[REPLY]
Fik et dæk i julegave af mine forældre, og har her efter jul besluttet mig for at sælge den knallert det skulle have siddet på, så jeg skrev til Speedline, og spurgte om det var muligt at få pengene retur selvom det næsten er en måned siden dækket er købt, der fik jeg svaret "Ja det er muligt" så har nu fået pengene tilbage på dækket, fandme brilliant service, ikke sidste gang jeg handler der, med 110% sikkerhed, fandme fed shop! :)
Mathias Henriksen found this review useful
Perfekte varer, bare træls at jeg fik en besked fra speedline om at mine varer var ankommet til min valgte pakkeshop, men da jeg ville hente dem var de der ikke men kom dagen efter først.
Speedline lever op til alle krav en go online net butik står for . man får altid go service . de bruger hovdet og ligger dine bestilinger sammen hvis du har bestildt flere gang på samme dag så man slipper for extra porto. man kan se på deres hejmme side svar tid på mails og tid til afsendelese af bestilinger . man får altid det man bestilder og det kommer altid til tiden i den stand beskrevet på hjemme siden
5/5 skal i have, Man får altid hvad man bestiller og hvis man sender en mail til jer kan i altid skaffe hvad man har brug for til sin scooter, Mails bliver besvaret hurtigt og sådan så man også forstår det.
Jeg bestilte to vinterdæk til scooter Søndag , Tirsdag middag kunne de monteres det er der noget der vil noget, OGSÅ ER DET DE BEDSTE VINTERDÆK JEG ENDNU HAR HAFT !!::: DE ER SÅ FEDE KØB DEM TRYGT, KØRER AVISER HVER NAT I 3 TIMER PÅ MIN SCOOTER!!!!!!!::::: MANGE TAK TIL speedline
Jeg bestilte nogle vinter dæk til min scooter søndag aften. De blev sendt mandag eftermiddag og jeg har nu modtaget dem her tirsdag. Det er godt nok hurtig synes jeg på tros af al den sne der har været på vejene. Vil med klæde anbefale denne butik for de ved bare hvad de laver.
Hilsen den meget tilfredse kunde. :)
Fik et cylinder der var defekt, men stadig væk kunne jeg køre med det indtil stempelringen gik. Jeg ringede til speedline og fik ad vide, jeg var nød til at sende det ind. 4 dage efter sendte de et nyt, da de var nød til at se det efter. Stor ros herfra!
Philip Green
Speedline ringede dagen efter til mig og sagde pakken var afsendt super service og alt virker på hjemmesiden og de taler sku sandt over alt!
speedline.dk er nok en af de bedste forhandlere inden for scooter og scooter-reservedele det er ingen ting at komme efter køber du om dagen inden klokken 16:00 har du det dagen efter bedømmelse perfekt det bliver ikke bedre.
Elsker designet på hjemmesiden så brugervenligt og så fantastisk!
servicen på speedline er helt fantastisk dog er priserne nogle gange lidt pebret men stadig fantastiskt!!!(:
venter å venter på deler ikke oppdatert heller
Speedline er den bedste side, man kan bestille tunings & standart dele fra dog er der et lille minus, det kan nogle gange være lidt svært at finde rundt i menuen med dele (:
men ellers en rigtig god butik og altid hurtig til at få sendt pakkerne og modtager altid de rigtig dele...forsæt med den gode service
Har lige modtaget det dysesæt jeg bestilte fredag aften, det er går super hurtigt, dog synes jeg at det er spild af materialer af sende en ca 15x15 papkasse afsted når delen kun er ca 5x3 cm. Men alt i alt, fornem service.
Har lige bestilt en del ting til min Speedfight og de er lige kommet til Toulov Pakkecenter, håber de kommer imorgen, har aldrig handlet her på Speedline.dk, men er ret sikker på jeg ser frem til at få nogle rigtig gode og holdbare dele. VH Sebastian
jeg havde bestilt en holder til sædelåsen på en sfx
men jeg fik i stedet en Indsugningsslange i lufttilerkasse
de 2 ting har også meget med hinanden at gøre :(
øv øv så må det retur igen.. så får vi at se om jeg kan få min sædelås holder :D
Bestilte mine vare i tirsdag og fik det onsdag middag.
Næsten ingen ventetid, og mine varer virker præcis som de skal!
Jeres hjemmeside er også utrolig kundevenlig. Meget enkel uden at fremhæve det, så den stadig ser professionel ud.
Tommel op herfra!
- Kristian Birk Hansen.
Der er ikke så meget at sige. De har bare gjort det igen og igen. Jeg har bestlt mange dele gennem tiden hos speedline. Jeg har fået gode råd og vejledning hver gang, og så sent som i dag, har jeg ringet for at spørge om de kunne nå at få min forsendelse med, hvis jeg afgav bestilling (for blot 10 min siden). Bestillingen blev kørt igennem og sørme afsendt med det samme. Se det kalder jeg kundeservice, og det er jo det vi kan lide. Og så tilmed 8% rabat fratrukket, som de har i øjeblikket. Jeg har ALTID været tilfreds med alle de dele jeg har købt, og de er altid kommet som lovet, selv originale dele. Deres service er simpelthen i top, og de holder bare hvad de lover. Priserne er ok, og prisen for fragt er ligeledes ok. Der er intet at klage op. Jo det skulle måske lige være de "fedterøvs" slikposer de sendte med for et års tid siden ;) Gode vingummiposer og nøgleringe osv hehe. Dem mangler man lidt nu hehe.
jeg har nu købt fra speedline en del gange og er aldrig blevet skuffet, jeg bestiller mine varer med gls og varen kommer på 2-3dage det går vildt hurtigt og det er altid god kvalitet
virkelig god service og de sender tingene samme dag vis du køber før kl.16.00 og det tager ikke lang tid før man får tingene
vil anbefale speedline vis du mangler noget til cykel eller scooter
Nu har jeg været i butikken mange gange og kom til at købe det forkerte tændrør og opdager det og så blev der sendt et nyt en efter jeg ringede uden regning det fanme dejligt vil klart anbefalde
mega god service og personalet ved hvad de snakker om feks tuning dele hvad for en karburator passer bedst til hvilken cylinder osv.
køber næsten kun hos speedline da ens dele kommer rigtig hurtig og hvis der noget galt med ens pakke eller mangler en del de ikke har på lager ringer de til en og sir besked om man vil vente til delen kommer på lager eller andet man ønsker rigtig super service som fortjener 5 stjerner mvh kim p
Hej speedline.
Jeg synes sgu i klarer det godt med det hele.. Service osv er bare i orden, der er bare lige to ting, og det er når der ikke er flere varer på lager så kan der godt gå lang tid før i har dem hjemme igen, og så har i ikke så mange til gamle knallerter. Ellers er det rigtig godt!:) Få rettet op på det med reservedele til gamle maskiner så gir jeg 5 stjerner! :P
- Mathias
jeg har altid været glad for at handle hos speedline, men jeg fik dog den dårlige oplevelse at de skrev at en stage 6 chrom knæk udstødning ville passe min sf3, og den lå også under sf3 dele så jeg købte den selvfølgelig, men den passede så ikke, som de skrev den gjorde, det syntes jeg er lidt for dårligt, da de burde teste sådan nogle ting, så kunden ikke får noget der ikke passer, det er det mindste man kan gøre at teste sine varer når man skriver det passer på.
håber da i så fjerner stage6 chrom knæk udstødningen fra dele under sf3 da den ikke passer.
Mvh Jacob
Nicolaj Nielsen found this review useful
de er hurtig med Forsendelsen og O.K i priserne det kan også ses da der er mange af deres dele som er udsolgt for en kort tid men ud over det er det et perfekt sted at handle tun dele samt standart dele... tomelen op af til jer
Jeg bestilte nogle dele i Onsdags, dagen efter var de der sq' allerede. Ingen ting var forkert eller lort eller noget - det var bare perfekt ;)
jeg købte en cylinder et powerluftfilter nogle håndtag kobling+koblings klokke og et tændrør selve servicen var fin nok men jeg bestilte så pakken onsdag d.3/10 hvor de så sendte pakken torsdag d.4/10 den 5/10 skriver de så at pakken er forsinket
det er den til mandag d.8/10 hvor jeg først modtog pakken d.9/10 min bedømmelse ok service dårlig fragt især når i skriver 1-2 hverdage øv speedline.
Modtog idag d. 12-10-2012 min pakke med en rem, nogle ruller og et benzin filter..
Da jeg åbner pakken modtager jeg dette syn..
Jeg synes det er for dårlig at man ikke vælger en pakke der er lidt større i stedet for at bøje og brække remmen sammen så den kan være der...
Jeg har handlet hos speedline så længe jeg kan huske jeg har haft knallert og jeg har aldrig haft problemer. Hvis jeg bestiller min vare inden 15:45 på hverdage så har jeg sq os min vare dagen efter. Fantastisk service, og det et det eneste sted jeg handler knallert dele medmindre de ikk har dem :). Ja speedline er lidt dyrere end andre men der er os meget mer overskud over deres side og deres service :)
Har nu ventet i 5 dage på min go-udstødning, endelig kommer der en mail efter mange forsinkelser... hvor i der står, " VAREN KAN NU HENTES VED DIT NÆRMESTE POSTHUS/GLS..."
Jeg kører i 50 minutter ind til mit posthus hvor efter de siger, at i må have sent en forkært mail, for den kommer altså først imorgen...
Så Ventetiden giver næsten 7 dage på et blæserskjold og en udstødning... det lang tid.
Ville bare gøre jer opmærksomme på, det med de mails, i burde nok lige kigge dem igennem inden.
Jeres mail lød således.
Hvis du endnu ikke har afhentet eller modtaget din pakke, vil vi gerne gøre opmærksom på, at denne nu kan afhentes.
Har du valgt forsendelse med Post Danmark, ligger pakken på dit lokale posthus.
Har du valgt forsendelse med GLS PakkeShop, ligger pakken i den PakkeShop du valgte ved bestilling.
Har du allerede afhentet eller modtaget din pakke bedes du blot se bort fra denne mail.
Speedline
Jeg har efterhånden handlet for knap 20.000kr hos jer, og der har aldrig været fejl fra jeres side af!
Altid lækre kvalitets stumper, samt et orgie af original dele!
Speedline -Når kun det bedste er godt nok!
Hej.
Jeg har handlet hos speedline flere gange nu, og hver gang er det en forrygende service. man bestiller og varen kommer 1-2 dage efter! I helt klart mit favorit sted. også hvis der skulle ske en fejl ved en bestilling. fejl forekommer jo!
5 stjerner herfra fra en meget tilfreds kunde.
#Martin Dahl.
Hey derude jeg ville bare forslå jer at bruge speedline nok den bedste side med tun og gejl :) PS: Bruger min søsters FB bare så i ikke tvivler :)
Bestilte lidt ruller dyser og temperaturfølere hjem til min sprinter, hvorefter (da jeg har modtaget pakken) finder jeg ud af at rullerne var for små i diameter og dyserne var for store i numrene (og det var mig der havde bestilt forkert). Ringede og skrev ind til Speedline og fik fat i Simon som tilsyneladende står for RMA-sager.
Jeg forklarede situationen (om tirsdagen) og blev lovet at han ville tjekke min pakke om mandagen (altså 6 dage efter) da han først var på kontoret der, og efterfølgende sende nogle nye ruller og dyser, som jeg havde angivet i min mail.
Fair nok tænker jeg, og mandag modtager jeg så en mail om at pengene er refunderet og jeg er velkommen til at lægge en ny bestilling.
Nu havde jeg betalt for fragt 2 gange, så synes jeg godt man kunne sende de nye på speedlines regning også efter 1 uges ventetid. Men det må jo være op til dem.
Alt i alt en fin oplevelse da der var forholdsvis hurtig behandling af pakkerne da det endelig blev mandag, men lidt træls at jeg skal til at betale fragt for 3. gang nu :)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Hurtig besvarelse - thumbs up.
Det bliver altså kun til 4 denne gang, men næste gang skal den nok ryge op på 5 forhåbentligt. Grunden til jeg kun giver 4 er at jeg egentlig havde regnet med at du ville sende varerne i går, eftersom du skrev i sidste uge, at det ville blive gjort, ellers kunne jeg få pengene refunderet i sidste uge hvis jeg ikke gad til at vente til mandag. :-)
EDIT: Meh. Ved ikke hvad der har gået af mig. Jeg var vel bare mest træt af den fejl jeg selv havde begået, så jeg blev lidt snæversynet. Selvfølgelig skal I da have 5 stjerner, I klarer det altid skide godt. :-)