ZOUTHLAND Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Hos ZOUTHLAND gør vi os særligt inspireret af det sydlandske univers. Du vil finde nøje udvalgte designs tilpasset tidens trends til drømmepriser, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Få inspiration inden for interiør! Besøg ZOUTHLAND Shop for et lækkert udvalg af møbler. Bliv inspireret på www.zouthland.dk og gør dit hjem endnu smukkere!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt den mest fantastiske sofa i…

Vi har købt den mest fantastiske sofa i top kvalitet til en så vanvittig fair pris😍 Det er en sofa hvor man kan mærke tanken bag både design, kvalitet og komfort, hvor der ikke er sparet på detaljerne! Største anbefaling herfra til ZOUTHLAND, der lever op til kvalitet hele vejen rundt. Særligt Rebekka leverede en tip top kundeservice, hvor hun gik langt for at gøre os tilfredse med hurtig leveringsmulighed af sofaen🙌🏼

July 11, 2026

Alt var helt i top.

Drømmesengen lever op til alle forventninger! Smukt design, perfekt komfort, og servicen var i top. De to søde sælger, der solgte sengen, var super hjælpsomme og samlede den endda for mig. Sengen er simpelthen super lækker. jeg er virkelig helt vild tilfreds med det hele.
Kan ikke andet end og rose dem.

January 23, 2024
ZOUTHLAND logo

Reply from ZOUTHLAND

Hej Parmida,

Hvor er det bare dejligt at høre, at det hele er gået som ønsket -ikke mindst at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt og at sengen levede op til dine forventninger 🤩

Tusind tak for din søde anmeldelse og 5 stjerner herinde.

// Rebekka, ZOUTHLAND 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt ny seng fra Zouthland

Vi har købt ny seng fra Zouthland, som vi er mega glade for. Super lækkert design! Derudover er Rebecca og Oliver bare virkelig søde og hjælpsomme.
Største anbefalinger herfra!

December 11, 2023

Fantastisk team

Fantastisk team, der kom og leverede og satte min nye seng op! Kæmpe tak for det hele!

Kan på det varmeste anbefale deres møbler, som er top kvalitet.

Alt i alt en fantastisk oplevelse!

November 20, 2023
ZOUTHLAND logo

Reply from ZOUTHLAND

Hej Melda,

Hvor er det bare godt at høre, at du er tilfreds med vores kvalitet - ikke mindst at du er glad for din nye seng ✨

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling herinde - den sætter vi stort pris på 🤩

// Oliver, ZOUTHLAND 🤍

Hurtigt, effektivt og SMUKT resultat

Vi havde den bedste oplevelse med ZOUTHLAND, da vi i sidste uge fik leveret den smukkeste seng. Søde mennesker, god kommunikation og besvarelse af spørgsmål hele vejen, hurtig og effektiv levering og fantastisk service! Og derudover er sengen bare SÅ smuk og flot design til en god pris. Desuden er det super smart, at betrækket kan tages af - skiftes ud og vaskes. Vi er ovenud tilfredse med vores køb og kan på det varmeste anbefale ZOUTHLAND og deres smukke produkter.

November 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

ZOUTLAND kan på det kraftigeste…

ZOUTLAND kan på det kraftigeste anbefales! Jeg har fået leveret den smukkeste seng hvor man virkelig kan se at alle detaljer er gennemtænkt og så er det den lækreste kvalitet til priser alle kan være med på. Ud over det så fik jeg den bedste service hvor de både hjalp med at bære sengen op og samle den. Det er helt klart ikke sidste gang jeg bestiller derfra!

October 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har simpelthen modtaget den lækreste…

Vi har simpelthen modtaget den lækreste sofa i boucle. Smuk sofa, dejlig at sidde i og så skulle vi selvfølgelig lige teste den imprenering som zouthland reklamerer med. DEN VIRKER. Servicen var i top med levering lige ind i stuen.

March 18, 2023

Buclé sofa

Jeg købte en sofa hos Zouthland og den er bare så flot og god kvalitet, jeg elsker deres øje for nye trends og lækre designs

March 20, 2023

Take a closer look