See what reviewers are saying
Fik behandlet alle trægulve med afslibning og angiveligt 3 gange 2 komponent lak sidste sommer. Efter få måneder var lakken slidt af mange steder! Efter jeg klagede kom de igen og påførte angiveligt... See more
Jeg kan varmt anbefale 4M gulvservice, til dem som måtte have brug for et godt og ærligt gulvfirma. Først telefonisk kontakt, med Tina - super kompetent, ærlig og imødekommende. Dernæst besøg af Mar... See more
Flinke og rare mennesker, desværre er vores gulve slet ikke blevet som forventet. Der er hakker i gulvene flere steder. På mange områder har man ikke slebet ud til kanten. Der er fortsat m... See more
- Floor Sanding and Polishing Service
- Floor Refinishing Service
- Flooring Store
- Wood Floor Refinishing Service
Written by the company
Velkommen til 4M Gulvservice! Vi er et erfarent gulvfirma, som tilbyder alt inden for gulvservice. Hver dag arbejder vi hårdt for at levere den bedste og mest professionelle service til vores kunder, og det har vi faktisk gjort i mere end 18 år. Vores mangeårige erfaring har givet os et solidt grundlag for at tilbyde langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet. Har du eksempelvis brug for en gulvafslibning? Så rykker vores kompetente team hurtigt ud – husk! Vi dækker hele Sjælland. Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Sjælland? Så er du meget velkommen til at ringe til os. MVH 4M Gulvservice.
Søborg Torv 1, 2860, Søborg, Denmark
- +45 22 33 73 01
- info@4mgulvservice.dk
- 4mgulvservice.dk
No recent history of asking for reviews
Man kan ikke få kontakt til jer
Lettere frustrerende at man både kontakter jer via mail, opkald og sms, og at man så ikke kommer igennem eller bliver ringet op. I løbet af fire dage burde det have været muligt at man kom igennem til jer, når man har et problem med et gulv I har lavet for én.
Fremragende Service
Først telefonisk kontakt, med Tina - super kompetent, ærlig og imødekommende. Dernæst besøg af Martin i lejligheden. Gav råd og vejledning, vidste hvad han talte om. Resultat = Super flotte gulve samt dørtrin, i vores nye lejlighed i Valby. TAK til 4M gulvservice!
Hurtigt og et godt resultat
Fornuftige priser og behagelig personale. Kom til tiden og top service. Er meget glad for vores nyslebet gulve.
Min trappe fik lidt for mange skader
Det er med blandede følelser jeg skriver denne anmeldelse. For oplevelsen med 4m gulvservice var både god og dårlig på samme tid.
Det gode:
- God pris
- Fleksible tider
- Sød person bag røret ved bookning
- Kom til tiden
- Blev færdige til tiden
Det dårlige:
Der var skader flere steder i vores hjem bagefter:
- Der var meget store dybe ridser i siden på trappen ved samtlige trappetrin.
- Et af hjørnerne på metaldækket foran vores brændeovn var blevet slebet over og ødelagt.
- Der var lak-pletter på vores badeværelsesgulv, som vi ikke kunne få af.
- En af dørene som de havde taget af, havde fået bøjet en af hængslerne, så døren ikke kunne lukkes bagefter.
Jeg skrev en mail med ovenstående for at høre hvad de kunne gøre ved skaderne. Jeg fik at vide at de ville ringe til mig. Det gjorde de aldrig. Har skrevet igen og stadig ikke hørt fra dem.
Jeg fik udført opgaven i februar.
Vær opmærksom på at dette var min oplevelse, med lige præcis denne kunderservicemedarbejder og de 2 specifikke gulvmænd. Jeg er klar over at det kan variere ud fra hvem man får hjem til sig.
Vil jeg anbefale 4m gulvservice? Hvis man selv er til stede når de går hjem hver dag, og holder øje med arbejdet løbende, så ville jeg måske sige ja, ellers ville jeg anbefale at man leder efter nogle andre.
Utilfredstillende resultat
Der er hakker i gulvene flere steder.
På mange områder har man ikke slebet ud til kanten.
Der er fortsat maler tape som sidder fast i lakken.
På mange områder føles gulvet ru selvom det er behandlet med 3 gange meget dyr 2 komponent lak.
Det eneste firmaets mand fortæller er At det jo ikke er nye gulve, og at de har gjort deres bedste.
Vi er meget meget skuffede over denne oplevelse og vil ikke anbefale firmaet.
Er virkelig glad for mine nye gulve.
Er virkelig glad for mine nye gulve.
Utroligt at gulve som har været malet 4-5 gange kan blive så flotte !!!
Giver de varmeste anbefalinger.
Hurtig behandling med dårligt resultat
DÅRLIGT resultat!!!! Jeg købte en slibning med 3 gange lak... Lakken skaller og ligner noget der er løgn i hele mit køkken her et år efter....
Det virkede som om de bare skulle være færdige så hurtigt som overhovedet muligt.
Kan ikke anbefales
Varmeste anbefaling af 4M gulvservice
Anbefaler 4M gulvservice på det varmeste!
Helt igennem en god og tryg oplevelse og fuld tilfredshed: fra første telefonkontakt, til besøg og besigtigelse med stor fagkundskab og sidst men ikke mindst: virkelig godt udført arbejde; Alt til punktlig overholdelse af aftaler og tidspunkter, yderst behagelige medarbejdere og oprydning efter endt arbejde. Vi er utroligt tilfredse!
Virkelig søde og god service
Virkelig søde og god service. Håndværkerne kom til tiden, var super imødekommende og har slebet/afhøvlet gulvet virkelig flot. Næsten ingen skrammer på panelerne, og jeg har fået de flotteste gulve, som jeg ikke engang turde drømme om. Kan klart anbefales og vil klart gøre brug af dem i fremtiden også! :)
Fik slebet og lakeret mine slidte…
Fik slebet og lakeret mine slidte trægulve. De ankom som aftalt. Prisen var rimelig og jeg er super tilfreds med deres arbejde. Kan varmt anbefales.
Vi er meget glade for vores nye gulve
Vi er rigtig glade for den service vi fik hos 4M Gulvservice i Søborg. Vi havde brug for et firma, som kunne hjælpe os med gulvafslibning af vores gulve. Damen i telefonen, var meget behjælpelig med hvilken behandling vi efterfølgende skulle vælge. De kom til tiden og prisen holdt som aftalt! Vi er meget glade for vores nye gulve. Tak for hjælpen.
Super Gulvservice
Super Gulvservice. Helt som det skal være✅ Utroligt hvordan man kan genoplive ens gulv. God pris og hurtigt service. Tak for hjælpen med gulvafslibningen..fra os i Kastrup.
Rigtigt god til deres arbejde
Rigtigt god til deres arbejde, mit gulv bliv super godt.. bedre end forventet. Kom til tiden og til en god pris kan stærkt anbefaledes
Rigtigt god service
Rigtigt god service. Kom til tiden og lavede et godt stykke arbejde:) kan helt sikkert anbefales
God Service og godt udført opgave
God Service og godt udført opgave
Tilfreds med resultat og til en go pris
Kan varmt anbefales
Vi ELSKER vores nye gamle gulve!
I forbindelse med overtagelse af vores nye hus, ønskede vi at give gulvene lidt kærlighed. Vi kom derfor i kontakt med 4M gulvservice, og vi kan kun anbefale dem! Rigtig fin kontakt med kundeservice, dygtige og hjælpsomme håndværkere og nu.. SMUKKE GULVE! :-)
Pæneste gulve i Danmark har lige fået…
Pæneste gulve i Danmark har lige fået lavet gulv i hele min lejlighed og det må være noget af det pæneste jeg har set bedste håndværkere i branchen og samtidig med en sindssyg lækker service som bare er i top🔛🔝👌🏼
Jeg er meget tilfreds med mit gulv og…
Jeg er meget tilfreds med mit gulv og håndværkerne var søde
Alt var godt jeg bestilte Hvidt gulv og…
Alt var godt jeg bestilte Hvidt gulv og fik hvad jeg vil have de blev færdig imens jeg var på ferie og det så godt ud da jeg var hjemme og alt stod som det skulle