1. Marketing Agency
  3. Media and Marketing Agency
  4. Online Marketing Agency
  5. Website Designer

Written by the company

2Nørder – Shopify, Meta Ads og Email marketing uden bullshit Vi er et lille, specialiseret bureau med base i Aarhus, der hjælper ambitiøse webshops med at vækste. Vores fokus er på performance – ikke pæne præsentationer eller lange møder. Vi arbejder med Shopify-udvikling, annoncering via Meta (Facebook & Instagram), e-mail marketing via Klaviyo og konverteringsoptimering (CRO). Bag 2Nørder står Kristian og Jonas – to senior specialister, der selv udfører alt arbejdet. Du kommer ikke til at tale med sælgere, projektledere eller "account managers". Hos os får du direkte adgang til dem, der rent faktisk bygger, optimerer og skalerer. Vi har håndteret over 8 mio. kr. i ad spend og genereret over 63 mio. kr. i omsætning for vores kunder. Samarbejdet med os er plug’n’play: kort binding, gennemsigtighed og ugentlige updates i klar tekst – ikke marketingsnak. Vi tager ansvar, udfordrer når det er nødvendigt, og leverer kun det, vi selv ville købe. Vi er her ikke for at være fancy. Vi er her for at skabe resultater.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hvis du virkelig skal have fart på forretningen

Efter flere måneders samarbejde med 2Nørder kan jeg med god ro' i maven sige at det er en af de bedste beslutninger jeg har taget.

Siden jeg fik de to drenge med på vognen er min omsætning + profit blevet betydeligt bedre, der er daglig kommunikation og der er altid nye tiltag/ændringer i spil hele tiden for at maksimere effektiviteten.

Står du og mangler en hjælpende hånd til din markedsføring, så kan jeg stærkt anbefale 2Nørder.

Mads Bach Pedersen

April 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt og bruger 2 nørder i vores…

Vi har brugt og bruger 2 nørder i vores markedsføring på Facebook.

Det er et samarbejde der bærer præg af grundighed, præcision og en stor grad af opfølgning.

Resultaterne er gode og de har løftet performance sammenlignet med de tidligere bureauer vi har haft.

De varmeste anbefalinger herfra.

February 4, 2026

Tak for de pæne ord, Morten 🙌
Vi har været rigtig glade for samarbejdet og for tilliden.

Rated 5 out of 5 stars

Kristian og Jonas fra 2Nørder har gjort…

Kristian og Jonas fra 2Nørder har gjort et virkelig stærkt stykke arbejde med opsætning og optimering af vores marketing, Shopify samt generel sparring omkring marketing, strategi og udvikling

De er super imødekommende, meget professionelle og samtidig rigtig gode sparringspartnere og ikke mindst ærlige og direkte, hvilket vi virkelig sætter pris på.

Vi har haft nogle gode og konstruktive dialoger om vores ønsker til både marketing, hjemmeside og omsætningsmål, og de har været gode til at omsætte vores input til konkrete løsninger og næste skridt.

Vi er yderst tilfredse med samarbejdet og kan varmt anbefale Kristian, Jonas og 2Nørder.

January 29, 2026

Tak for de pæne ord, Joachim 🙌
Vi er glade for samarbejdet med Flora Danica og for tilliden gennem processen.

Klar anbefaling!

Hos FLEXA er vi virkelig glade for samarbejdet med Kristian og Jonas fra 2Nørder.
Det er personligt, nemt og meget hands-on.
De er proaktive, hurtige til at svare og hjælper os både med Google Ads, Meta, Klaviyo og content.

January 19, 2026

Tak for anbefalingen, Christian 🙌
Vi er glade for samarbejdet med FLEXA og for tilliden på tværs af jeres kanaler!

Stærk hjælp til Shopify og Klaviyo

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med 2 nørder, som hjælper os aktivt med alt omkring Shopify og Klaviyo. De er skarpe på både det tekniske og det praktiske, og de er gode til at omsætte vores behov til løsninger, der faktisk fungerer.

Kommunikationen er hurtig og lige til, og vi oplever, at de følger godt op og tager ansvar for opgaverne undervejs. Det gør en stor forskel i hverdagen at have nogen, man kan stole på, og som også kommer med gode forslag, når der er noget, vi kan gøre smartere.

Derudover hjælper de også med sparring på Meta ads.

Kan klart anbefales, hvis du vil have solid hjælp til Shopify og Klaviyo.

December 29, 2025

Tak for de pæne ord, Frederik 🙌
Vi er glade for samarbejdet og tilliden, både på Totteland og Bjaf!

Redesign af J By J Fashion

Kristian og Jonas har gjort et fantastisk stykke arbejde i forbindelse med et redesign af J By J Fashion. Hjemmesiden havde i et par år trængt til at få opdateret dens udtryk, og i den forbindelse rakte vi ud til Kristian og Jonas hos 2Nørder.

Lige fra første mail var de super imødekommende, meget professionelle og rigtig, rigtig gode sparringspartnere når det kom til overvejelserne med hvordan det nye design på hjemmesiden skulle se ud. Igennem hele forløbet har Kristian og Jonas været åbne og gode kommunikativt, hørt på vores ønsker og forsøgt at imødekomme dem på bedste vis.

Vi har haft gode dialoger omkring hvordan designet skulle se ud, hvilke funktioner der var nødvendige og hvilke der kunne undværes. Kristian og Jonas har hele tiden været gode til at stille spørgsmålstegn ved de ting som vi ønskede, hvis de ikke mente at det var økonomisk gavnligt for vores virksomhed. Det skabte en god dialog, hvor vi fik tænkt tingene ekstra igennem og fik gjort os nogle andre valg end først antaget. Valg der på bagkant har vist sig at være bedre end hvad vi før havde, og i nogle tilfælde endda også billigere.

Vi er yderst tilfredse med resultatet af hjemmesiden, og har kun rosende ord at sende 2Nørders vej! Kæmpe, kæmpe anbefale deres vej herfra! Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter 2Nørder.

// J By J Fashion

November 17, 2025

Tak for den grundige og flotte anmeldelse, Mathias 🙌
Vi er glade for samarbejdet og for tilliden gennem hele processen.

En fornøjelse at bygge webshop med Kristian og Jonas

2Nørder har været en uvurderlig hjælp i opbygningen af min webshop helt fra bunden. De har lyttet til mine ønsker, givet kompetent sparring og hjulpet med at få siden til at fungere præcis, som jeg gerne ville have den.

Da min webshop er et nicheprojekt med særlige behov, har der været flere løsninger, der afviger fra en “standard” webshop. Det har Jonas og Kristian håndteret professionelt, fleksibelt og med en åben tilgang til samarbejde, hvor læringen har været gensidig.

Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og godt hjulpet, og jeg kan varmt anbefale 2Nørder til andre, der ønsker at skabe en webshop med både solid teknisk kunnen og en samarbejdspartner, der lytter.

October 7, 2025

Tusind tak, Sanne 🙏

Det har virkelig været en fornøjelse at bygge webshoppen sammen med dig!

Vi sætter kæmpe pris på samarbejdet og den tillid, du har vist os gennem hele processen.
Glæder os til at følge webshoppen vokse – og til at nørde videre på næste skridt sammen 💪

– Kristian & Jonas / 2Nørder

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt dem i godt et år

Jeg har brugt dem i godt et år. Og kan virkelig se min forretning vækste.😊
De har lavet min hjemmeside og hjælper med annoncering på Facebook. Det er virkelig nogle gode annoncer, med en rigtig god tilbagebetaling. Så kan i den grad anbefale de to guttere😃.

September 3, 2025

Tusind tak, Henrik – både for tilliden og de pæne ord! 😊

Det har været fedt at følge din rejse og se forretningen vokse.
Vi glæder os til at fortsætte og lave endnu flere gode resultater sammen!

Rated 5 out of 5 stars

De forstår at rådgive så man forstår det

Vi har været super glade for det sammen arbejde , omkring vores ny hjemme.
Man føler at man har været med, hele vejen i processen,
Kan varmt anbefalde at tage en snak med 2Nørder og fremtidigt opgaver.

August 2, 2025

Tak for de flotte ord, Brian! 🙏

Vi har virkelig sat pris på samarbejdet – ikke mindst fordi du har været nysgerrig, involveret og klar på at få tingene gjort ordentligt.

Glæder os til at bygge videre sammen – og nørde endnu mere med det nye site.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt 2Nørder til at få styr på…

Vi har brugt 2Nørder til at få styr på webshoppen, opsat email flows og de har stået for vores annoncer på Meta siden starten af året. Og vi må bare sige – de ved hvad de laver.

Vi har kunne fokusere meget mere på vores produkt og kunderejse, fordi vi ved at de har styr på marketingdelen. De er altid til at få fat på (også udenfor alm. kontortid), og man føler virkelig at de tager ansvar for tingene.

Alt bliver gjort ordentligt, og vi er super tilfredse og glæder os til at fortsætte samarbejdet!

– Team Lushe 💫

July 26, 2025

Tak for de fine ord!

Det har været en fornøjelse at få lov at nørde med både webshop, annoncer og email-flows – og ikke mindst at gøre det sammen med nogen, der både brænder for produktet og har styr på kunderejsen.

Vi glæder os til at tage næste skridt sammen – og lover at blive ved med at passe godt på marketingdelen, så I kan fokusere på alt det andet.

5 stjerner fra Skoskabet og Skowolter

Vi stiftede første gang bekendtskab med Jonas gennem en Facebook-gruppe, hvor han i sommeren 2024 hjalp os med en række justeringer på vores Shopify-hjemmeside. Vi blev hurtigt imponerede over hans effektivitet, faglige niveau og konkurrencedygtige priser.

Siden har vi holdt kontakten, og i februar 2025 overtog Jonas ansvaret for vores annoncering på META-platformene – en beslutning, der har vist sig at være særdeles værdifuld. Siden hans overtagelse har vi oplevet en markant stigning i både visninger og omsætning.

En af de ting, vi især værdsætter ved Jonas og hans team, er deres tilgængelighed og engagement – de står klar med sparring, uanset tidspunkt. Jonas formår desuden at udfordre vores idéer konstruktivt, hvilket vi ser som et stort plus, da han bringer både faglig indsigt og strategisk tænkning til bordet.

Lige nu arbejder hans team på optimering af vores to hjemmesider, og vi ser meget frem til at lancere de nye løsninger. Vi håber på et langvarigt samarbejde og føler os overbeviste om, at vi har fundet den rette konsulent til vores behov.

June 8, 2025

Tak for de flotte ord, Camilla og Frederik! 🙏

Vi er vildt glade for samarbejdet og stoler på, at vi kan få endnu mere ud af jeres annoncering og webshop fremover. I har været modige, åbne og klar på at blive udfordret – det gør vores arbejde både nemmere og sjovere.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen og nørde videre på både performance og platform.

Uopfordret 5-stjernet anmeldelse!

2Nørder har ikke bedt mig om at skrive denne anmeldese - men de fortjener 6/5 stjerner, så derfor skriver jeg den nu.

Jeg har arbejdet sammen med 2Nørder i snart 3 måneder, og jeg må sige at de leverer fantastisk service! Jeg har fået utrolig meget hjælp og støtte til hvordan jeg kan lave mit content til annoncerne så de performer bedre. De tager altid telefonen - selv om aftenen. Alt er helt og aldeles gennemsigtigt. Mine annoncer med dem har set gode resultater, og jeg glæder mig til fortsat at arbejde med dem. Kæmpe anbefaling herfra!

Min virksomhed som 2Nørder har lavet annoncering for hedder Tutora ApS.

May 4, 2025

Tak Karl! 🔥

Vi elsker uopfordrede 5-stjernede anmeldelser. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig – både fordi du er skarp og engageret, men også fordi du tør kaste dig ud i nye content-eksperimenter og stoler på processen.

Vi glæder os til at bygge endnu mere skalerbar performance for Tutora – og til flere gode resultater (og sene opkald 😄).

Take a closer look