Lettere frustrerende at man både kontakter jer via mail, opkald og sms, og at man så ikke kommer igennem eller bliver ringet op. I løbet af fire dage burde det have været muligt at man kom igennem til... See more
See what reviewers are saying
Jeg kan varmt anbefale 4M gulvservice, til dem som måtte have brug for et godt og ærligt gulvfirma. Først telefonisk kontakt, med Tina - super kompetent, ærlig og imødekommende. Dernæst besøg af Mar... See more
Flinke og rare mennesker, desværre er vores gulve slet ikke blevet som forventet. Der er hakker i gulvene flere steder. På mange områder har man ikke slebet ud til kanten. Der er fortsat m... See more
Company details
- Floor Sanding and Polishing Service
- Floor Refinishing Service
- Flooring Store
- Wood Floor Refinishing Service
Written by the company
Velkommen til 4M Gulvservice! Vi er et erfarent gulvfirma, som tilbyder alt inden for gulvservice. Hver dag arbejder vi hårdt for at levere den bedste og mest professionelle service til vores kunder, og det har vi faktisk gjort i mere end 18 år. Vores mangeårige erfaring har givet os et solidt grundlag for at tilbyde langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet. Har du eksempelvis brug for en gulvafslibning? Så rykker vores kompetente team hurtigt ud – husk! Vi dækker hele Sjælland. Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Sjælland? Så er du meget velkommen til at ringe til os. MVH 4M Gulvservice.
Søborg Torv 1, 2860, Søborg, Denmark
- +45 22 33 73 01
- info@4mgulvservice.dk
- 4mgulvservice.dk
No recent history of asking for reviews
sjusket grimt resultat
Fik behandlet alle trægulve med afslibning og angiveligt 3 gange 2 komponent lak sidste sommer. Efter få måneder var lakken slidt af mange steder! Efter jeg klagede kom de igen og påførte angiveligt igen 4 gange lak ( i alt på mindre end 6 timer, inkl tørringstid).
Da de sidste gang ikke sleb gulvet inden lakering, fremstår gulvene nu utroligt grimme.
De har ikke reageret på mine henvendelser siden!
Gulvet ok.... arbejdsmænds efterladenskaber ikke ok
Vi fik ordnet gulvet torsdag og fredag i vores andelslejlighed, som nu er solgt. Vi havde hele mandag og tirsdag knoklet for at få tømt lejligheden, samt jeg havde hele onsdag fra 9 til 22 gjort rent. Gulvet er sådan set vældig pænt, virker ikke særlig behandlet godt nok og der er også et par ikke så flotte hak histen pisten. Men det der irriterer mig mest, er at jeg har brugt så meget energi på rengøring, når jeg så kommer op til en lejlighed der lugter af tis. De tre arbejdsmænd har tisset på mit toilet og gulv, der var sågar afføring på toiletsædet, hvilket jeg på ingen måde synes er iorden.
At der ikke var ordentligt støvsuget og støv alle vegne, er en ting. Og at jeg skulle knokle for at få al tapen af soklerne er en anden. Men det der, det var altså for klamt
Ikke tilfreds stillende resultat
Ikke tilfreds stillende resultat. Selv efter 4 gange to komponent lak føles mine gulve stadig meget ru og ufærdige.. skuffet
Alt var perfekt.
Alt var perfekt.
De kunne komme i samme uge som jeg bestilte.
De var der 15 min før tid.
De var færdige til tiden som blev lovet.
Gulvet var helt perfekt.
Prisen var meget overskuelig.
Sød og venlig dame i telefonen når man ringer til dem.
Søde og venlige håndværkere.
Mit gulv er som nyt igen!
I min lille 2-værelses på Vesterbro har jeg fået renoveret både gulv og vægge. Gulvmændende var meget professionelle og klarede det på en dag. Martin anbefalede mig 3 x mat lak, og resultatet er blevet rigtig fornuftigt.
Fin service og god gulvbehandling
Jeg fik kontakt til 4M Gulvservice via COLEGO. Det gik som en leg og jeg er rigtig tilfreds med resultatet.
God oplevelse
Vi hyrede 4M Gulvservice til at redde et gammelt plankegulv, der rent ud sagt var i forfærdelig stand. Resultatet blev super godt, og vi var undervejs meget imponerede over den proffesionalisme, venlighed og service virksomheden lagde for dagen. Det være sig både over telefonen og i samtale med gulvmanden, Martin.
Vi kan anbefale 4M Gulvservice, hvis man ønsker vejledning omkring renovation og pleje af gulve, samtidigt med et godt og hurtigt resultat. Det var vi som førstegangskøbere rigtigt glade for.
Høflighed
Jeg skulle for første gang have ordnet mine gulve og havde derfor ikke forstand på noget af det. Jeg ringede til 4m og fik en god rådgivning. Super flot resultat og til en god pris.
5 stjerner til 4M'er - den bedst mulige førstegangsoplevelse med at hyre håndværkere
Opgaven var slibning og lakering af 50kvm sildebensparket.
Jeg fandt 4M Gulvservice via pristorvet.dk og aner stadig ikke hvad de 4 M'er står for, men nu jeg sidder og kigger på mine flotte gulve er her mit bud:
1) Meget pålidelige (jeg fik svar på min henvendelse samme dag og de rykkede ud med 2 dages varsel, kom til aftalt tid og var færdige på klokkeslettet)
2) Muligvis Københavns bedste pris (ihvertfald blandt dem jeg tjekkede)
3) Meget kompetent rådgivning (jeg havde defineret opgaven forkert fordi jeg ikke kendte til træsort og gulvtype, men de rådgav roligt og venligt ved ankomst)
4) Mega hyggeligt og hjælpsomt personale