Hosten ook marktslet.nl en dat heeft…
Hosten ook marktslet.nl en dat heeft dezelfde problemen als stiekemdoen.nl
Hosten ook marktslet.nl en dat heeft dezelfde problemen als stiekemdoen.nl
Mijn ervaring met Vimexx (en zusterpartij zxcs.nl) is helaas zeer negatief.
Mijn hosting werd automatisch verlengd, terwijl ik geen gebruik maak van de diensten. Op de dag dat de factuur werd aangemaakt heb ik direct per e-mail aangegeven dat ik de hosting wilde beëindigen en alleen de domeinnaam wilde behouden. Daar werd in eerste instantie niet op gereageerd.
Vervolgens kreeg ik te horen dat opzeggen alleen mogelijk is 45 dagen vóór de vervaldatum, en dat ik ondanks mijn directe bezwaar verplicht zou zijn om een volledig jaar te betalen voor hosting die ik niet gebruik. Dit voelde extreem onredelijk en klantonvriendelijk.
Wat het extra frustrerend maakt:
Er werd steeds gewezen naar “het systeem” en “de voorwaarden”
Geen enkele moeite om mee te denken of een redelijke oplossing te bieden
Meerdere keren aandringen op downgrade i.p.v. daadwerkelijke beëindiging
Pas na veel discussie en druk werd er “bij uitzondering” iets geregeld
Uiteindelijk is het probleem opgelost, maar alleen na onnodig veel stress, discussie en vasthoudendheid van mijn kant. Dit had eenvoudig en netjes afgehandeld kunnen worden als er vanaf het begin klantgericht was gehandeld.
Conclusie:
Technisch misschien prima, maar klantenservice en abonnementenbeleid zijn onbetrouwbaar en rigide. Ik zou dit bedrijf niet aanraden, zeker niet als je flexibiliteit of redelijkheid verwacht.
Een slechte webhoster, die een slechte service geeft aan zijn klanten. Die de webserver totaal verkeerd heeft ingericht, door middel van alle websites via 1 algemene ssl certificaat in te richten. En daarmee de deur openzet naar het administratie paneel met een verouderde versie van Directadmin, maakt het mogelijk dat de website van klanten makkelijk te hacken valt.
De Directadmin paneel dient met een poort beveiligd te zijn en dat is niet het geval. Het lijkt erop dat deze webhoster graag achterover leund en maandelijks de centen wil incasseren, vraag me af of hij/zij wel weet waar ze mee bezig zijn.
Boeven. Zijn eigenaar van bijvoorbeeld nl-klantenservice.nl wat een telefoonnummer biedt wat je laat bellen met 1817, waar je voor 1,10 euro per minuut aan het lijntje wordt gehouden door een computer. Ze doen alsof ze klantensevice zijn van booking.com of na. Pure oplichterij, bizar dat dit mogelijk is in Nederland.
Faciliteren scambedrijven als elektraheld.nl en spoedelektra.nl. Staan een weekend online en dan er weer af.
Oplichters die aan domain squatting doen. Ze kopen domeinnamen voor 4.50 EUR via openprovider.com en proberen ze na enkele dagen verder te verkopen aan 'potentiële geïnteresseerden' voor 595 EUR.
Ter info: deze mensen zijn dezelfde achter marketingresultaten.nl
stiekemdoen.nl, een site met die puur is ingericht om je credits te laten aanschaffen en uitgeven terwijl je door nepprofielen aan het lijntje wordt gehouden, biedt geen mogelijkheid om je account op te heffen. De knop klantenservice leidt naar een lege pagina, alsook die van de algemene voorwaarden. Er is geen enkele contactmogelijkheid. Herhaaldelijk verzoeken gedaan tot opheffen van mijn account, maar 0 antwoord. Via de Whois een aantal bedrijven hieraan kunnen linken en ook die benaderd, maar geen respons. Geen van de gelinkte bedrijven lijkt betrouwbaar, met een grote boog omheen, mensen.
Via pasaralam.nl een bestelling geplaatst en na 4 weken hoor ik helemaal niks van het bedrijf. Heb ze een email gestuurd, maar ze reageren niet. Op de website staat een WhatsApp nummer, maar die is niet bekend bij WhatsApp. Telefoonnummer paar keer geprobeerd te bellen, maar dan krijg ik alleen de voicemail. Via WHOIS domein informatie zag ik dat ze gelinkt zijn aan ZXCS.
Update: Na 5 weken heb ik eindelijk toch de bestelling ontvangen. Maar verder geen mail van de website, alleen mail van PostNL.
Oplichters. Bezitten domein naam dieren asiel groningen. Doen alsof ze hier iets mee te maken hebben maar hebben dit domeinnaam alleen om spullen te verkopen. Walgelijke praktijken.
Ik vermoed dat mijn locale provider vanwege zijn pensioen heeft doorverkocht aan ZXCS.nl zonder overleg overigens. Ik wilde mijn domeinregistratie beëindigen, maar heb nooit een reactie gekregen of token voor verhuizing ontvangen. Nu geen e-mail meer en zijn er zelfs een paar internet accounts voor mij ontoegankelijk omdat iemand het wachtwoord heeft aangepast en de mail voor wachtwoord herstel niet meer bij mij aankomt. Boeven!
Ook hier beroerde ervaringen. Een oplichtings-site is ook aan zxcs gerelateerd
Er zitten daar veel oplichtingssite onder !!!!
Kan dit nergens gemeld worden ad overheid?
Deze webhosting fa. host de website Milieusticker-france.nl. Die rekent 16,95 voor deze vignet. Kijk goed uit voordat je er zaken mee doet. Inmiddels wel email met zelf te printen sticker ontvangen. Afwachten of de echte komt. Die kun je trouwens beter via site Crit Air france bestellen voor nog geen 5 euro!
Ik kreeg spam van een klant van dit bedrijf. Niet zo maar spam, maar op een gestolen e-mailadres van mij. En ik ben de enige niet. Blijkbaar heeft hun klant een lijst met gestolen persoonsgegevens gekocht en illegaal gebruikt. Dat mag dus niet.
Ik heb deze host een bericht gestuurd dat hun klant hiermee de wet overtreedt. Het bedrijf reageert niet eens. Bedroevend dat de overheid dit soort boeven-hosts niet sluit. Het voegt alleen maar ellende toe aan deze wereld.
Learn more about other kinds of reviews.