juiste keuze te komen.

Geweldig dat jullie een stoel hebben gevonden die niet alleen comfortabel is, maar ook mooi bij het interieur past. We begrijpen helemaal dat uw moeder niet kan wachten om ervan te genieten .

Bedankt voor de aanbeveling en de leuke woorden over ons team daar worden we erg blij van!

Advertisement

Wat een leuk bedrijf

Wat een leuk bedrijf. Kwamen aan huis en ze hadden 12 stoelen bij. De adviseur luisterde naar onze eisen en wensen en kon hierdoor ons perfect adviseren. Wij zijn geslaagd met 2 stoelen en een prachtige bank met staop functie. Echt een aanrader

Beste,

Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat het advies aan huis zo goed is bevallen en dat onze adviseur precies heeft kunnen aansluiten op jullie wensen.

Fantastisch dat jullie geslaagd zijn met twee stoelen én een prachtige bank met sta-op functie daar zullen jullie hopelijk veel comfort van ervaren!

Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met jullie aankoop.

Top bedrijf

Top bedrijf, met mijn vader meegegaan om te oriënteren voor een staop stoel, prima geïnformeerd hoop keuzes en direct een keuze gemaakt mijn vader is er erg gelukkig mee top bedrijf top aankoop

Beste,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie samen zo goed geholpen zijn en dat er direct een passende keuze gemaakt kon worden. Daar doen we het voor!

Geweldig dat uw vader zo blij is met zijn sta-op stoel we wensen hem er heel veel comfort en gemak van toe!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look