Złodziejska firma która czuje się tak pewnie że nikt nie zrobi im nic! Banda złodziej! Zapłaciłam za zamówienie i nie doszło do dziś od 2023 roku Milion wiadomości i cisza ! Banda złodziej a nik... See more
See what reviewers are saying
To po prostu oszuści . Dziwne że nadal działają po tylu oszustwach jakich się dopuszczają . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarł mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produk... See more
Słuchajcie jest nadzieja, że towar przyjdzie 🤣. Suknia ślubna, która zamawiałam(na szczęście za niewielkie pieniądze) w styczniu, przyszła dzisiaj. Ślub miałam miesiąc temu. Generalnie sukienka miał... See more
Bandycka ZŁODZIEJSKA firma !
Złodziejska firma która czuje się tak pewnie że nikt nie zrobi im nic!
Banda złodziej!
Zapłaciłam za zamówienie i nie doszło do dziś od 2023 roku
Milion wiadomości i cisza !
Banda złodziej a nikt z tym nie umie zrobić!
Wstyd !!!!!!!
MOŻE TAK POZEW ZBIOROWY?
MOŻE TAK POZEW ZBIOROWY?
Nie straciłam nic, bo kupowałam dla kogoś, ale może czas zabrać się za takich OSZUSTÓW?
I ten ich wpis :
"Jeśli coś nie będzie zgodne z zamówieniem, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, a wszystko będzie regulowane zgodnie z Państwa satysfakcją"
Oszuści !!!!!w zeszłym roku w grudniu…
Oszuści !!!!!w zeszłym roku w grudniu 2023 zamówiłam 2 pary soczewek dziś mamy lipiec 2024 cały czas że paczka dojdzie że nie są bezpośrednia firmą wysyłkową ostatnia informacja 2 miesiące temu już pożegnałam się ze swoimi pieniążkami towarem bądź jakim kolwiek zwrotem ,paczki też zero śledzenia, zero zwrotu zero porozumienia ludzie nie kupujcie nic ,omijajcie szerokim łukiem kpina zwykle oszustwo a najlepsze że nadal nabierają ludzi i nikt z tym nic jak widać nie robi !!!!
Oszuści !!
Oszuści !!! Zamówiłam i opłaciłam spodnie męskie. Do tej pory nie dostałam ich a jest już 8.07.2024r.
Najgorsza firma na świecie !
Dno !
Na początku lutego zamówiłam portfel do tej pory go nie ma. Od paru miesięcy brak kontaktu, nie odpisuje na e-mail.
Oszuści!!!!!
Oszuści!!!!!!
Zamówiłam karty uno w grudniu teraz jest końcówka czerwca i nadal nie przyszły. Zapłaciłam za nie 60zl. Nie odpisują mi na wiadomość. Nie kupujcie
Złodzieje
Złodzieje. Zapłaciłam za towar w lutym do dzisiaj go nie dostałam. Nie reagują na maile 😡
Złodzieje
Zamówiłem towar i zpalcilem w październiku nie dostałem go do dziś pisałem w lutym to że jeszcze nie upłynął czas dostawy mają jeszcze 30 dni a teraz nikt nie odpisuje co dzieje się z moim zamówieniem i kasy nie ma
Brak towaru dla dziecka po 6 miesiącach
Odradzam zakup i firme
Odradzam zakup i firme. Otrzymałam rozerwany w środku karton, brakowało akcesoriów. Kamerka sportowa Hd1080 nie działa.
Oszuści
Oszuści! Zamówiłam plakat za 100 zł w grudniu, do dzisiaj towaru nie otrzymałam. Prosiłam o zwrot pieniędzy. Nie odpisują na maile
Brak towaru złodzieje nie kupujcie do…
Brak towaru złodzieje nie kupujcie do dzisiaj nie ma zamówienia zero odzewu
𝐙𝐚𝐤𝐮𝐩𝐢łam sukienkę constance pod …
𝐙𝐚𝐤𝐮𝐩𝐢łam sukienkę constance pod koniec stycznia . Nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę ze względu na inne zdjęcie i opis w stosunku do tego co przyszło. Nie wspominając o bardzo długim czasie wysyłki. Napisałam reklamacje 22.03 już po zamknięciu strony, po kilku dniach przyszedł e- mail zwrotny w innym języku( możliwe że po słowacku) Prawdopodobnie iż mają 30 dni na rozpatrzenie reklamacji. Po upływie czasu zero kontaktu.
Dno, gó..wno, oszustwo
Przesyłka po wielu bólach przyszła w dniu dzisiejszym. Zamówienie z 14.02.2024. produkt kompletnie inny niż w przedstawionej ofercie. Figurka dwa razy mniejsza niż oferowana, jakość wykonania w skali 1 do 10 - daję "gów...no poniżej skali". Chyba wyrezane brzeszczotem. Kompletnie rozmija się z prezentowaną na stronie. Jakby porównywać rzeźby Michała Anioła z żołędziowymi ludzikami. Jeden z elementów ułamany. Dodatkowo listonosz zażyczył sobie opłatę za przesyłkę - widać mały pryszczaty chińczyk zapomniał wspomnieć, że opłata za przesyłkę już została uiszczona. Zero kontaktu ze sklepem, strona nieaktywna. Według mnie przenieśli swoją kłamliwą i parszywą działalność na stronę joom com/pl. Ślijcie, przestrzegajcie.
A i jeszcze jedno - na etykiecie przesyłkowej widniej nr telefonu - NIE PRÓBUJCIE DZWONIĆ moim zdaniem kolejna próba oszustwa i wyciągnięcia kasy od rozżalonego klienta chcącego złożyć reklamację
Kiedy ktoś się wreszcie dobierze do…
Kiedy ktoś się wreszcie dobierze do firmy zizer towar zamówiłam w styczniu dziś mamy połowę mają ani pieniędzy ani towaru. Kto ich wpuścił na rynek. Same negatywne opinie czas zrobić z nimi porzadek.Zlodziei nam nie trzeba więcej mamy swoich.
Towar został wysłany po 2 miesiącach od…
Towar został wysłany po 2 miesiącach od opłacenia zamówienia, szedł kolejne dwa. Dodatkowo na granicy naliczono opłatę celną, za dwie pary tanich soczewek, co przy takich pierdołach na aliexpres mi się nigdy nie zdarzyło.
Pani Elzbieto
Pani Elzbieto, proszę napisać do nich maila, że zgłosi Pani sprawę do UOKIK. Momentalnie odesłali, a miesiąc żadnych informacji nie było.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.