2 unge, friske og kloge gutter, der brænder for hvad de laver. Vi har hos Bikeworld fået god hjælp til Annonceringer på både Facebook og Instagram af Frederik og Christian. Med muligheder for... See more
See what reviewers are saying
Vi har arbejdet sammen med Fabo i snart 6 måneder på tværs af 3 markeder og det har været en stor fornøjelse. Resultaterne taler for sig selv. På meta er vores pris pr. køb er faldet med 2... See more
Som iværksætter ved jeg, hvor meget en god anbefaling betyder. Og det er vigtigt for mig at give igen, når jeg har haft en god oplevelse❤️ Jeg har brugt Fabo marketing til mit Firma HeroByAhlgreen.... See more
Company details
Written by the company
Et Omnipresence Online Marketing bureau som fokuserer på performance marketing ved planlægning, eksekvering og skalering 🔍
Filmbyen 23, 8000, Aarhus C, Denmark
- contact@fabo.dk
- www.fabo.dk
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med at arbejde sammen med Christian, Frederik, Viktor og Benjamin fra FABO 🚀
Vi har tidligere samarbejdet med flere forskellige marketingpartnere, men FABO skiller sig især ud på ét punkt – deres forståelse for branding.
At de forstår, at performance marketing alene ikke er løsningen, er ret unikt. I sidste ende handler det ikke om flotte tal i Meta eller TikTok Ads Manager, men om hvad shoppen faktisk omsætter for.
Drengene fra FABO er samtidig ekstremt dedikerede og oprigtigt interesserede i at forstå vores forretning.
Jeg kan kun varmt anbefale at tage en snak med dem.
// Christoffer – Neglefeber | The Gel Collection
Største anbefaling
Clarins og jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med FABO siden sommeren 2024, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Benjamin og teamet har været både friske, professionelle og fleksible. De har en stærk forståelse for vores brand og hjulpet os med at optimere vores paid social-indsatser på en måde, der virkelig har skabt resultater.
Fabo er ikke som de andre bureauer
Fabo er ikke som de andre bureauer jeg har oplevet. Her er der virkelig handling bag ordene og deres materiale og tilgang til opgaverne er gennemarbejdet. Kreativiteten er i højsædet og de har i vores (R2 Farver) tilfældet været stærke til at bidrage med nye vinkler og løsninger. Vores performance er steget betragteligt både på Google og META; hvilket skal tilskrives det dygtige team ved Fabo, som er koblet på vores case. Anders, Viktor, Benjamin og Mathias gør et fantastisk stykke arbejde - og så er de derudover nogle behagelige og sympatiske gutter, som er åbne og imødekommende for sparring. De her gutter har fart på - på den virkelig fede måde - og de holder hvad de lover. I vores tilfælde at løfte perfromance betragteligt på tværs af platforme. Og det er sket. De er dygtige!
Fabo går altid den ekstra mil!
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Fabo, og det har været en fantastisk oplevelse helt fra opstart af. Deres ekspertise inden for betalt markedsføring på sociale medier, strategisk rådgivning og konverteringsoptimering har været guld værd for vores virksomhed. Teamet er professionelt, engageret og altid klar til at gå den ekstra mil for at sikre vores succes. Jeg kan varmt anbefale Fabo til enhver virksomhed, der ønsker at løfte deres online tilstedeværelse og opnå målbare resultater.
En seriøs samarbejdspartner!
Vi har samarbejdet med Fabo siden Februar 2024, og hvilken rejse det har været! Drengene lever og ånder for at vækst din webshop, og de ved lige nøjagtigt hvad der skal til. De udfordrer dig, kommer med deres ærlige mening og handler på alt, hvad de siger. Vores vækst har været tydelig, og de har formået at skabe langt mere stabilitet i vores omsætning. Jeg elsker, at alt har været datadrevet, så vi har kunne se, hvad der virker, og hvad der skal arbejdes på. De kommer med strategiske forslag hele tiden, så man aldrig sidder fast i den samme rutine. Man kan tydeligt mærke, at de følger nutidens trends, så du ikke efterligner dine konkurrenter.
Fabo er yderst kompetente, og jeg vil sige, at du sagtens kan overlade markedsføringen til dem, men hvis du ønsker at gøre brug af deres fulde potentiale, så skal du være engageret og seriøs omkring din vækst. Din indsats er rigtig vigtig. Hvis du er frisk på at udfordre dig selv, så kan du lære ekstrem meget af dem!
- Omid, Kødhuset.dk
Meget mere end et marketing bureau
Hvis du er tilfreds med stilstand og middelmådige konsulenter, så skal du bare blive hvor du er.
Er du derimod interesseret i at arbejde sammen med de bedste i branchen, som ikke bare forstår et enkelt element af digital marketing, men derimod forstår hvad det vil sige at bygge brand og se det store billede, så skal du vælge FABO. Vi har efterhånden haft et samarbejde i gang med FABO i ca. 6 måneder og jeg må sige, at jeg lige siden dag et har været imponeret. Tallene for os taler for sig selv. Det vigtigste for os er uden sammenligning at vi har fået en hel marketing afdeling siden starten af samarbejdet. De rykker på alt hvad der hedder eksekvering, strategi, brain-storm og meget mere og så er de utroligt proaktive og ekstremt gode til at kommunikere med os.
For os er valget meget simpelt. Vil du fremad med din E-commerce forretning, så vælg de bedste samarbejdspartnere der er på markedet.
Mathias Lydersen
Founder Qookware
Vi hos TROISPOMMES HOME er super…
Vi hos TROISPOMMES HOME er super tilfredse med vores samarbejde med FABO. God og hurtig kommunikation, flinke fyre og super kreativ strategisk vækstpartner. 5/5 herfra!
ATTODE har været utroligt tilfredse med…
ATTODE har været utroligt tilfredse med den tilgang, FABO har valgt for at løfte vores forretning. Efter over et år med dem, er vi virkelig imponerede over deres proaktive tilgang og dybdegående indsigt. Deres evne til at identificere fælles træk på tværs af brancher og integrere de bedste læringselementer fra forskellige virksomheder er bemærkelsesværdig. De præsenterer os for en gennemarbejdet og konkret handlingsplan, der fokuserer på at styrke virksomheden uden at gå på kompromis med vores brand. Vi værdsætter også deres brug af data gennem rapporter og løbende feedbackmøder, hvilket sikrer, at vi konstant udvikler os – en tilgang, som vi også ser hos FABO.
Vi kan varmt anbefale dem.
Marcus Lund
Founder, ATTODE
Hos Wavell er vi meget tilfredse med…
Hos Wavell er vi meget tilfredse med tilgangen FABO har taget, til at løfte vores forretning til det næste niveau. Vi har nu været ved FABO i lidt over 6 måneder, og er imponeret over den proaktive tilgang samt indsigt som de leverer på flere parametre. De er gode til at drage paralleller på tværs af brancher, og kombinere deres best learnings fra flere virksomheder, til at give dig (red. Wavell) en gennemarbejdet og konkret handlingsplan med fokus på løfte virksomheden, uden at gå på kompromis med ens brand. Og så er det et plus at vi elsker data igennem rapporter og ongoing feedback/møder, så vi konstant udvikler os - og det samme kan siges om FABO.
Stor anbefaling herfra.
Emil Degn
Founder, Wavell
Vi hos SUIT CLUB er yderst glade og…
Vi hos SUIT CLUB er yderst glade og tilfredse med vores efterhånden lange samarbejde med FABO. Deres professionelle tilgang, klare kommunikation og skræddersyede handlingsplaner har virkelig gjort en forskel for vores forretning. FABO's fokus på ecommerce og erfaringer med andre livsstilsbrands gør dem til den helt rigtige partner for de, der ønsker at optimere deres online tilstedeværelse - med fokus på god branding. Vi kan varmt anbefale FABO til andre ecommerce forretinger og ser frem til at indtage mange flere og større markeder i samarbejde med de skarpe gutter.
Frederik Grove // Founder og CCO hos SUIT CLUB
Den ideelle partner til denne vækstrejse.
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Fabo i fjerde kvartal af 2023 og ser frem til at fortsætte samarbejdet i 2024.
Fabo's forståelse for vores behov og mål imponerede os fra starten. Deres tilgang til at skræddersy løsninger, der passer perfekt til vores brand, gjorde dem til det rigtige valg for os. Vi sætter pris på deres erfaring indenfor diverse marketing kanaler og hvordan de kunne skabe en sammenhængende strategi på tværs af dem alle.
Deres kommunikation er præcis og effektiv, og onboarding-processen var enkel og velstruktureret. Vi har især værdsat deres handlingsplaner, innovative ideer og sparring som adskiller dem markant fra tidligere bureauer, vi har arbejdet med.
Vi håber, at vores samarbejde kan udvides til nye lande, og vi er sikre på, at Fabo vil være den ideelle partner til at lede os gennem denne vækstrejse.
- Laura fra Exercere
Stor anbefaling
Resultaterne taler for sig selv. På meta er vores pris pr. køb er faldet med 25,4%, gnm. ordreværdi steget med 50,58% og POAS er steget med 115,13%.
Desuden har vi åbnet et nyt medie med succes, TikTok hvor vi ser gode resultater og så har mediet også hjulpet vores kreative vinkel på tværs af andre sociale kanaler!
De er proaktive i deres arbejde og er blevet en strategisk sparringspartner for os, som leverer over det forventede.
Stor anbefaling her fra.
Martin Windelborg
BYIC.com
Fabo er bureauet der redder dig, hvis alle andre bureauer har fejlet.
Jeg havde helt ærligt mistet troen på at finde et marketing bureau der kunne skabe resultater for os. Vi har gennem de sidste 8 år prøvet lykken hos 3-4 af de større anerkendte FB-bureauer, men i alle tilfælde er vores CAC steget væsentligt når vi har brugt bureauer, og vores intake er faldet - og vi er aldrig lykkedes med at øge vores spend som vi gerne ville uden at CAC er stukket fuldstændig af.
Derfor var det bestemt heller ikke vores plan at forsøge os med endnu et bureau. Men så jeg kom i snak med Mathias fra Cainté som også er kunde hos Fabo. Da jeg med egne øjne så hvilken forskel der var på Cainté’s tal fra før, til efter de blev kunder hos Fabo, så blev min nysgerrighed i dén grad vakt.
Nu har vi været i gang i et par måneder – og jeg forstår ærligt talt ikke hvordan det er muligt, men jeg er dybt dybt imponeret og lettet, og glad over de resultater Fabo har skabt.
Fra dag ét – vitterligt fra dag ét har de kunnet præstere at følge vores yderst ambitiøse plan for intake, og CAC har holdt sig hamrende stabil - endda under det budgetterede.
Det er mange mange år siden vi har haft den slags resultater hvor vi kan øge vores spend, at intake er højt, samtidig med CAC er stabil og endda i den lave ende.
Jeg tror at resultaterne skyldes at Fabo har formået at se vores forretning som en helhed. De har involveret sig i flere forskellige aspekter af vores forretning og på eget initiativ haft nogle ønsker til diverse CRO tiltag på vores website, de guider os til hvilket content der virker så vi forstår hvad vi skal producere. Fabo stiller også krav til dig som kunde hvilket gør at man også selv kommer op i helikopteren og får gjort noget ved de ting man måske godt ved man bør gøre, men som man alligevel ikke har gjort.
Jeg kan på det varmeste anbefale Fabo til alle der føler at de er stagneret, og ikke har kunnet bringe deres forretning til næste niveau.
Det er jeg sikker på at Fabo nok skal lave om på.
/ Sebastian fra BullerBox
Godt sparringsforløb!
Godt sparringsforløb!
Udfra de få sparringssnakke jeg har haft med drengene fra fabo har de virkelig givet masser af værdi af de timer jeg købte. Kan anbefales.
Perfekt samarbejde.🚀
Hurtig eksekvering, forståelse for brand og til en fornuftig pris. Vi har fået lavet hjemmeside til vores brand diversitywear.dk og man må sige der er blevet leveret.
Kan på det stærkeste anbefale Frederik og Christian hvis der skal laves CRO arbejde!
Mathias Larsen
Mathias Larsen. Founder & CEO af CAINTÉ
Inden vores samarbejde med Fabo var det meget vanskeligt at skalere uden at ROAS faldt og bundlinjen haltede. Vi manglede nogen der så CAINTÉ som helhed og ikke bare et par hurtige salg igennem ads.
Vi ønskede virkelig at tage CAINTÉ til næste niveau, men fandt det utrolig besværligt og i med ingen rigtig formåede at levere de resultater der skulle til ..
Fabo arbejder med annoncering og SPECIELT branding på en helt anden måde end andre vi har samarbejdet med i fortiden. De går virkelig i dybden og er yderst profesionelle i alt de laver. Har endda eksempler hvor vi (Cainté) tænkte at nu må vi have gået nok i dybden og forberedt os, men Fabo kommer tit med input, erfaringer og heraf krav der stiller os endnu bedre overfor de udfordringer vi møder.
Vælger du Fabo skal du ikke være bange for en samarbejdspartner der stiller krav. Noget jeg har været glad for siden det virkelig har rykket mig sammenlignet med andre bureauer jeg har prøvet af.
Efter vi startede ca. 25 dec. 2022 er vores omsætning + bundlinje øget med mere end 850%. Vi skalerer vores ad spent konstant og vi har ingen nedgang set i hverken bundlinje, ROAS eller på andre vigtige nøgletal. Vi har allerede her d. 18 Marts 2023 lavet 80% af HELE sidste års omsætning.
Vi føler os for første gang i helt trygge hænder og kan bruge 100% af vores tid på det vi er bedst til, uden at føle vi skal tjekke op på diverse ting og føle os nervøse. Frederik og Christian har leveret 100% mere end forventet, vi kunne faktisk ikke være mere tilfredse.
Udover det så har vi et månedligt møde hvor vi gennemgår alt fra forrige periode til fremtidige planer og har også daglig dialog med hurtig respons (så vi har også fået et virkelig godt personligt forhold til hinanden)
Ville til hver en tid anbefale Christian og Frederik til andre som står og vil skalere deres brand. De burde sige ja tak uden at tøve.
Hvis jeg skulle bruge 1 ord til at beskrive samarbejdet så ville det være professionalisme. Det må være det ord som beskriver hele vores samarbejde so far bedst.
Med alt sagt, så har vi kun været i gang i kort tid og i CAINTÉ’s ‘’off-season’’, så jeg tør slet ikke tænke på hvordan de kommende måneder vil se ud, men det kommer 100% til at stikke helt af!
Fantastisk service
Fantastisk service. Har medvirket til at hæve omsætning, sænke CAC og generelt udvikle på forretningen
Meget tilfredsstillende samarbejde
Jeg har samarbejdet med Christian og Frederik fra Fabo ad flere omgange, og det har været en succes alle gangene. Varm anbefaling herfra.
Kompetente og agile
Vi hos Astralis Nexus henvendte os til FABO, efter lang tids søgning for en paid-partner, der var agile og kompetente på samme tid. Efter flere snakke med flere bureauer gik vi med FABO, som var ekstremt skarpe på vores business case, og hurtigt kom med konstruktiv sparring på alt fra vores offer, måden vi kommunikerede det på, og stederne de anbefalede os at køre dem på.
Opstartsfasen var gnidningsfri, og FABO var skarpe til hurtigt at bruge data til at tilpasse vores kampagner, så vi udnyttede budgettet optimalt i vores annoncering og konverterede flest muligt på websitet.
Christian og Frederik var aldrig mere end et telefonopkald væk, og var også hurtigere på chatten til de små spørgsmål, man normalt får.
Vi havde selv forsøgt os med paid på forskellige platforme, men med FABOs hjælp opnåede vi performancetal og udnyttelse af budgettet som aldrig før, i en blanding af skarp teknisk opsætning, forbedret tracking og gode forslag til selve kampagnen.
Astralis Nexus vil til enhver tid anbefale FABO til andre virksomheder, der søger dygtige sparringspartnere med en finger på pulsen, som ikke sender dig videre til juniorkonsulenterne efter kontrakten er underskrevet.